Latvijas vīrieši vislabākie?!

Bieži var dzirdēt domu, ka Latvijas sievietes visskaistākās un vislabākās. Un to bieži atkārto tieši vīrieši! bet kur atbildes reakcija? Kur laipnība pret laipnību, pieklājība pret pieklājību?:) Kāpēc Latvijas vīrieši nesaņem pretī līdzīgas uzslavas?

Geisha  Latvijas vīrietis ir arī čigāns, krievs, baltkrievs, žīds un citi. Latviski runājošais vīrietis ir tāds pat kā citi šīs jaukās planētas iedzīvotājs ar saviem + un -. Bāleliņi ir/ labi/ ne tik labi/ ne visai labi/ kaut kas viņā tomēr ir labs un slikti. Protams, ka mūsu bāleliņš mums ir saprotams, jo vienā valodā runājam, vienās kurpēs staigājam un no viena katla ēdam. No lielākajiem mīnusiem uzrādīšu to, ka mutē ir kapsēta ar sadrupušiem pieminekļiem, nespēja uzņemties saistības, iniciatīvas trūkums, pārāk pakļāvīgi, lieli brandavīna dzērāji.
Nate, loceklis jebkuram vīrietim ir vājā vieta. Ne velti pār šo orgānu valda sieviete.

Nate  Geiša un sangu- ir visiem, bet precoties prot to savaldīt, nevis piedāvāt katrai garāmgājējai, kura kaut cik labi izskatās.

hashashiin  Kurts69: Atzinības diņģēšana savam dzimumam tirgojoties ar laipnībām ir nožēlojama nodarbe - nedzen pārējos latvju ūznēsātājus blamē! :P

Gunitaa  Pareizāk laikam būtu teikt: starp Latvijas vīriešiem ir arī vislabākie.

Epifanija  ne jau latviešu vīrieši slavē mūsu sieviešu skaistumu, bet gan tie ir cittautieši un tādēļ arī jums skaistules aiziet gar degunu.. ja ko latviešu vīrietis ir spējīgs slavēt, tad tikai pats sevi par to arī ir tik vientuļš...

fargo  tas ir novērojams ne tikai pie latvietēm. bet tas tav tieši, ka vēlīga(izmantošu šo vārdu) vai negatīva attieksme ir nacionāla īpatnība, tā ir kulturāla iezīme.
svarīgi ir KAS ir tā konkrētā latviete. pēc mana vērtējuma, galvenā šķirtne ir vai cilvēks(vīrietis/sieviete) pieder pie nihilistiskās sabiedrības daļas, vai pie dievišķās. un ticīgie cilvēki, neatkarīgi no dzimuma, ir daudz labvēlīgāki pretējam dzimumam kā nihilisti.
un tas nav tikai ar latvijas cilvēkiem. viena attieksme pret vīriešiem būs ateistei-feministei, pavisam cita būs ticīgai sievai, vairāku bērnu mātei.
jo atšķirība ir dziļi kulturāla. ar vīriešiem ir gandrīz tas pats. ne tieši, bet gandrīz - jo lielāks nihilists, jo vairāk tu varēsi novērot vispārēja nicinajuma, vārdos vai ar izturēšanos.

kur laipnība? pirmkārt, es redzu, ka vīrieši sievietes verbāli(inets) pazemo regulāri. un sievietes nepaliek "laipnības" parādā it nemaz. un šo abu dzimumu nihilistu kariņš ir konstants un nekur nepazūdīs tuvākajā laikā. kāpēc vairāk pamanāma ir šīs grupas izteiksme? jo to ir vairāk tādās virtuālajās vidēs kā šī. tīri skaitliski ir vairāk. ja kas, tas viņiem dod arī šo vairākuma izjūtu, kas lai arī ir mānīga kopumā, atbilst reālajam stavoklim šajā šķērsgriezuma slānī.

sangukuLV  >Nate
Atkartoshos...ne tikai Latvieshu virieshiem ir loceklis. Jums par prieku, milas sievietes,tas ir globali.
Tas ka kads uzvedas,ka loceklis, neataino visu Latvieshu virieshu butibu.

draboss  Nate, ir cik tautibu vīriešiem esi bijusi precējusies?

Ievinjata  Es domāju, ka Latvijā ir gan labas sievietes, gan vīrieši, bet vislabākie...? Pa kādam ir, bet reti sastopami un īpaši saudzējami.

Destination  Nav ne vainas latviešu vīriešiem (ne jau visi, protams, vienādi)... domāju, ka arī cittautiešiem nav ne vainas, tikai katram podiņam savs vāciņš, bet sev attiecībām es nevaru iedomāties citas tautības vīrieti...

Liete  Vislabākais ir gints mauķelsons.Prec vienu, vajā citu, raksta nonstopā seksa piedāvājumus slēpjoties zem feikiem profiliem, un ja negūst pretreakciju ar priekā mirdzošām acīm no bezmaksas maukas puses, tad visgudri pamāca PA slēpjoties vēl aiz cita profila, ka tā jau nu pie vīrieša netikt´:))
Kamēr psihiski pieskaitāmie vienkārši stādās priekšā ar reālu foto un pieklājīgu sveicienu.

Discreta  Visur ir visādi. Latviešu vīrietim būt ir grūtāk, jo diemžēl Latvijas ekonomiskā situācija ir tāda, kāda ir. Ja pavada izglītība un veiksme, tad skaists un kopts latviešu vīrietis var pat uzaudzināt 4 meitas. Tā ir manos rados. Savukārt cits, kam nav izglītības, pats idiots, bērnus pametis, plenderē pa pasauli.

havjiers  parasti vairākums tautām ir savējās sievietes un vīrieši .vislabākie ?diez vai .bet noniecināt vienam otru gan nevajadzētu .

Laimnese  Mēs pašas Jūs esam izlaidušas...arī es visu laiku esmu teikusi, ka varu pati visu izdarīt...un rezultātā arī pati visu daru...

DanaL  Man ir bijusi iespēja ikdienā salīdzināt latviešu vīriešus ar cittautiešiem. Mūsējiem ļoti uzkrītošas atkarības - no alkohola, nikotīna u.c. narkotiskām vielām, pie tam - nav mēra sajūtas - vienmēr līdz kliņķim, tā, ka otrā rītā nav klo domāt par darbu. Ārzemnieki kaut kā vairāk noorientējas, kad laiks mest mieru, lai otrā rītā var doties uz darbu.
Nu un tas, ko Mateja teica.

DanaL  Atvainojos, Nate (15:15) teica.

Bazhix  Man ir bijusi iespēja ikdienā salīdzināt latviešu vīriešus ar cittautiešiem. Mūsējiem ļoti uzkrītošas atkarības - no alkohola, nikotīna u.c. narkotiskām vielām, pie tam - nav mēra sajūtas - vienmēr līdz kliņķim, tā, ka otrā rītā nav klo domāt par darbu. Ārzemnieki kaut kā vairāk noorientējas, kad laiks mest mieru, lai otrā rītā var doties uz darbu.
----------------------------------------
Man ir bijusi iespēja pavērot ārzemniekus pa svētkiem (tb ceļojumos un tā). Piedod, DanaL, latvietim līdz tā paša angļa dzeršanas līmenim ir krietni jāaug :)Un tas nav tikai ceļojumos. Vienīgā atšķirība, ka latvietis no rīta vafelē aizies uz darbu, bet anglis ies atpakaļ uz krogu :)
Un ir vēl trakākas dzērāju tautas par angļiem un latviešiem ;)

neko  Pievienošos Bazhix, lai atceroties pēdējo reizi Francijā... nu atturībnieks es neesmu bet tā dzert kā viņi nevaru:)

M_ela  Šī ir skumjā tēma? :(
Tas, ko es tepat esmu lasījusi, latviešiem labāk patīk krievietes
Latvietis tā kā grib sacensties ar sievieti prāta kapacitātē, tādā veidā atņemot viņai sievišķību
Esmu dzirdējusi, ka nepamatoti iedomīgi, mandomāt, tas aiz neprasmes sevi mīlēt
Esmu piedzīvojusi, ka ir ļoti skaudīgi, nenovīdīgi.... lec augstāk par savu pakaļu
Un tad es esmu satikusi fantastiskus vīriešus, ar labu humora izjūtu apveltītus, vienkāršus, atsaucīgus
Un nav jāšķiro pēc tautības, mandomāt ...

JurisK  Tas, ko fargo saka 17:11, preciizi saskan ar manis nupat vakar lasiito graamataa - sarunas ar slaveno Latvijas matemaatikji Buikji. Tikai 3% cilveeku pietiek gariigaa speeka izprast lietas un konkreeti izklaastiit savu pasaulredzeejumu bez citu noniecinaashanas. Veel 16% varot buut pietiekoshi adekvaati. Paareejie - peleekais planktons, dziives apstulbinaatie un notrulinaatie, attiistiities nespeejiigie, kuru vieniigais sakaamais - pats taads. Nu varbuut veel visu citu vainoshana savas dziives nobendeeshanaa. Taa kaa - iipashi jau nav ko slaveet gan starp viirieshiem, gan sievieteem:( 3% - tas ir taads miizers!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu