_Kad es satikšu savu vīrieti_

Vieni no izplatītākajiem maldiem sieviešu vidē sākas ar vārdiem: _Kad es satikšu savu vīrieti .._
Tas, laikam, no kkādas specifiskas sieviešu domāšanas, kuras parasti kko grib, bet negrib iedziļināties tādos sīkumus - NO KURIENES tas viss radīsies? Tipa, gribu māju pie ūdeņiem utt.
Vai kāda ir savos 30+, 40+ vai nedod dies 50+ padomājusi, no kurienes tas satiekamais _Mans vīrietis_ radīsies un ko viņš ir darījis visus šos gadus? Dzīvojis kā Robinsons uz neapzdzīvotas salas un gaidījis, kad viņam intuīcija teiks : "Šo vēl nejem, šo arī vēl ne, bet šī apvītusī pojene beidzot būs īstā!". Un galvenais, ka VISAS tic un gaida, ka tieši tā arī būs, vajag tik gaidīt gadu pēc gada. Un _Mans vīrietis_ nolaidīsies no Marsa vai arī no viņa izšķirsies sieva un izmetis no mājas, ka nederīgu :D

zivs999  Savu vīrieti satiku pēc gada un pāris mēnešiem OHO sēdēšanas, randiņošanas un mēģinājumiem kaut ko izveidot. Sanāca tā, ka viņš - cilvēks ar pieaugušiem bērniem, labi nodrošināts, fiziski un garīgi vesels pirms kāda mēneša bija izšķīries no kārtējās draudzenes. Man tajā brīdī bija 46 gadi. Nu ko lai saka - var satikt SAVU VĪRIETI arī tādā vecumā un mosties un migt ar smaidu viņam blakus.

La_Bella  Šī nav tā vieta kur vīru meklēt, mīļāko, izklaidētāju, alfonsu, vienalga ko tik ne Vîru.

av2  viirietim daudz ko piedod tajos 50, ja vien ir ar smadzeneem, un naudinnu kabataa. Un mazliet smukaaks par meerkakki :))
Sievieteem , diemzzeel , naturaali izredzes ir daudz mazaakas. Un izskats sievieteem speelee lielu lomu, lai ko juus te teiktu. Ta kaa nesapnnojat, ka sieviets 50 gados izskataas labaak. Izskataas +/- vissi vienaadi savos gados tomeer , tikai sievieteem izskats ir svariigaaks lai kaads pamaniitu vispaar . Viirietim izskats nav nosakossais. ...pat jauniibaa nav.

M_ela  av2 :D kāpēc esi tik pārliecināts, ka vīrietim izskats nav svarīgs :D :D :D
izskats ir svarīgs abiem dzimumie, tikai sievietes izskatu vērtē atšķirīgi no tā, kā to dara vīrieši :), svarīga abiem dzimumiem ir "iekša" .... ar izskatu tālu netiksi, ja nav "pilna komplektācija" :D
un .... sievietei pēc 40 ir vairāk izredzes nokārtot privāto dzīvi, jo ... viņas ir iekārtotas savādāk un vnk prot to noorganizēt, a vot vīriešiem švakiņi sanāk :)

ja par tēmu, tad maļ tik vienu un to pašu - nu nav tā ka gaida vnk lielisko. tam ir jābūt lieliskam savējam, tā lai ir super kopā, ne dajebkuram bikšainim, lai vispār ir blakus :)
un par 200 esmu pārliecināta, ka uz manu "lielisko" 7 no 10 pat nepaskatītos :) bet stāsts jau nav pat par to.... dzīve neapstājas no partneera neesamības, viņa turpina savu kustību un nekustīgs stāvoklis - gaidīt - kaut kā tajā visā neiederas :) mēs dzīvojam, ikdienā kādu satiekam, un kādu reiz satiekam to, ar ko paliekam kopā :) tik vien
bet ... citreiz neko nesatiekam, bet tas jau nav pašmērķis....

speele  Jālasa līdzjūtības laikrakstos vai jāiet uz kapiem - ja nu gadās kāds superīgs atraitnis! :))))

Liga2  velme rupeties par sevi un izskatities labi nav atkariga no dzimuma bet no katra attieksmes pret sevi. un izskatam ir nozime abiem dzimumiem ja mes runajam par velmi veidot attiecibas. liela nozime ir ari saturam neapsaubami. tas ir viriesu mits principa sovinisms ka virietis jau var izskatities ka grib jebkura vecuma jo vins tacu ir vecis. pienemiet reiz so patiesibu ka sevis cienosa sieviete nesatiksies ar jebkuru, ja ne bus lemts vina izvelesies labak palikt bez partnera, jebkura gadijuma sievietei vienmer paliek berni, kuros vina ir ieguldijusi savu dzivi,milestibu, ir darbs , ir draugi, ir hobiji, ta ka vientuliba mums nedraud ko nevaretu teikt par viriesiem.

Gunitaa  "sievietei pēc 40 ir vairāk izredzes nokārtot privāto dzīvi, jo ... viņas ir iekārtotas savādāk un vnk prot to noorganizēt, a vot vīriešiem švakiņi sanāk :)" (C)
Absolūti piekrītu! To es varu teikt gan par sevi pašu, jo neesmu viena, bet mans bijušais ir viens kā pirksts, to pašu varu teikt par vienu savu draudzeni (45g), kura jau izšķīrās pirms gadiem 4, kopš tā laika viņas bijušais dzīvo viens un attiecības viņam neizveidojas (to draudzenes bērni zin un stāsta, tas nav sadomāts), bet draudzene jau pēc gada pēc šķiršanās iepazinās ar jaunāku par sevi vīrieti, un ne jau tikai seksam, bet nopietnas attiecības viņiem ir.

Epifanija  ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā vai ir īstais vai nav, sieviete to jūt, viņas dzīve pēkšņi izmainās, jo ir blakus aiz kā patverties no skarbās ikdienas, dēļ kā ziedēt, par ko domāt.. īsāk sakot, var atļauties būt sieviete, ne ikdienas zirgs strādājot un pelnot iztiku, no kura visi kaut ko gaida...

piladzoga  Nav tik traki,priekš veselības pietiek jaunu vīriešu ,bet savu :D VĪRIETI ar kuru kopīgot :D saimniecību un kuram skalot :D smadzenes un zeķes, jāgaida varbūt kāds no velosipēda nokritīs..savākšu.

sangukuLV  >Gunitaa
Jusu draudzene ir ar citu,jo virieshi mekle,nevis otradi. Sievietei tik atliek izveleties,no pieludzeju bara.

Liga2  godigi sakot no tevis torpedo es gaidiju smago artileriju verstu pret manu personibu, bet paldies ka pasaudzeji veco pujeni.

minnijai  "Vieni no izplatītākajiem maldiem sieviešu vidē sākas ar vārdiem"
Izskatās, ka Torpēdis vienīgais dzīvo tādos maldos, jo kā acīmredzams no diskusijas- neviena sieviete nedzīvo ar Breda Pita bildi sekcijā, cerībā, ka kādreiz tas klauvēs pie sievietes durvīm, kā dzīvs.

Es esmu no tām, kuras pavadot savu laiiku atrodoties attiecībās vai "brīvībā" -izbauda no tīras sirds un pa visiem 10 ;)

Un kāda tev starpība gar tām pujenēm??? Nu un ?! Lai tak gaida ko gaida- kas tev tur jālien???
Vai tik kāda pujenīte nav tev atteikusi:D

Tinte  Nu Minnija, nebūs tiesa, ka bufetē nestāv bilde! Tiesa, ne Breda Pita, jo viņš nav manā gaumē, bet bilde ir,pat vairākas. Kā lai savādāk dzīvo, ja bufete tukša?

Floriana  Tev laikam ir ļoti slikta pieredze, arī no mājas izmešanas! ;)

Floriana  av2, man šķiet TU muldi kā made pa lakstiem, turklāt īsti nepārzini vīriešu un sieviešu fizioloģiju. Turklāt, ja sievieti no mājas izmetīs ap 40 gadiem, viņa perfekti zinās ko darīt tālāk, pārsvarā jau viņas pašas tajā vecumā aiziet brīvības meklējumos, saucas pašrealizācija. Bet ja vīrietis paliek viens, viņam ir ļoti grūti pielāgoties konkrētajiem apstākļiem, turklāt viņš jau kopš dzimšanas domā tikia vienā virzienā. :)

losamigos  Nu sasmidinaajaat gan.tantes sashuumeejaas😃noveerojums.seit tusee 40+ tantes.30gadniecu var teikt ja nav.loti maz.ko tas pueraada?pieraada to ka normaals viirietis negribees ar taadu mosties no riita.iedonaajaties jaa uzskataas sieviete ap piecdesmit bez kosmeetikas?un tieshaam ir taa ja kabataa nauda trusdesmitgadnueces rindaa staav.

Ananda_A  Tak tāpat kā Torpēdis gaida, kad viņa kaimiņiene Ņina beidzot izšķirsies un pamanīs viņa pasakaino torsu, tā pojenes ar...pēc tā paša scenārija. Nu kas tur neskaidrs?

Pa gaidīšanas laiku tāpat kā torpēdim zirgastes vien, zirgastes vien, tā pojenēm ar jauni puiši, jauni puiši sexam un treniņam, lai frišas varētu nolemto mīlu sagaidīt.

Deisa  Savu vīrieti... Ne jau baltu lapu vajag. Katrai puķītei vajag dārznieku ar pārstrādājušos mēslojumu, lai tā augtu skaista un labi smaržotu.

ingryda  Atliktas dzives sindroms. Biezi dzirdets, iz serijas " kad notievesu/no pirmdienas/ pec Jauna Gada/ kad satiksu savu viru", utt.

Ja visu atbildibu uzliek kadai citai personai vai notikumam, kada bridi attapsies pie sasistas siles.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu