Vai piekrīti seksuālam apgalvojuma, ka 98% sieviešu ir biseksuālas?

Un ja nē? Kādēļ nepiekrīti?
Pēc Nancy Friday grāmatas ´´Forbidden Flowers´´ palasīšanas viens var nonākt pie secinājuma, ka katra sieviete ir izvirtusi profesionāla seksuālā varmāka, tikkai kaut kā grib tikt izmantotas neviss izmantot.

Lūdzu padaliet savus viedokļus kādēļ tam visam ir tāda slēpšana un plīvurs priekšā? Vai vieglāk nebūtu dzīvot, atklāti? Vai tomēr nebūtu gan? Kāds ir iemesls šīs dzīves realitātes slēpšanai?

Varbūt tas ir ne tikai sievietēm? Vai vīrieši baidās atklāt savu seksualitāti katram kuram? Vai varam brīvi runāt par visām savām fantāzijām un iegribām?


Cilvēki kas gluži vienkārši vēlas paturēt savus viedokļus intīmi. Raksties privāti publicēšu jūš zem anonīma pseidonīma (savējā:).

Pillerina  Vai tu maz esi latvietis? Ārzemju zonā tas ir populāri modes pēc vai pārcivilizācijas labumu pārsātinātam.

Pillerina  Būtībā arī tie, kas nodarbojas sexīgi trijatā - ar divām sievietēm un vienu pincīti - tur arī ir biseksuālas sievietes :-)

Felde  virietis nemaz nav spejigs apmierinat divas,un vairak sievietes,ir velme,lai sievietes apcubina vinu.. tapec sadas slimigas fantazijas,Atskiriba no sievietes,kurai divi viriesi ir taqds sikums... :) :)

Liga2  tad man ir jautajums kada veida tika veikts sis petijums? es vina nepiedalijos ta ka laikam ari es busu so laimigo 2 % skaita.

baluba  :) labs Felde ...... sievietei sīkums kājas paplest kaut trijiem :)

gertrude  līdz šim uzskatīju, ka visstulbākos pētījumus veic angļu zinātnieki, bet izrādās amerikāņi arī nav zemē metami:)

Luusila  Nē, nepiekrītu tādiem stulbumiem. Tad jau bāztos virsū, grābstītos viena otrai gar pakaļas kukuļiem un lūrētu aiz dekoltē, acis pārgriezušas. Muļķības. Ar gadiem aug tikai aseksuālisms, un ne smakas no biseksuālisma; jupis viņu zin, ko tu tur esi sasapņojies un salasījies, bet tas ir galīgi garām.

Felde  17.28 teoretiski-jaa.... neko darit,jus atpaliekat no mums.... :) :) :)

neratni_stasti  Nū, varbūt tai viņu amerikā tā arī ir, bet pie mums, kā redzams, tā nav. :) Vienā valstī/ kultūrā izveiktus pētījumus attiecināt uz citām valstīm un kultūrām ir galīgi nepratīgi, ziepes vien sanāks.

riebekle  Tāds murgains topiks. Īsti nav skaidrs, kas, piemēram, ir "seksuāls apgalvojums"?
Par to biseksualitāti.....Nu, zināmos apstākļos, man šķiet, abi dzimumi var kļūt biseksuāli, tīri teorētiski.
Pētījumiem vispār maz ticu, jo ko gan šajā jautājumā var izpētīt? Ja man pajautātu, vai esmu gatava ar sievieti pārgulēt, es atbildētu pēc tā brīža noskaņojuma, gara stāvokļa, vēja virziena un mēness fāzes. :D

valmierietis333  Skaidrs ,ka pilnīgas blēņas !
Tās ir lietas ,ko mēģina pasaulei iestāstīt , nevis atklājot realitāti !

Vairāk kā kārtējā rietumu propaganda , lai šaurās pierītes to izlasa un uzskata ,ka tā ir normāla parādība , tā teikt - lūk , tik daudz bi meiteņu , nu kādēļ lai es tāda nebūtu , kādēļ krist laukā no šī bara!
Un jauno paaudzi ir salīdzinoši viegli nozombēt ar tādiem paziņojumiem , jo tie vēl naivi un nezin dzīves vērtības , nav vēl apguvuši - tad tiem var iestāstīt da jeb ko , liela daļa arī noticēs ,ja pēkšņi viens pētnieks apgalvos ,ka Marss ir rozā krāsā !

Ar šādiem pētījumiem tiek strādāts uz masu psiholoģiju - izmainot to uzskatus un vērtības , pavedinot uz degradāciju pašam subjektam to neapzinoties!

***Kādu rezultātu pētījuma finansētājs pasūtīja , to arī lielie pētnieki pasludināja !***

DanaL  Kaut kā nesaprotu, kāpēc sievietei būtu jāslēpj sava biseksualitāte vai homoseksualitāte? Nav jau vairs viduslaiki, kad par to dedzināja uz sārta.

Savā paziņu lokā ziņu tikai vienu sievieti, kas varētu būt biseksuāla. Viņa to nemaz neslēpj, sevišķi ja salietojusies par daudz alkohola vai marihuānas. Jebkurā gadījumā priekšroku dod vīriešiem, bet kad tie atsaka, tad piedāvājās arī dāmām.
Diemžēl nekad nav gadījies redzēt, ka kāda atsauktos. Un izskatās, ka arī visi klātesošie vīrieši uz to momentu kļūst homoseksuāli. Vai pēc šāda piemēra var secināt, ka arī 100% vīriešu ir biseksuāli?

Tā kaut kā...

SaintSin  Viens trakais uzraksta grāmatu, cits trakais to izlasa un izdara vispārinājumus par visiem. Tad jau pēc De Sada grāmatām spriežot, visapkārt vieni vienīgi sadisti un mazohisti, pēc citiem - pat nekrofili utt.
Par seksualitātes atklāšanu kuram katram(-ai) - ieliec meklētājā #MeToo, uzzināsi diezgan daudz, kāpēc kuram katram labāk pat nepaust. Tiesa, tagad gan tiek radīta situācija, ka jebkuru uzmanības pievēršanu var padarīt par noziegumu, kas gan noteikti neizskatās normāli. Kā ierasts, ir laiks pārspīlējumiem, varbūt arī atriebībām.
Principā, šādā formā uzdots jautājums ir visai brutāla provokācija. Protams, sievietes daudz biežāk viena otru noskūpsta, bet vai tas ir saistāms ar (bi)seksualitāti? Atkal pārspīlējums.

arikot  Nē, tās ir maldīgas iedomas.

av2  apmeeram 1/4 ir. Cita lieta, vai vinnas to izmeeggina dziivee, vai nee.Sabiedriibas aizspriedumi tomeer uzliek ziimogu.

havjiers  kā var būt 98 % biseksuālas ,ja 75 % ir aseksuālas ?

Paula6  Nepiekrītu..neesmu to ne novērojusi, ne dzirdējusi, ne lasījusi ļoti vienkārša iemesla dēļ...starp sievietēm valda daudz lielāka konkurence par "savu vietu zem saules" nekā vīriešu vidū. ASV bieži secinājumi tiek izdarīti pamatojoties uz nelielu aptaujāto cilvēku skaitu un izdarīt secinājumus uz tāda fona ir vairāk nekā muļķīgi.

igam  Divi procenti,tik ir sievietes,kuras grib un patik seksis.

fargo  "Vai piekrīti seksuālam apgalvojuma, ka 98% sieviešu ir biseksuālas?
Un ja nē? Kādēļ nepiekrīti?"

vai piekrītu seksuālam apgalvojumam? :)
nē, nepiekrītu.
kāpēc? jo nav nekāda pamata tam piekrist.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu