Attiecības bez meliem?

Jautājums ar āķi. Vai var iztikt vispār bez meliem, jeb tomēr tie zināmos apstākļos ir pieļaujami? Un ja ir, tad kur ir robeža?
Pāris piemēri idejas uztveršanai - partneris ārkārtīgi vēlas saņemt pozitīvu atbildi pēc darba intervijas, bet Tu jau faktiski zini, ka nekas labs nav gaidāms! Teiksi ko domā, jeb tomēr atbalstīsi līdz brīdim, kad tiks saņemta negatīvā ziņa? Jeb otrā pusīte cenšas novājēt, pielaiko drēbes un prasa kā ir? Pēc tavām domām nekas nav mainijies, bet Tu nevēlies sāpināt un saki ka super.
Man šķiet ka ar melošanu nav tikai melns un balts. Un tie, kas lepni sper visu ārā kā ir, varbūt vienkārši izvēlas vieglāko ceļu un visu smagumu pārliekot uz otru cilvēku? jeb varbūt tieši tāda ir attiecību būtība? ir viedokļi?:)

Deisa  Nu, jā, par salaveci esmu bērniem melojusi, bet citādi melus neatzīstu. Kāpēc lai es sevi apgrūtinātu ar meliem? Tiem tāpat ir īsas kājas. Labāk ir vienkārši paklusēt vai arī pateikt patiesību taktiski. Autor, tu esi dzirdējis par tādu takta sajūtu? Ja esi, tad šis kategorisms jautājumā būtu lieks.

Rondijs  Ja attiecībās ir meli, tad jāatvadās - un viss. Netērē sevi uz tādiem s*diem

Piparkuka  Norādītajos piemēros- tā, lai otru nesāpinātu! Un arī draugiem. Vienmēr labāk uzslavēt, pateikt labo.
Vismaz censties!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu