_Kad es satikšu savu vīrieti_

Vieni no izplatītākajiem maldiem sieviešu vidē sākas ar vārdiem: _Kad es satikšu savu vīrieti .._
Tas, laikam, no kkādas specifiskas sieviešu domāšanas, kuras parasti kko grib, bet negrib iedziļināties tādos sīkumus - NO KURIENES tas viss radīsies? Tipa, gribu māju pie ūdeņiem utt.
Vai kāda ir savos 30+, 40+ vai nedod dies 50+ padomājusi, no kurienes tas satiekamais _Mans vīrietis_ radīsies un ko viņš ir darījis visus šos gadus? Dzīvojis kā Robinsons uz neapzdzīvotas salas un gaidījis, kad viņam intuīcija teiks : "Šo vēl nejem, šo arī vēl ne, bet šī apvītusī pojene beidzot būs īstā!". Un galvenais, ka VISAS tic un gaida, ka tieši tā arī būs, vajag tik gaidīt gadu pēc gada. Un _Mans vīrietis_ nolaidīsies no Marsa vai arī no viņa izšķirsies sieva un izmetis no mājas, ka nederīgu :D

runcitis15  Dzirdēts ka daža dāma izvelk no grāvja bomzīti apmazgā un še kur reku vīrietis.
Dažiem pat ar augstākie izglītību dzīvē nepaveicies.

Liga2  tema kuru tu aizsaki nav slikta tikkai ka vienmer loti nekorekta rupja stila uzdots jautajums vai precizak sakot tavs secinajums, tapec es atturesos diskutet . jo tu nevelies dzirdet ne pieredzi ne viedoklus.

Skarlete  Tieši tā, autor, viņš šobrīd sēž uz VIENTUĻNIEKU salas!:D

Paula6  Neesmu dzirdējusi no savā apkārtnē esošām sievietēm tādus vārdus un, kuras ir vienas, negaida tik cieši un īpaši kā tu raksti, bet dzīvo savo dzīvi neiespringstot un "savu" vīrieti satiek gan stāvot veikalā pie kases vai izstādē vai pat vienkārši uz ielas saskatoties..tik vien ka jāierauga ir vienam otru. Un katrai tas būs savs...bet tas vīrietis, kas šķiro, lai šķiro tālāk līdz paliks viens uz neatgriešanos, īgns, kritisks un apstājies savā attīstībā...liekas, ka tādu te nav mazums :D tikai nekā personīga...

Bonny  Principā, konkrēti es pieeju lietai vienkārši.
Jā, bija laiks, kad vajadzēja šo to saprast, kas saistīta ar iepazīšanos caur virtuālu vietni... Tātad, konkrēti man bija jāuzkrāj pieredze...
Var jau būt, ka visu esmu nokavējusi, bet... ja jāizvēlas starp sliktām attiecībām vai vienatni - priekšroku dodu vienatnei.
Vīrieši paziņas ir, kaut vai bijušie skolas biedri, iepriekšējās vietas kaimiņš, tad vēl šādi tādi, bet, kā "dabūjamie", viņi mani neintersē.
Te esošo vīriešu kvēlo cerību par izmisumu nevaru attaisnot.
Ja nu GADĪJUMĀ ļoooooooooooti izmisīšu, da kaut vai taksistam piemiegšu ar aci... (bet, ta nebūs jādara)... ;)

Liga2  kapec tu uzdod jautajumu ja jau ieprieks zini atbildi? sakarto savu dzivi, isteniba tu esi nelaimigs cilveks, tu nespej pienemt domu ka kads var brieduma vecuma satikt savu cilveku, tevi tas tracina isteniba. tu netici laimei jo neproti pats vinu radit. savu zulti un dzives neapmierinatibu tu vari tikai sludinat neta, gimene tev nav tas atlauts un pielauju darba tev prieksniece iespejams ir veiksmiga sieviete .

Gunitaa  Zini ko Torpēdi, beidz Tu vienreiz muldēt un zākāties, es pazīstu vienu sievieti, viņa savos 47 gados bija šķīrusies un palikusi viena ar 3 bērniem un necerēja ne uz ko vairs, bet iepazinās ar jauku vīrieti un tiešām sabiedriskā vietā. Kopā ir jau vairāk kā 2 gadus un laimīgi. Tāpēc muldi ko gribi, bet tas neko neietekmē.

M_ela  Torpēdīt, vai tevi kāda pojene atraidīja? :)

M_ela  par pojenēm, nu jau kādu laiku tās ir trendā un līdz ar to arī dārgas :D īpaši tās pūderkrāsas, krēmīgās un maigi rozā :)
bet vairums vīriešu no puķēm neko daudz nesaprot un tik pērk rozes :) tam gan pēc būtības vispār nav nozīmes, forši, ka vispār pēk puķes un grib iepriecināt :)
neraudi, susuriņ (Torpēdīt), ņem citu sev! ... gan jau arī tavā ielā būs svētki ;)

kvarts  Ko nu tu, vecozēn, par svešiem babuļiem tādu rūpi izrādi,viņas jau tāpat par tevi nerūpēsies, tā ka pats par sevi parūpējies un tad gan varbūt viņas tev pakaļ raudzīsies...

neko  Tas nav par mūsdienu (šī gadsimta sievietēm), tas ir par pagājušo gadsimtu:))

Trusis1983  Vecais labais stasts par princi balta zirga :D

Tinte  Torpedo: "Tinte, a otrādi tu esi redzējusi - ka spermotozoīds skrietu pie olšūnas?"

Ai, ai, ai, anatomiju skolā neesi mācījies? Tad paskaties kādu izglītojošu filmiņu Tv vai youtubē. Vīrietim ap 55 ir kauns to nezināt.

Un tā nicīgā zākāšanās, ka mēs te tādas pujenes sēžam un princi gaidām...
A kas Tev daļas, ko kura gaida vai negaida? Būtu labāk gājis sev zirgasti medīt, pati jau klât nepeldēs. Un to arī novēlam! Un vēl kādu pārīti mazuļu, lai īgnums pazūd un vecums attālinās. :)

kucens  Ja nav ne mazākās apjēgas par to, ko grib, tad arī nevar ne satikt, ne atrast kaut ko, ko it kā grib. Tas noteikti attiecas uz abām frontēm, bet noteikti vairāk uz sievietēm, kurās pašās nav ne kā īsta, ne dabiska, ne loģiska, bet meklē īstos vīriešus, kas tos noteikti sapratīs.. Lai tām veicas..

sangukuLV  Cik esmu lasijis ,sievietes raksta,ka te virieshu neesot. Ko gan citu vinam darit,kaa tik sedet un gaidit?:D

Dzhaz  Un tā sēdēs oho ,kamēr svētais Pēteris sauks pie sevis uz debesīm !!! :D

av2  nu bet..gribeet tak nav kaitiigi.To maaju, pie diikka.....

Felde  ...viriesiem gan labi... :) -ienak sada portala,dieninu,divas pagrozas,un tiek izkerti! un kadi mani noverojumi,jo vecaks virietis40+ 50+ viniem virsu klup jaunas,skaistas,tievas,bezbernu sievietites... :) pietam bagatas Ka jus spejat atkauties? Un ko mums babuliem atliek darit?-to Peteri gaidit? :)
Tiesam liki pasmaidit! Paldies! Zini,virietis,kurs neciena sievieti-nav ne s... verts! Pasi esat nakusi no sievietes-mates! (protams ir ari tadas,kuras pasas sevi neciena-tas nav pelnijusas cienu!) Te vairak runa par sievietes diskriminaciju vecuma del... Bet tici man-sieviete 45+ izskatas labak,neka virietis 45+ Ak ja,par temu-nedomaju,ka kada gaida princi,drizak virieti,kuru ta var ari devet-ne tikai tapec,ka nesa bikses! :)

Dominika  Neaizmirsti visi kādreiz būs veci, apvītuši. Visi tur reiz nonāk. Aprobežota domāšana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu