Kā atpazīt Krāpniekus, Blēžus? Kuri iegūst Tavu uzticību...iežēlina. Jo tēvs slims, māte slima...

Aizņemas naudu zālēm,pārtikai. Tad vienkārši pazūd,aizmirst naudu atdot. Vai Oho arī ir tādi? Varbūt vajag brīdināt vienam,otru? Varbūt Paši Krāpnieki atsaucaties, lūdzu. Ietaupīsim laiku.

Tinte  Bagi, viņam pat nekur nav jābūt reğistrētam. Pietiks, ja meitenes ierakstīs viņa vārdu uzvārdu kau tais pašās sūdzībās, vai kādā forumā! Google arī pēc ilga laika viņu "izmetīs" un citas tiks pasargātas.

Vanesa15  Ja jau runājam par matemātiku, tad norakstiet to naudu kā par žigalo pakalpojumiem.

Nēnu kur prāts kaut kādiem svešiem neta džekiem aizdot naudu. Vai tiešām izmisums tik liels, ka ar prātu vairs nav jādraudzējas??? Ka tik silts un stāv? Uzticēties cilvēkam, kurš 10 gadus sēž iepazīšanās portālos, droši vien visām karina žēlos makaronus, bet tai pat laikā sievai vai tur kam uztaisa 3. bērnu (ja jaunākajai ir 6 gadi) !!! Gulēt vienalga ar ko, un noskaidrot kaut ko par to cilvēku sanāk tikai pēc lieliem sūdiem? Pat zinot to visu vēsturi, pašas vainīgas, ka lienat svešās gultās un svešās attiecībās. Moš abiem ar sievu bizness - 3-bērnu ģimeni uzturēt nevar, tad vīrs piestrādā par alfonsu.

Tātad tomēr leģendas par maukām, kas te klīst, cik viegli varot dāmas gultā dabūt bez nosacījumiem, laikam ir patiesas.

Ziniet, visas apkrāptās, aizejiet kopistiski pie sieviešdaktera, gan jau visām viena mikroflora arī iedalīta kā pateicība par naudiņu, ko nekad vairs neredzēsiet.

bagi  Tinte... OK, ja tas nav tikai Jānis Kalniņš vai tamlīdzīgi.

Vanesa15  Laila14
Jā, tiktiešām visu neizlasīju. Bet vai tad te atkal neatspuguļojas kaut kāds naivums abiem dzimumiem, kad uztic naudu remontiem kaut kādam kreisam nesertificētam čalim?
Vai ta kriminālhronikas neviens neskatās, kad visi lielākie noziegumi sadarīti, sadzerot ar svešiem cilvēkiem?

jadore  Venesa15
Neaizmirsti, ka cilvēki dzīvo LV, ar darba un ienākumu iespējām, kādas nu kuram ir. Krāpnieki mēdz būt visos līmeņos gan, kuri piedāvā veikt remontus utt, gan bankas (Baltija, Krājbanlka utt) .... protams, jābūt domājošiem un vērīgiem, bet arī tas nepasargā reizēm, es neesmu apkrāpta, bet saprotu situāciju. Apvainojumi sievietēm ir nevietā.

Piparkuka  Tēma ļoti lika aizdomāties, paldies!! Sevišķi interesants bija apraksts, kā viņš sevi apraksta.

bagi  Man brāļa draugs nevienam neaizdot ne centa (es tā nemāku). Es teicu neaizdot, bet varbūt viņš reizēm vienkārši atdot (tuvākajiem).
Viņam vienmēr bija atbilde... un ja tu rīt nomirsi, kas man šo parādu atdos. Varbūt ciniski, bet patiesi.

aquaserpente  Varbūt viens no variantiem, ja runa par krietnas summas aizdošanu, ir atklātā tekstā pateikt, ka jā aizdošu, bet vispirms pie notāra oficiāli noformēsim aizdevuma līgumu ar atmaksas termiņu, vai atmaksas grafiku, ja nevarēs atdot visu summu uzreiz. Ja sāk celt spuras gaisā, un tēlot aizvainoto, sak, tu man neuzticies, par zagli un krāpnieku uzskati, vai līdzīgi teksti no tās sērijas, tad skaidrs, ka viņš tāds tiešām ir, un nav ko naudu jāaizdod. Ja piekrīt doties pie notāra, tad tur arī jātiekas, un nauda jādod tikai un vienīgi notāra klātbūtnē par ko, papildus aizdevuma līgumam, arī jāsastāda apliecinājuma dokuments.

newgame  Interesanti, onkam pat niks atbilstoš, krieviem žargona valoda saka /neraskazavaj tuftu/ mol nestāsti pasakas, bet nu cilvēki ir lētticīgi.

_Biezaa_oome  A te jau neiet par pyzienu, bet par aplauzienu... Man ir zinaamas 2 no ohuja, kas pie sevis pienjeema dziivot bijushos cietumniekus, abos gadiijumos beidzaas ljoti beediigi, bet jaasaka, vareeja buut pat veel ljaunaak. Kur acis, kur galva?

raina1970  Atpazīt nesanāks uz sitiena tādus personāžus- it sevišķi, ja cilvēks pats ir kā božij oduvančik- klapē ar acēm un smaida tik.. naudas lietās, ar mazpazīstamiem biedriem ir ļoti veselīgi pat pārlieku uzmanīties, nevis tikai klausīties kā cmuki runā un vel cmukāk skatās tajās klapejošajās acēs..Savas finanses, sava manta, -ir tā vērtība, kas ir -jāpārvalda, jāuzmana,jāvada.. nevis jāizdāļā sazin kam. Biedrs stāsta , ka mammuķis slims- abet labi- braucam iepazīties ar mamuci, unpēc tam ejam kopā ar biedru uz aptieku pēc tam- zāles pirkt, ja ir tāda vēlme... Materiāli, instrumenti, remontdarbi- viss ir uzpasējams, visur ir pašai japiedalās- ar klātbūtni , un neizlaižot no rokām savu kredītkarti, naudas maku, --- savādak nu sanāk visvisādi, vai ne.

verso  Newgame Tev arī vajadzēja lielo mīlu, ka zini viņa niku? :)))
Cilvēki, kas dzīvē nav saskārušies ar tāda mēroga krāpniekiem, uzreiz ne vienmēr atkodīs, kaut intuīcija saka, ka kaut kas tur nav. Visas pasaules bēdas tikai ar viņu notiek, visi stāsti uz robežas - var būt un var arī nebūt. Katram var gadīties melnā strīpa dzīvē, bet, ka to var izdomāt, ir slimi. Tam džekam reāli nav pilns rublis, bet kas par FANTĀZIJU!!! Holivuda nobāl! Žēl, ka par vēlu sapratu, bet dzīves skola pamatīga un paldies par pieredzi. Klausiet intuīcijai, jo prāts izdomā attaisnojumus.

newgame  Verso, es ir visu redzoša acs, visu zinu, visu redzu.

Luusila  ...starp citu- par tiem remontmeistariem, kam nekā no instrumentiem pašam nav, viss priekš viņa jānopērk: gan līmeņrādis, gan urbjmašīna, pat krāsu rullītis ar otiņām. Tak trieciet uzreiz tādus ellē ratā! Kā var nebūt meistaram savs līmeņrādis?! Kas tas par meistaru?!
Un, nedod dievs, avansā maksāt. Tikai par padarīto! Materiālus pirkt pēc saraksta pašiem, jeb nu iet uz veikalu kopā ar meistaru. Un mājās vienu neatstāt.
Ir jau dzirdēti nostāsti, ka pielīmē pie skapja vai istabas durvīm zināmā vietā matu, un tad redz, vai ir virinātas tās durvis saimnieka prombūtnē, vai nē,- bet ko padarīsi, ja būs jau izgramžājis labumus?

bagi  Luusila ... šoreiz Tev taisnība. Ja nopirksi vajadzībām kaut vienu instrumentu, vai paliks kāda skrūvīte pāri... to jau viņš uzskatīs par savu īpašumu. Viss "liekais" pēc remonta pazudīs. :)
Tas gan neattiecās tikai uz īpašiem tipiņiem. Vispār, tas jau pat normāliem meistariem asinīs. Ar to jārēķinās, ja nesēdēsi klāt pat ieteiktam meistaram.

Paula6  Ne vienreiz vien ir dzirdēts, arī TV, ka sievietēm ir izkrāptas lielākas vai mazākas naudas summas..pat 100 000 un tad padomāju, kā var uzticēties mazpazīstamam vīrietim? Un sarunā, ja runā par naudām, ir jāuzmanās un jāieklausās savā intuīcijā..tai noteikti ir jātic! Ja tas tiešām ir vīrietis, tad viņš nekad neprasīs naudu sievietei..to nu gan ir jāsaprot, bet nu dzīvē visādi ir.

Vanesa15  Es jau par to pašu, ka normāls vīrietis nekad neprasīs naudu sievietei. Īslaicīgos ārkārtas gadījumos drīzāk iebrauks visādos ātrajos kredītos, bet prasīt sievietei - tas ir zem jebkura normāla vīrieša goda.
Tā kā, naudas ņemšana no sievietes - vai nu krāpnieks vai memmītis parazīts.
Neiet runa par vīru, sievu variantiem, kad budžets jau +- kopīgs, lielie pirkumi ABU vajadzībām uttt...
Bet dot puspazīstamiem ar vēlmi izpatikt - tipa neiedošu naudu, atradīs citu, kas iedos, nu pzdc par izmisumu. Pērciet vien sexu par dārgu naudu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu