smukas, glītas vai atlikušās

Teorētiski, ja ņemam vērā, ka māte daba mums visiem ir gēnu līmenī devusi pavēli vairoties, seksuāli visaktīvākajām būtu jābūt nesmukajām, jo teorētiski viņām ir mazāk izredžu atstāt pēcnācējus. Smukajām gultā būtu jābūt pilnīgi nekādām. Zelta vidusceļš - glītās. Uz vīriešiem nez tas arī attiecas?

_Krasula_  Praktiski libido nav nekādas saistības ar vizuālajiem dotumiem. To ietekmē ietekmē iedzimtība, veselības stāvoklis, vecums un tt. Savukārt tas, vai gultā ir tāda/-s jeb šāda/-s, saistīts ar temperamentu, iemaņām, saderību ar partneri un attiecībām kā tādām.
Tā lūk, Vatson!

tjeshka  Protams izvèlas sievietes!
Paskatās dabā kā notiek un cilvēks tāds pats dabas kustonis vien ir. ☺

M_ela  kurt, rodas iespaids, ka esi "gājis pāri" visām, lai saprastu, kurai, kas ir labs.....
par to, ka sieviete priekš sevis cenšas, nu jā, tā ir pārsvarā :) un nekā tāda tajā nav

par vīriešiem - es nepateikšu Tev par visām, bet par sevi varu
Vīrietim ir jābūt personībai. ar laiku sapratu, ka viuālais ir stipri variējams jēdziens, un ja satiec reiz kādu foršu vīrieti, tad nākamais vizuāli tā tipa vīrietis šītīs pievilcīgs. Vīrietī saista personība
par seksu, jāsaka, ka .... man ir gaužām maza pierede, bet tādi ārprāta seksakārie bija galīgi neinteresantie.... nu - kā zupa bez sāls un deserts bez cukura
tādus, kam sekss galīgi ni un ni nav gadījies satapt personīgā pieredzē :)
mandomāt, ka vīrietī sievieti saista tikai un vienīgi tas, kā viņa blakus tam jūtas.... nu tā stabili un droši :) un kad ir gatava viņa dēļ darīt daudz/visu/dajebko :)

Epifanija  skaista sieviete vīrietim vienmēr būs bīstama, tādēļ tēvi saviem dēliem iesaka tādas neizvēlēties par sievām, par sievām izvēlas praktiskākas, saimniecībā noderīgākas un acīs nelecošas, lai nav jābaidās par neuzticību no sievas puses.. skaistās paliek oligarhu aprindām un citam dzīves košumam, kā krievi saka ne rodis krasivoy a rodis schastlivoj...

av2  jaa, man arii, ir jautaajums, kuras..ir taas smukaas, kurss/kura to sskkiro? Pat modeles, kuras staigaa pa modes skateem...liela daala ir tiraakie kaarnie krokssi , ar ggiimei, kaa caur zzogu izvilktas :(
Jauniibaa, un arii tagad, man kautkaa vairaak smukaakas sskkiet taas, kas ir vienkaarssi miillas, gudras , kas apzinaas sevi....tas viss kopaa kautkaad rada to sexy sajuutu. Apmeram taa.

Vanesa15  Sievietes izvēlas? Nosacīti. Ne jau no visiem pasaules vīriešiem, bet tikai no tiem 5, 10 vai cik tur, kas pievērš viņai uzmanibu. Pēc saviem ieskatiem paņem labāko, bet tikai no tiem 5.

Vaukskis  Manuprāt, jā, tikai ar izņēmumu skaistuma gadījumā, jo vīrietis- lielākais- var būt tikai ļoti glīts ! Tātad sievietēm ir jāizvēas vai nu ļoti glītais, vienkārši glītais vai kāds no pāri palkušajiem.

Deisa  Kārtējais netaktiski uzdotais jautājums...
Bet par tēmu - ja es varu tikt pie gudra, gādīga un smuka, tad kādēļ man izvēlēties tādu pašu un nesmuku? Protams, ka labāk smuku. Ja ir tikai smuks, bet nav ne gudrs, ne gādīgs, tad labāk kaut nesmuku, bet gudru un gādīgu, jo no ārējā smukuma vien tikai bauda acīm, nekam vairāk.

baluba  ...Ikviena sieviete ar savu vīrieti var seksā kalnus gāzt.Ne katra sieviete to var ar visiem..... nepiekritīšu šim..... iespējams ikviena domā ka gāž kalnus, bet reāli tik kājas paver....:)

Ananda_A  21:53 +++ beidzot kāds no vīriešiem arī apjēdzis, ka sekss ir RADĪŠANA, bet ne vienmēr tam jābūt bērnam.
Tie, kuriem sekss ir kāju pavēršana un riekstu izšaušana, pat nenojauš par ko ir runa. Ar muļķiem nav vērts par šādiem jautājumiem runāt.

Jā, sekss ir divu mijiedarbība, var kalnus gāzt. Viss atkarīgs no attieksmes vienam uz otru un no attieksmes uz Zemi, Visumu. Jo augstākas vibrācijas sasniedz, jo svaigākas idejas saņem no Radītāja. Abi tiek uzlādēti ar tādu + spēku, ka var kalnus gāzt, nostiprinās imunitāte, ir pozitīvas emocijas, ir aizsardzība, dzīvesprieks un entuziasms.

Drāzējiem un šāvējiem, dzīvnieciskās domāšanas un dažādu atkarību kultivētājiem to nesaprast un nav jēgas viņus kritizēt, vienkārši jāturas no tādiem pa LIELU gabalu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu