_Mīlestība ir akla, iemīlēsi arī āzi!_

Man kā vecam perdelim gan diez vai pieklātos vairs veidot tādui tēmu, bet gribas tomēr paņemt līdzi kkādas zināšamas, lai mūžs nebūtu nodzīvots velti.
Te daudz tiek runāts par mīlestību. Tad kā īsti ir - ir jābūt kādam labo īpašību komplektam, kā dēļ tu iemīli konkrēto cilvēku? Vai arī viss notiek pilnīgi neizskaidrojami pat tad, ja tas otrs ir galīgi nekāds vai pat ļaunais? Kā krievu sakāmvārdā, tulkojamā - _Mīlestība ir akla, iemīlēsi arī āzi!_

RRAGANA  "Tad kā īsti ir - ir jābūt kādam labo īpašību komplektam, kā dēļ tu iemīli konkrēto cilvēku?"
Feromoni! Tikai un vienīgi. Nu pēc tam, kad abi sagadījušies pareizā vietā noteiktā laikā. Bet tas jau kāda augstāka spēka pirksts...

RRAGANA  P.S. Un tad tie taureņi sāk vairoties ārprāta tempos😆

sangukuLV  Zel ka es tik gudri nevaru par sho spriedelet,vel nav sanacis iemileties:(

JurisK  Kazas, cuukas, govis,hijeenas - kaut kaa necieniigi pat par bijushajaam miilestiibaam taa runaat. Nu nav tiem krieviem augsts un ceels domas lidojums, ja taadi sakaamvaardi:) Konkreeti par aazhiem - nu nav bijusi taada pieredze:D

Trusis1983  Katram manuprat ir bijis cilveks,ko mileji,un varbut vel kadam,kas veljoprojam mil un ir kopa.Man tas reiz bija,un iemileties veljoprojam nevaru.Manuprat tas ir vienreiz dzive un uz muzu,ka gulbjiem.Milestiba mana skatijuma ir vienreizeja,lai cik to attiecibu nav bijis,veljoprojam nav to izjutu ar citam ka bija ar to ko mileju.Kas zin,varbut vel jamekle.Tik zel to otru cilveku,kam nevaru atbildet ar to pasu.Ir jau kautkadas tresas attiecibas,bet nekas sirdi neiekrit.Nu luk,te nu ir ta milestiba.

Drole  Feromonu balliite vareetu uzvedinaat uz dazhaam atzinjaam...

http://www.thedatereport.com/dating/advice/find-love-with-stinky-t-shirt-pheromone-party/

multi  Ja āzim biezs maks, tad iemīlēsi gan :D

Epifanija  rozā brilles ne tā vien izāzē cilvēkus, dažs labs tām krītot lec Daugavā...

Geisha  Negribu ne āzi, ne ēzeli, bet lauvu.

Ananda_A  Piekrītu tiem, ka iemīlas ne tik tajā otrā cilvēkā, bet gan sajūtās, ko tas otrs ienes ķermenī, gaisotnē un vispār dzīvē ar savu klātbūtni vien.
Tāpēc āzi var mīlēt kvēli un diži, ja reibst no laimes, jūtot āža smaržu. Ja vēmiens nāk no modeles smaržas vai gaitas, nekāda mīla nesanāks.
Patīk vai nepatīk atzīt; iemīlas tie, kas mīl sevi, jo viņiem citi cilvēki ir veids kā sevi mīlēt vēl vairāk.
Tie, kas sevi nemīl, nemīl nevienu, jo ir kā dzīvie miroņi un nespēj neko ne pieņemt, ne dot.

Liga2  ir pietiekosi daudz redzeta cilveku riciba kurai nav izskaidrojuma. cik daudz ir lasits par gimenem kur patevs izmanto sexulai pameitu un mate uz to aizver acis jo baidas zaudet partneri. bet ta nav normalu cilveku riciba un izskaidrojumus es piemeram neatrodu. visticamak ir japrasa psihoterapeita viedoklis. ir japiekrit ka dzive diemzel si paruna par azi existe.

Gunitaa  "Mīlestība ir akla, iemīlēsi arī āzi!" (c)
Jēziņ, pilnīgi sabijos. :) Ka tikai kāds āzis nešķērso manu dzīves taciņu, iemīlēšos vēl tādā, ko tad?? Nu nekas, man mājas pagalms plašs - varēs tur ganīties uz zāli ēst -nebūs jāpļauj. :))

HardSoftDunk  Bija mums kaimiņos pāris viena tjotja pēc 40 un piesitās šai viens ugalovņiks jauniņš ap 20. Viss ciems dzirdēja kā šis šo uz iesma grieza, kvieca kā traka, bet tad šim uzradās viena jauniņā, tā vecā traka tak palika uz policiju skrēja sūdzēties ka šis šo izvarojis :D reizes 50 :D viss ciems rēca gar zemi kā var tā saļūbīties uz vecumu ka traka palika.Kad no lielās mīlas viens solis līdz naidam un trakaimājai.

HardSoftDunk  Un tad te viena ar no ciema, stacijā strādā, vienu dienu tjotja uz perona sapazinās ar pasažieri čalīti 10 gadus jaunaku ari samīlejas ka jumts noravās, vēl pati nomelnajām laikam no azerbaidžanas, tad vēl ts temparaments klāt.Gandrīz zem vilciena leca kad šis pameta

Ananda_A  No visām šīm šausmenītēm izriet secinājums: tām sievietēm patika adrenalīns, ko dod šādas situācijas. Ja tie pareizie kulturālā veidā dotu to ķīmiju, ko dod nepareizie, iemīlētos tajos.

Nav jāliek nazis pie rīkles, lai izdalītos adrenalīns, var lēkt ar izpletni, kāpt kalnos utt. Bet, ja tas pareizais ir tik garlaicīgs, ka viņa klātbūtnē mušas lidojumā sprāgst... paši vainīgi.

Ko ar tādu TV pults mīļotāju sieviete var piedzīvot kā vienīgi kādu hronisku depresiju. Mazkustīgums, slinkums, kautra domāšana, nekāda azarta ne entuziasma.:((((

HardSoftDunk  Trakakais jau ka tjotjas pēc tam bļāva pa visu pasauli ka bezmaz izvaroja apzaga un izmantoja.Lai gan tas mazais ugalovņiks šai māju saremontēja un vecu passātinu pat nopirka ar ko uz darbu braukt.Tjotjas jau mīl pēc tam pabļaut cik bijušie draudziņi biuši riebīgi un nelieši, tik ko pašas kājas plēta ka tik slikti bija? Ir jau arī tādi veči kuri tāpat uzvedas.

Ananda_A  15:40 Par ko sāpe?

Droši vien bļauj, jo sirds sāp. Maz ir tādu, kas savās sāpēs nevaino citus. Parasta lieta. Un vispār-kuram šodien viegli!:DDD

HardSoftDunk  Tā jau ir kad sāp ja pamet tikai nafig kā tirgus vecenei bļaut pa visu pasauli un ķēzīties?Paši jau sevi par izsmieklu pataisa.Nolien kaktā un smilksti nevis gaudo kāds bija nelietis un vēl intrigas pin, citiem stāsta visādas pasakas.Grēko jau ar to vairāk pavecākas tjotjas un onkuļi lai gan visādi ir.Noķēzis tevi arī profesore ar piecām augstākajām izglītībām kā tirgus vecene bet maximas kasierīte ar godu izšķirsies.

Geisha  Iemīlēties var. Kas ir izbaudījuši tie zina kā ir kad jumtiņš aizbrauc. Svarīgāk ir spēt saglabāt tās jūtas. Jo mīla ir gan trausla, gan stipra.
Eh, būtu tikai kamī.......bet iemīlētos gan...... Orkāns smadzenēs nemaz nebūtu tik slikti....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu