Vai var precēties?

Situācija šāda: dzīvojam kopā dažus gadus, šķīries, ir kopīgais bērns un meita no bijušās sievas, kas dzīvo ar mums. Vēlos oficiāli nokārtot attiecības, bet viņš saka, ka nevar otrreiz precēties, jo iepriekšējā laulībā ir laulājies baznīcā. Ko Jūs par to domājāt?

gatis29  Biju pirms vairākiem gadiem baznīcā precējies, nācās dzīvē tā, ka esmu ar savu bijušo oficiali papīros šķīries un ja velme man ir manispēts precētos vēlreiz es, tākā štrunts ar visu baznīcu, zaksā apprecos un viss. Kā jokodamies saka Precēties var katru nakti, bet laulāties var vienreiz mūžā. :D

bocmanis  stulbumam nav
robežu...

janisb  =>M_ela katra konfesija uzskata, ka tikai viņu slēgtās laulības ir "valīdas" Dieva priekšā, bet citas konfesijas/baznīcas pārstāvji ir grēcinieki, un ja grib tā lai baznīcai patīk, tad mainot konfesiju arī "jāpārlaulājas"...

jurks  Diemžēl arī baznīca ļoti viegli izšķir, pat katoļu! Dzīve pārvēršas par karuseli- negribu šito, gribu to. Viens mezgls aiz otra! Bērni pa vidu! Kādu likteni viņiem gatavojam?? Vai ,vispār, tas kādam intersē?? Lai Kungs un Dievs ir žēlīgs un netiesā bargi!!! Jo ja mēs spētu redzēt patieso lietu būtību, tad, es domāju, mēs vienā mirklī sirmi paliktu, cik nopietni tas viss ir! Kārdinātājs darbojas un pieviļ- dari ātri un bez atbildības- izbaudot to!!

M_ela  neko nesapratu no tevis rakstītā 22:46
es vnk apmēram zinu chto po chom, pie tam saprotu, ka īsti parezi nav, bet nu ir dažādi aspekti
luterāņiem vispār bez problēmām...
viņam vnk jāsaņem atļauja laulības šķiršnai
a onfesijas maiņa un "parlaulāšanās" ir augstākā mērā liekulība un divkosība

Agatem  Ja ir laulājies baznīcā, bet juridiski šķīries, zagsā sareģistrēties drīkst....mans laulātais sen citai pie sāniem, tīri oficiāli, bet tikai zagsā.

Pilskungs  Problēma ir vai nu smieklīga, vai arī nopietna, ar baznīcu tai gan nav sakara ! Viņam noteikti ir kāds mantiskas/finansiālas dabas iemesls. Te jau teica - kredītsaistības. Ja viņš ir gādātājs, tad jautājums, vai tev pašai nav kredītsaistības, un viņš to zina. Pēdējā gadījumā nevar būt runas par precībām ! Vēl var būt problēmas ar nekustamiem īpašumiem un mantojumu lietām. Vai arī kaut kas ar vecākiem, vai bijušo laulību. Vai arī ir kādas trešās attiecības. Bet varbūt vienkārši pajoliņš.

Trusis1983  Ai ai ai,atkal kadu vaza aiz deguna :D

av2  cilveekam ir lloti, lloti ....lloti jaapadomaa, pirms otreiz preceeties.Tava situaacijaa, ja ir tas beerns, es gan domaaju, ka viss ir sen izdomaats jau.
Un, ja abi to izlemj, jaadara tas ir zagsaa, lai papiiri kartiibaa. Teaatri bazniicaa...nu taa jau passu izveele. Es gan izveeletos Bahaamu salaas, okeaana krastaa....Romantiski, un nav puulis rinnkkii , tikai saveejie.

Vanesa15  Domāju, ka atkal kārtējās atrunas, lai nav tevi jāprec. Padzīvos, atradīs labāku un prom būs. Pa taisno pie altāra.

gatis29  Agatem tad tu apmeklē baznīcu un ar bijušo baznīcā laulājies?

Pillerina  Ko jūs te ņemas :D Dievam tak viss sen ir baigs poh...j, ko baznīcas telpās darat - laulājas vai izliekas, ka tic.
Tad jau sen būtu visi katoļu (un citu konfesiju) pedofili un zooofili, un citādi jākļi/jāklenes novākti no zemes virsas, ja tāds dievs un baznīcu tikumība būtu pastāvējusi.

Tad tas ir sīkums - laulāts baznīcā, bet šķīries zagsā...
Kam teātris ar baznīcu vajadzīgs? Ir mūsu sabiedrībā arī brīvmācītājs, kas laulā vispār bez baznīcas celles.

Kā dzīvē notiek civilattiecībās dzīvojošiem: sieva domā, ka ir precēta, bet vīrs domā, ka ir brīvs :D

gatis29  Pillerina ko tu mūldi! Kāds tev te brīvmācītājs! Labrīt, labāk pamosties!

Pillerina  A vai tādu Korāli nezināji, 10:38? Saraksties zagsā un laulājies kaut vai dīķa bedrē, bet papīrs ar mācītāja zīmogu būs.
Tieši jocīgs mūsdienās, gatiņ, - kā vari izlikties nezinām?

aquaserpente  Viņš nevēlas ar Tevi juridiski saistīties, un uzņemties pilnu atbildību par Tevi un abu kopējo bērnu. Tieši tik vienkārši.

gatis29  Nu tu Pillerīn fleitē par mācītytāju zīmogu, ja laulība ir zaksā. :D Un par tādu brīvmācītāju nemaz negribu zināt, man tādi neinteresē.

riebekle  Kāpēc te ir tik nosodoši un negatīvi komentāri? Varbūt vīrietis vienkārši nezina, ka var šķirt arī baznīcā noslēgu laulību? ja nu kāds viņam to ir iestāstījis un viņš tam tic?
Iesaku aiziet pārrunāt šo jautājumu tieši pie attiecīgās konfesijas mācītāja un izrunāt visu nesaprotamo un nezināmo. Tam noteikti būs lielāka jēga nekā lasīt komentārus te.

edding  Par precēšanos vajadzēja domāt jau pirms bērna dzimšanas. Ja neapprecēja, tagad jau diez vai precēs un būs par vienu bastardiņu vairāk. Tikai nestāstiet, ka nav nozīmes, dzimis bērns laulībā vai ne.

Liete  Ar diezgan lielu varbūtību tas ir kārtējais stāsts par neglīto precībkāro meiteni un puisi, kurš patiesībā svilpa taksometram. Pie tam NM var būt ne vien feikā autore, bet arī pamestā sieva. Nevar izslēgt, ka tieši viņa vientuļajos rudens vakaros uzģenerējusi šādu NO SECOND HAND propogandu.

gatis29  Riebekle neiesaku nevienam iet un runāt ar mācītāju par šo lietu. Tici man viņš tevi par grēcinieci uzskatītu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu