Latvijas vīrieši vislabākie?!

Bieži var dzirdēt domu, ka Latvijas sievietes visskaistākās un vislabākās. Un to bieži atkārto tieši vīrieši! bet kur atbildes reakcija? Kur laipnība pret laipnību, pieklājība pret pieklājību?:) Kāpēc Latvijas vīrieši nesaņem pretī līdzīgas uzslavas?

newgame  Ja dzīve paiet vazajoties pa krogiem un dzerstoties, tad protams ka visi šķitis baigie alkanavti.

Geisha  Fargo :"un tas nav tikai ar latvijas cilvēkiem. viena attieksme pret vīriešiem būs ateistei-feministei, pavisam cita būs ticīgai sievai, vairāku bērnu mātei."
Nav svarīgi sieviete ir ticīga vai ateiste, bet kad vīrietis pamet likteņa varā sievieti ar bērniem kā sieviete var ar savu vīrieti - nodevēju lepoties? Konkrēti rados ir ģimene, kur vīrs ar 3 augstākām izglītībām augstskolas pasniedzējs pameta sievu ar 4 bērniem (jaunāka meita bija mātei pie krūts), jo cita sieviete bija foršā, bet bērnu māte esot bijusi kļūda. 4 bērnu māte kļūda??????? Un tagad netā lasu kā viņa darba kolēģi viņu cildina. Ah, jā un visi ir ļoti ticīgi. Draudzēs savās grozās goda vietās. Un tādi tēvi un vīri ir ļoti, ļoti daudz. Vari šķirties ar sievu, bet atstāt bērnus likteņa varā nedrīkst.

av2  par viiriessiem nezinu, bet kad saka par sievieteem "kopta" sakopta...nokopta, uzkopta utt , nu diez kas labs nav. Tiessaam, lopus kopj !
Nezinu, kur vispaar tads iespaids, ka kaads butu speciaali....jaasaved kaartiibaa. Nepaziistu tiessi nevienu viirieti Latvijaa, nu pazinnas, draugi, kuri buutu bomzzzi, un buutu "jaasakopj", pirms....lietot.

HardSoftDunk  Ja nespēj novērtēt to kas tev blakus tad neviens ārzemnieks nepalīdzēs

Aukstums  Kāpēc Latvijas vīrieši nesaņem pretī līdzīgas uzslavas??˙????? Autor, lūdzu, nevajag vispārināt.... jo Jūs nezināt, ko saņem, nesaņem Latvijas vīrieši kopumā, vai ne? Ja Jūs jūsējā neslavē, tad žēl...

Sallija2  Un atkal zilā vakarā latvietis mērās! :D Un lepojas un salīdzinās! Kā tādi bērni! Man personīgi ir vienalga vai kāds lišķīgi saka, ka latviešu sievietes labākās, es tamdēļ lūpas nekrāsošu tikai lai miskasti iznestu un attaisnotu uz sevi liktās cerības. Un arī vīrietim nav nekāds pienākums būt kaut kādam tur labākajam, sevišķo ja labuma apliecināšanai nepieciešas iespējami daudz sieviešu atzinību. Tak pats sevi pazaudēs visām izdabājot! Tā kā viņš mierīgi var nekvalificēties kā labākais vai skaistākais un pat ne bagātākajam un arī ne stiprākajam viņam nav jābūt. Dzīve katram tikai viena un nav vērts to izšķiest izdabāšanā citiem lai kaut kā apliecinātos, tas tikai liecina par personas zemo pašvērtējumu, ja citu viedoklis ir tik svarīgs.

adamsone  Man kā pelēkajam planktonam jāsaka, ka Latvijas vīrieši, kurus redzu un par kuriem kaut ko varu spriest, nav tā audzināti un nesaprot, ka ar sevi ir jānodarbojas. Pie šā-tā-apkoptā izskata pierod. Intelekts mitinās sūnu būdiņā.
Visumā viņi ir spējīgi, strādīgi, gudri un daži pat talantīgi. Bet kā likums šovinisti, samērā netikli, savtīgi un pāri visam - plātīgi.
Cittautieši tāpēc ir cittautieši, lai par viņiem nedomātu un nevērtētu.

Nate  Nepiekrītu tiem, kuri apgalvo, ka citi dzer vairāk par latviešiem. Tikai krievi. Kurā valstī jūs sabiedriskajā transportā vai uz ielas redzēsiet piedzērušos cilvēkus.
Jā, var sestdienas vakarā krogā iedzert riktīgi, bet uz darbu pirmdien ies, jo citādi viņš zaudētu darbu, nevis kā LV, strādājot par 300 eiro, var atļauties arī kavēt.

HardSoftDunk  Es atvainojos par naturālismu bet laikam tomēr neesmu redzējis nomīztākas un novemtākas ielas kā Dublinā sesdienas naktī.Angļi un Īri ir tādi alkanauti ka mamaņegarjui.Vācu veči nūģi,norvēģi lupatas tos reāli feministes piebeigusas.Mums vēl tie veči kaut cik veselīgu psihi lai gan arī krievu laiki pabojājuši,tas vairāk par to bezatbildību un slinkumu,bet kad saņemās tad var un kalnus gāž,jo kaut vai ja paskatās kāda reputācija ir latviešiem ārzemēs,apķērīgi,strādīgi un patiesi cilvēciņi kā man viens polis teica,nevis kā leiši vai mēs poļi.

jadore  Man laikam ir tendence pamanīt tikai labo, jo no tiem vīriešiem, kurus satieku ikdienā darba darīšanās, atpūtā, vai kaut vai sarunājoties tepat, teiktu, ka pārsvarā vīrieši ir forši. Varbūt vienīgi varētu sevi vērtēt augstāk, bet tā šķiet ir arī daļas sieviešu problēma- pazemināts pašvērtējums. Jo tiklīdz pieaug mūsu pašcieņa tā kā uz burvja mājiena uzlabojas attiecības ar līdzcilvēkiem.
Esmu kādreiz strādājusi kopā ar cittautiešiem, no kuriem visforšākie bija islandieši, no tiem varētu ņemt piemēru, gan ģimeniskuma, gan pašcieņas ziņā.

marmorakaraliene  Par kādu Latvijas vīrieti tu runā - vidējo statistisko? Katrs konkrētrais vīrietis no sievietis saņem pretī to, ko pelnījis - kas ar pannu pa pieri, kas kotleti un boršču, kas ragus uz galvas!

fargo  Geisha 08:45

kāds manis rakstītajam ir sakars ar tavu tirādi par radu/nelieti?
dzimumu nesaskaņas, tieši dzimumu nesaskaņas, nevis kaut kas cits, ko var apspriest vēl kādā tēmā rodas no sāncensības starp vīrieti un sievieti. visā. sākot no sīkumiem, sadzīves lomām, triviāliem lēmumiem, beidzot ar svarīgiem lēmumiem. sieviete redz vīrietī savu apspiedēju un konkurentu. viņa vīru un vīriešus vispār, nemīl. viss, ko viņš dara vai kas ir, ir potenciālā iespēja viņai, kura ir... aizņemta. tā feministe redz vīriešus.
vīrietis arī redz sievietē konkurenti, cilvēku ar kuru ir jācīnās diendienā praktiski par jebkuru lēmumu, sievieti, kura viņam nedod godu, nicina viņa autoritāti kopš sākuma. un tomēr viņi precas vai saietas kopā, jo bioloģija un ķīmija spiež. kāre tiek nosaukta par mīlestību un aidā, uz priekšu.

bet vīrietim un sievietei nav jābūt konkurentiem, kuri vienā ģimenē cīnas par vienu un to pašu maizes garozu, tēlaini runājot. un redz viens otra atņirgtos zobus cīņā par dominanci, ja vien nav abos kārības tajā brīdī pēc seksa. un cīņa par dominanci gandrīz vienmēr ir iemesls strīdam starp vīru un sievu.

jo viņi ir abi nolieguši dievišķās lomas, kuras bija dotas abiem, lai cīņas nebūtu, bet būtu miers.

un tā, notiek vīrieša un sievietes cīņa par varu. un mīlestībai tur vietas vairs nav. ir... vienlīdzība. patiesībā jau nekādas vienlīdzības nav, jo tā nav iespējama dabā, ir iespējama tikai hierarhija. tā nodrošina kārtību. jebkurā esības izpausmē, vai tā būtu dzīvā vai nedzīvā daba, visur ir kārtība, visam un visiem ir sava vieta un loma. bet ja kārtības nav, tās vietu ieņem haoss ar visām no tā izrietošajām sekām.

par tevis rakstīto. varam citā tēmā to apspriest padziļināti. šī nav par to.

arikot  Nate, tu aizbrauc uz UK jeb Īriju, un paskaties, kas notiek sestdienu vakaros un naktīs, un tad runā, ka citur nedzer tik traki.

jadore  Katrs konkrētrais vīrietis no sievietis saņem pretī to, ko pelnījis - kas ar pannu pa pieri, kas kotleti un boršču, kas ragus uz galvas!(c)

Tomēr domāju, ka nē, jo ir sievietes, kuras neliek ragus un nesit ar pannu,jo vienkārši to nevar/nespēj izdarīt pēc savas būtības. Vienkārši tādi nesatiekas vai šķirās, jo nav saderīgi. Tā laikam ir tā lielākā dzīves māksla satikt/sajust/nepazaudēt to savējo.

fargo  pamēģināsim mērītāju nomērīt ar to pašu mēraukulu...

"Katra konkrētā sieviete no vīrieša saņem pretī to, ko pelnījusi - kura ar dūri pa degunu, kura nodrošinātu dzīvi, kura ragus uz galvas!"

kā šitas patīk? nojauta saka priekšā, ka pēkšņi vairs ne pārāk patīk...

HardSoftDunk  Fargo kā kulaks uz acs:D

marmorakaraliene  Fargo, manis rakstītajā nekādu pretrunu nav, viss tieši tā arī ir. Man patīk, jo vidējais variants:)))

Drole  Slavenaa ´McInnes vs. Feminist´ intervija 44:44 :

https://www.youtube.com/watch?v=MFFJWzgUmTE

fargo  nepiekrītu tavam viedoklim, marmor, bet vismaz tu neesi divkosīga, tādā gadījumā, ja tava mēraukla der arī sev piemērīta. :)

neko  "Katrs konkrētrais vīrietis no sievietis saņem pretī to, ko pelnījis - kas ar pannu pa pieri, kas kotleti un boršču, kas ragus uz galvas!"

Iespējams vidējais statistiskais sievietes piedāvājums LV vīrietim ir šāds, tomēr ir sievietes, kas spēj dot daudz vairāk un vērtīgākas lietas par ragiem un kotletēm:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu