smukas, glītas vai atlikušās

Teorētiski, ja ņemam vērā, ka māte daba mums visiem ir gēnu līmenī devusi pavēli vairoties, seksuāli visaktīvākajām būtu jābūt nesmukajām, jo teorētiski viņām ir mazāk izredžu atstāt pēcnācējus. Smukajām gultā būtu jābūt pilnīgi nekādām. Zelta vidusceļš - glītās. Uz vīriešiem nez tas arī attiecas?

riebekle  Smukas ir govis pļavā. Sievietes ir skaistas.
Katrs cilvēks ir skaists pa savam. Un katram sava izpratne par skaisto. Tādēļ jau mēs esam tik dažādi - katrs unikāls.

neko  " mans viedoklis ir, ka sieviete izvēlas vīrieti un nevis otrādi."
---
Tas tā strādā tikai tad, ja vīrieti nespēj sievietei pateikt nē:) Pārējos gadījumos izvēli izdara abi un ja paveicas šis izvēles sakrīt.

RRAGANA  Kurts69
Tiko viens vīrietītis uz jautājumu, kurš kuru izvēlas? vīrietis sievieti vai sieviete vīrieti- atbildēja, ka vīrietis, jo vīrietis pirmais iemīloties. Hm, kā tad sanāk🙄?

Liga2  katram protams sava dzives pieredze un tev ka virietim drosi vien labak zinat kura nu ir labaka gulta, kura labaka gimenes veidosanai. izteikt viedokli kurs nu ir bijis labaks kurs sliktaks uzskatu par neetisku nedomaju ka tas kaut kada zina palidzes noskaidrot patiesibu.

jadore  Ķermeņa forma kaut kādā mērā ir atkarīga no cilvēka paša, sejas panti kādus vecāki vai plastikas ķirurgs devis. Ja sieviete uztur sevi formā, rūpējas par savu veselību, tad priekš sevis nevis citiem, tas ir viennozīmīgi.
Enerģija rada enerģiju, jo fiziski aktīvāk dzīvo, jo labāka arī atmiņa un prāta funkcijas, tas uz abiem dzimumiem attiecas.

Gunitaa  Nu ja interesē par vīriešiem, tad pateikšu no savas, kā arī draudzeņu un labu paziņu pieredzes: tie ļoti smukie vīrieši gultā tiešām ir nekādi - pašapmierināti un egocentriski, sportisti arī gultā ir ļoti tehniski un trūkst jutekliskuma, ar pārējiem jau var kaut ko pasākt, tomēr vīrietim jabūt arī simpātiskam manās acīs citādi pat līdz iepazīšanās nenonāktu.

jadore  Teorētiski, jo vīrietis vairāk attīstīta sevi garīgi un uztur sevi formā fiziski, jo komunikācija interesantāka t.sk.sekss, ja intereses aprobežojas tikai ar paša ķermeni un izskatu, tad kāds tur sekss var būt, līdz seksam nemaz netiek.

elis  Visas smukās tak tikai porno filmās,
Glītās pieprasa lai ved uz Munameģi utt
Atlikušās, cep kotletes, un dzied baznīcas korī.

Ananda_A  Atkarībā no vecuma grupas, katrā vecumā citas prioritātes. Jaunībā vīru apzināti izvēlējos, lai ir labs tēvs bērniem un ir arī. Kad bērni izauga, izrādījās, ka mana laulība zaudējusi jēgu.

Ja attiecības veido pusmūžā, prioritāte ir abpusēja bauda un kopīgas intereses.

elis  pēc 40 visas glītās jau bijušas Munameģē tā ka ari cep kotletes.
un ar smukajām, kuras vairs negrib neviens filmēt, izsūdz jaunības grēkus atlikušajām un pievienojas dziedāt baznīcas korī

LaskovijMerzavec  Visaktīvākās ir prostitūtas.... cik maksā, tik arī aktivas

riebekle  Lasu un domāju - te vajadzētu pilnīgi visiem likt komentēt diskusijas. Komentāri pastāsta vairāk par anketām. Uzreiz var saprast, kurš spečuks ieleņu aktivitātēs, kuram visas šķiet M, vai kuram tikai sportiskās un kārnās vajag.

JurisK  Tā tas nestrādā, manuprāt. Smukās vēsas, neglītenes centīgas, jāņem tās pa vidam:) Jaunībā hormoni trako visām, ja tik fiziski veselas. Pēc 30 dzīve jau ienes savas korekcijas, pēc 40 jau reti kura ir īpaši seksuāli pievilcīga, jo tāda lieta kā seksapīls piemīt ļoti nedaudzām, kā jau agrāk pieminēju, apm. vienai no 30. Pārējās var censties tā un šitā - dzīves likloči visu jaunībā bijušo seksapīlu jau sen izdzēsuši uz mūžu. Jā, varbūt var par to ienīst savus bijušos un esošos vīriešus, vismaz kāda daudz-maz ticama atruna:) Labāk tomēr velti nemocīties un nodarboties ar mazbērnu lutināšanu, ezotērisku lietu studēšanu un pasaules apceļošanu. Jo redziet, sūdi tādi, ka vīrieši pat vēl manā vecumā ir kā uzburti uz to seksapīlu un to tik meklē, ja uznāk note pēc kāda sieviešcilvēka. Dabas pavēlēm grūti klausīt pat reliģiju apmātajiem. Ja vīrietim sekss vairs nav īpaši vajadzīgs, tad derēs arī ezotēriski noskaņota rokdarbniece-pasaules apceļotāja:D

Momo  Ja par smukajiem un nesmukajiem, seksuālo aktivitāti, tad ir dzirdēts, ka seksuāli visaktīvākie un arī visneizvēlīgākās ir prātā apdalītie. Pansionātos atpalikušajiem tā esot vispārēja problēma. Varbūt skaties tajā virzienā?

Bet par vīriešiem- nav šis apgalvojums atbilstošs patiesībai.

mairita1971  Ikviena sieviete ar savu vīrieti var seksā kalnus gāzt.Ne katra sieviete to var ar visiem.

Trusis1983  Sieviete patik,taisi bernu .Kur problema?Ar sitadu tupu domasanu talu netiksi.

Pilskungs  Kas ir smukās, un kas - glītās ?

piparbecinja  Es nesaprotu tavu loģiku:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu