_Mīlestība ir akla, iemīlēsi arī āzi!_

Man kā vecam perdelim gan diez vai pieklātos vairs veidot tādui tēmu, bet gribas tomēr paņemt līdzi kkādas zināšamas, lai mūžs nebūtu nodzīvots velti.
Te daudz tiek runāts par mīlestību. Tad kā īsti ir - ir jābūt kādam labo īpašību komplektam, kā dēļ tu iemīli konkrēto cilvēku? Vai arī viss notiek pilnīgi neizskaidrojami pat tad, ja tas otrs ir galīgi nekāds vai pat ļaunais? Kā krievu sakāmvārdā, tulkojamā - _Mīlestība ir akla, iemīlēsi arī āzi!_

Danaja  Ananda_A 12:21, "iemīlas ne tik tajā otrajā cilvēkā, bet gan sajūtās, ko tas otrs ienes ķermenī, gaisotnē un vispār dzīvē ar savu klātbūtni vien" (c) - kā šo saprast? No rakstītā sanāk, ka mīlestība ir iemīlēšanās savās sajūtās, bet ne otra cilvēkā.

arikot  Nepinos ar zoofīliem. Ja gribi, mīli āžus.

av2  ...un tagad "aazzi" baigi cer, ka vinnus arii kaada iemiilees?

AivarsN  Visi jau cer uz to labāko pretējā dzimuma pārstāvi,bet dvēsele noorganizē piemērotāko dzīves mācību apgūšanai un izaugsmei. Tāpēc bieži vien tā dēvētais āzis liek kardināli mainīt kļūdainos uzskatus un pasaules uztveri. Dažiem varbūt pat nepietiek ar nelielu mācību,bet vajag kārtīgu belzienu pa sēžamvietu. Lūk te nu āzis būs vispiemērotākais.

M_ela  Torpedo 2017-11-13 12:50
tā nu toč nav lielā mīla, tā ir konkrēta skuķa dzīves skola

Ananda_A  21:01 Tā sanāk. Neiemīlas tak tādā, kas ir pilnīgi tukša vieta.

Tie, kam patīk adrenalīns un asas sajūtas, iemīlas spīdzinātājos.
Tie, kam patīk miers un komforts, tajos, kas dod šo sajūtu
Tie un tās, kam eiforija no naudas un dāvanām, pati saproti.

Lai ko mēs darītu vai nedarītu, to darām sevis dēļ. Tikai citi to apzinās, citi nē.
Vienīgi māte, reizēm tēvs kalpo bērnam. Lai gan abi pūlas bērna dēļ, jo bērna ciešanas sagādā sāpes vecākiem.
Tas tak zināms;dalīta bēda pusbēda, dalīti prieki dubulti prieki. Kad sāksim pa īstam mīlēt un pazī sevit, būs viegli mīlēt tos, kas vairo mūsos prieku. Taču jāizslimo pirms tam ir visas atkarības, tā saucamās mīlas mokas, greizsirdības u.c. herņa.

Piparkuka  Danaja- tā arī ir sajūta, ko dzīvē ienes un izraisa šis otrs!! No tā arī iemīlies un iemīli....:)
Un- tajos dullajos iemīlas un tādi patīk, jo tur ir azarts un aizrautība, piedzīvojumi, visādi trakumi un trakulības.
Un vēl- ar gadiem mainās intereses, tās kļūst pilnvērtīgākas, tāpēc vienkārši trakulis un azartiskais nederēs, jānāk klāt garīgumam, nopietnībai utt utt.
Tik daudz nianšu ir par mīlestību un iemīlešanos! Kā rudens lapu nokrāsu...:))

Danaja  Ak...Torpedo! Kāds naivums tavā vecumā! "Mīlestība" ir dzimumakta priekšpēles psiholoģiska rotaļlieta, kas rada bezgala jauku ilūziju gammu. Tā strauji samazinās, kad rimstas kaislības pēc "objekta" iegūšanas. Pēc tam pieslēdzas racionālais prāts, kas sāk šķirošanu pēc principa - der, neder, atkarībā no ego vajadzībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu