Mūžīgā jaunība?

Mūžīgā jaunība?Vai jūs būtu ar mieru un ko tieši (protams, svarīgu un vērtīgu!) atdot apmaiņā pret mūžīgo jaunību? Nevis mūžīgo dzīvi, bet tieši jaunību - skaistumu, labu veselību, dzīvesprieku un interesi, lielisku seksu, maksimālismu, emociju pārpilnību - visu, kas piemīt tikai jauniem, dzīves nenorūdītiem cilvēkiem?

AivarsN  Mūžīgi jauns var tikai nomirt no garlaicības un dzīves apnikuma. Mums ir atvēlēts tieši tik daudz laika,lai apgūtu visu nepieciešamo un dotos tālāk. Atgriezties jaunībā būtu jēga tikai tādā gadījumā,ja varētu ņemt līdzi šodienas saprātu un novērst visas tās muļķības,kas toreiz sastrādātas. Katram vecumam ir savas priekšrocības, uzdevumi un pietiekami daudz iespēju. Vajag tikai prast tos izmantot. Tad garlaicīgi nebūs nekādā vecumā.

nedolce_negabana  Par šo jautājumu cilvēki ir fantazējuši jau ļoti sen, sākot ar Danti...

Bonny  Jāiztrakojas un tā, maksimāli, ir jaunībā, tad brieduma gados tādas muļķīgas domas (par mūžīgo jaunību) nepiemeklēs.
Es izbaudīju uz pilnu klapi jaunību ar visiem tās trakumiem un, attiecīgi, man ar to (atmiņām par jaunības laiku trakumiem) pilnīgi pietiek !!!

M_ela  fransete, skumji, ka Tev viss uzskaitītais ir bijis tikai jaunībā, tajs 20 gados.....
arvienvārdsakot - katram vecumam ir savs skaistums, un es nemainītu nevien dienu un nevienu stundu savā dzīvē un man ir labi tajā brīdī kuru dzīvoju šobrīd.... un šobrīd ir viss uzskaitītais - skaistumu, labu veselību, dzīvesprieku un interesi, lielisku seksu, maksimālismu, emociju pārpilnību .... nu par seksu.... jebkurā vecumā tas atkarīgs no partnera esamības :D
un, piekrītu Adamsone viedoklim - pieredzei ir milzu nozīme un tā padara dzīvi bagātāku, piesātinātāku, "garšīgāku"....

M_ela  15:36 manā vecumā neprātīgas rīcības ir krietni superīgākas un drosmīgākas par jaunības dienās veiktajām muļķībām :D :D :D
vnk piecelies, ej un dari... kas attur? rieva starp uzacīm?

M_ela  fransete, iespējams es jaunībā ar visu savu trakumu biju prātīga :)
es tagad atļaujos to, o neatļāvos jaunībā, jo ļoti labi saprotu, kas ir kas un kas esmu es :)
tipa - es esmu tā vērta
un dzīve kļūst tikai skaistāka un pilnasinīgāka
nē, neko nedotu par jaunību .....
un es jūtu... daudz dziļāk, patiesāk...

ne_meklejumos  Autorīt, atrodi jaunas intereses, tās aizraus un iedos jaunas izjūtas. Tagad tak tik daudz iespēju kādas jaunībā pat sapņos nerādījās. Kaut vai ceļo, iepazīsti jaunas vietas un cilvēkus. Es 50 gados pirmoreiz uzsēdos zirga mugurā, fantastiska relaksācija. Kad mazbērni atbrauc ciemos jūtos gluži kā bērnībā, varu mīlēt un lutināt, nav man audzināšanas funkcijas jāveic.

Fausts  Atdot neko nav iespējams, bet uzturēt labu fizisko formu un rūpēties par labām sajūtām ir diezgan reāli.

Droshs_Plecs  Jā, burtiski visu. Bez izņēmumiem.

av2  10$
Bet atkal , ja taa padomaaju, palikt tik.....neapteestam, kaads biju? Nu neee.Labaak nodzert tos 10$

Torpedo  nu ja, nu ja, Mela, vajag tagad vēl iztrakoties - "gulbja dziesma" tā teikt

Aukstums  hmmmm.....palasīju un padomāju, ka man viss no minētā ir, izņemot, protams, jaunību, bet, jaunībā nebija tās pieredzes ne saprašanas , kāda ir tagad... un tā kā kaut kas ir jāziedo , tad ziedoju jaunību un esmu apmierināta ar šo brīdi....

M_ela  Torpedo, īsti nenķēru Tavu domu :)
domā, ka 40+ ir jāsēž pie tv vai loga vai uz soliņa pie mājas un .....
ja nu dzīvošana ir iztrakošanas, tad nu lai tā arī būtu :)

Piparkuka  Te var tikai pieminēt, ka "jauniem, dzīves nenorūdītiem cilvēkiem", nepiemīt Lielisks sekss un emociju pārpiln;iba.
Šādas lietas un izj´;utas piemīt cilvēkiem ap 30, pēc 30, ap 35 vidēji!
Tā ka. Ja tā nav mūžīga dzīvība, tad- neko.

Piparkuka  Hmmm..... es visu laiku (kopš 35 gadiem apmēram)) domāju ar sirdi, dažreiz nemaz neesmu gudra, jo bērni ir prātīgāki, reti kad zinu, kas un kā beigsies, nu tā- droši lai zinātu. Nevar jau zināt gan....
Un jauna, dumja un spējīga uz neprātīgām rīcībām- tad arī tādas lietas sākas, ap 35...un turpinās vislaiku. Varbūt ne tik izlaidīgi jau, kā 35, bet nu... tikpat neprātīgi, tikai ar inteliģences ievirzi:))

Liga2  saprotu ka torpedo pedejo reizi izbaudija seksu kad vinam bija 35, nu izsaku tev lidzjutibu. tapec jau tu vairak ne uz ko neesi spejigs ka barstit rupjus un aprobezotus komentarus. un citejot tavu komentaru kura tu nesaproti kapec tad dzivo vecas sievietes man tev ir jautajums vai tev ir mamma? tu vienkarsi nespej novertet savu tuvako kura tev ir davajusi dzivibu, zini tas ir nozelojami.

neko  Liga2: zini, nez vainu pirmais vai pēdējais seks būtu tās tēmas kurās mammu piemet būtu pareizi:))

Liga2  tam nav nekada sakara ar seksu bet par veidu ka attiecigais individs izsakas par vecam sievietem. godigi man sada tipa viriesu viedoklis neinterese bet komentet sakot ka vecam sievietem nav jega dzivot ir pretigs.

Piparkuka  Pilnīgi pareizi Līga2 saka!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu