Vai var dzīvot kopā veselus 15 gadus-nepiedodot un ar domu pamest?

Izlasīju netā kādu stāstiņu-kur kāda sieviete žēlojās ka viņas vīrs esot viņu negaidot pametis par krāpšanu kas bija 15 gadus atpakaļ.Pati dāma krāšņi aprakstīja kā 15 gadus atpakaļ bija sākusi romānu ar citu vīrieti un pat viņa dēļ gribēja pamest vīru, bet brūcgāns no nopietnām attiecībām atteicās-jo dāmai bija divi mazgadīgi bērni un vispār esot gribējis tikai paniekoties.Tad nu sarūgtinātā mīlētāja nolēma atgriezties pie vecā, labā vīra kas viņu grēcinieci augstsirdīgi atpakaļ pieņēma.Un tā nu viņi dzīvoja 15 gadus nemaz pat nepieminot šo atgadījumu.Un te pēkšņi kā jaunākajam dēlam palika 18-tā vīrs paziņoja ka tomēr to krāpšanu nav ne aizmirsis, ne arī piedevis un tāpēc viņu tagad pametot.Kunga rīcība ir pilnīgi saprotama.Tikai kā varēja ar sievieti kurai nav piedevis dzīvot kopā veselus 15 gadus?Tagad dāma savu vīru uzskata par atriebīgu nelieti un kaut kur jau viņai taisnība ir.Ko nepameta 15 gadus atpakaļ ja jau nevarēja piedot?

Agatem  Kreisos soļus nevar piedot, bet kopā dzīvot bērnu dēļ un atriebties pēc gadiem spēj tikai cilvēks, kurš ir manipulators, auksts apŗēķinātājs, kas sava mērķa sasniegšanai nebaidīsies iet pāri "līķiem".Galvenais, ka ir saldajā - atriebības izgaršošana.

Kests  Nu pidot varbūt uz to brīdi piedeva, bet aizmirst ko tādu nevar. Diemžēl cilvēkam ir atmiņa. Kautkas līdzīgs ir bijis.

lasminaxxl  Var dzīvot kopā pat 34 gadus ,un neaizmirst , un nepiedot. Bet vienkārši dzīvot.

Man vislabāk patika - Kunga rīcība ir pilnīgi saprotama !!!
Kungs nespēja ne aizmirst , ne piedot un pameta viņu.

Bet no sievām gan KUNGI gaida piedošanu !!! Tik grūti viņiem saprast, ka nodevību nevar ne aizmirst, ne piedot ! Bet var kopā dzīvot gan bērnu dēļ , gan īpašumu dēļ .

Trusis1983  Ar vardiem piedot viens,bet sirdi muzam nepiedosi.Un atkarigs no gariga stavokla,cik nopietni uztver attiecibas ar miloto cilveku.

Ananda_A  Ja grib atrast attaisnojumu aiziešanai, der visādi iegansti.

Domāju, ka nodevību neviens neaizmirst nekad. Ir daudz ar sevi jāstrādā, lai varētu uz to skatīties neitrāli, bez emocijām. Arī tad paliek izvēle, palikt kopā vai nē. Ja nav savstarpējas izaugsmes un attiecības ir nekādas,

Ananda_A  ...kāda jēga palikt kopā? Dzīve ir sasodīti īsa.

Piparkuka  neko- kāpēc domā, ka viņi dzīvoja, zobus sakoduši?! Noteikti nē, jo sieviete tagad nesaprot- kā tā??!!
Man te nepatīk tieši vīrietis, jo viņš visus šos gadus tēloja!:( ļoti nepatīkami, ļoti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu