Vai var dzīvot kopā veselus 15 gadus-nepiedodot un ar domu pamest?

Izlasīju netā kādu stāstiņu-kur kāda sieviete žēlojās ka viņas vīrs esot viņu negaidot pametis par krāpšanu kas bija 15 gadus atpakaļ.Pati dāma krāšņi aprakstīja kā 15 gadus atpakaļ bija sākusi romānu ar citu vīrieti un pat viņa dēļ gribēja pamest vīru, bet brūcgāns no nopietnām attiecībām atteicās-jo dāmai bija divi mazgadīgi bērni un vispār esot gribējis tikai paniekoties.Tad nu sarūgtinātā mīlētāja nolēma atgriezties pie vecā, labā vīra kas viņu grēcinieci augstsirdīgi atpakaļ pieņēma.Un tā nu viņi dzīvoja 15 gadus nemaz pat nepieminot šo atgadījumu.Un te pēkšņi kā jaunākajam dēlam palika 18-tā vīrs paziņoja ka tomēr to krāpšanu nav ne aizmirsis, ne arī piedevis un tāpēc viņu tagad pametot.Kunga rīcība ir pilnīgi saprotama.Tikai kā varēja ar sievieti kurai nav piedevis dzīvot kopā veselus 15 gadus?Tagad dāma savu vīru uzskata par atriebīgu nelieti un kaut kur jau viņai taisnība ir.Ko nepameta 15 gadus atpakaļ ja jau nevarēja piedot?

M_ela  :) es esmu pret ciešanām jebkurā to izausmē, nevjag man piešut to, kas man nepiemīt
mana draudzene mīlēja precētu, bet tur bija līdzīgi apstākļi, tikās ā mīļākie īdz brīdim, kad viņa un sievas bērns kļuva pilngadīgs, tad izšķirās un tagad nu jau gadus padsmit dzīvo laimīgs ģimenē ar manu druženi....
bet tēva pienākumu izpildīja
vai es to atzīstu par pareizu - nezinu... tā nav mana dzīve
es avā dzīvē esmu ieļāvusi daudz kļūdas, kas ma devis tiesības tiesāt citus?
tu tagad uzsit klaču, bet nezini otras puses stāstu, nedz arī to, kas tam apakšā

Gunitaa  "bērni parati neprasa, lai viņus uztaisa un palaiž pasaulē, tas pieaugušais to ir gribējis, tā ir viņa atbildība līdz bērna pilngadības sasniegšanai" (c)
Uzskats, ka vecāki nedrīkst šķirties kamēr bērni nesasniedz pilngadību, ir novecojis un dzīvē sevi neattaisno. Daudz tādu piemēru! Un kaut vai 1 konkrēti un nesen: mana 1 draudzene arī it kā bērnu dēļ piecieta visas nesaskaņas laulībā, nešķīrās un abi ar vīru nepārtraukti konfliktēja, kamēr viņas 12 gadīgā meita viņai vienreiz pajautāja: "Jums tiešām nepietiek prāta izšķirties? Vismaz būs miers mājās!" ...

LaskovijMerzavec  Viena skraida apkārt, otrs pacietīgi gaida 15 gadus... tāds tādu atrod!!

M_ela  19:24 skatos, ka tev gan ir dotas tiesības nosodīt :)

19:22 nevajag manu tekstu interpretēt pa savam, es neesmu teikusi ne vārda par šķiršanos vai dzīvošanu kopā, pilnīgi cits konteksts manam komentāram

HardSoftDunk  Mela ir aija mauķelsone??!!Tā slavenā aija???:D

sangukuLV  Ka jau rakstiju, viena no citiem jautajumiem-labu atceras ilgi,sliktu vel ilgak.
Cepuri nost shi vira prieksha! Izaudzinaja delu un tad pameta.

adalaide  Stāsts ir pilnīgs "fuflo".

jurks  Katram ir sava taisnība! Gan jau tāpat būtu kāds iemesls lai aizietu prom!

solva50  Piedot, nepiedot- ir katra, mūsu rokās. Vairāk ir tas, ka vīram pašam iesākās attiecības ārpus laulības un atcerējās sievas vecos grēkus. Neba jau 15 gadus laimīgs dzīvoja ar aizvainojumu sirdī! Vīrietis- nu nekad! Sieviete ātrāk piedos un sapratīs sānsoli un atradīs iemeslu sevī, ne tēviņā....Tā kā- grozi kā gribi........katram sava psiholoģija un taisnība!

hiacintee  nekā nosodoša tur nav. attiecības beigušās un nav ttur ko mocīties. pienākums pret ģimeni, t.i. bērniem arī. šeit patosaina runāšana ir liekulība.

coldlands  Domāju ka onka baidījās palikt viens, pluss tantuks bij labs gulta, lūk arī "piedeva", bet pēc gadiem 15mit, kad interese noplaka, bet uz horizonta parādījās cits apeteligaks tants, tad bij iemesls vairs nepiedot krāpšanu.

shining  Mācieties atšķirt piedošanu no aizmiršanas!

JurisK  Riktiigs graafs Monte Cristo!:) Ja taa tieshaam bija izplaanota un iistenota atriebiiba - pamest kaadreiz neuzticiigu sievu tad, kad iipashi nevienam vinja vairs nav vajadziiga. Ja taa, tad tieshaam pretiigs tips.

hiacintee  vnk pacietīgi izturēja. zinu gadījumu reāli.

baluba  Protams ka var... domāju daudzi to varētu savu bērnu dēļ, lai būtu ar tiem kopā, un pilnvērtīgi audzinātu...katram jau tās vērtības citas, cits/a tāpat i zinis daudz neliksies, ka tik lielā mīla kur citur, ka tik viss ideāli...vienkāršāk normālas attiecības, sadzīvošana nav iespējamas...... a šis pastāstiņš - zin cik tādu!... bet galvenais uzreiz vēl izzīst ko pārmest, ideāli pretējam dzimumam, jo mēs tak svētie, ideālie un visi citi cūkas ;)

kuks10  tādi stāsti ir daudz dzirdēti,kad vecis bērnu dēļ dzīvo ar sievu..cik nav bijuši precedenti,kad sievietes aizmūk uz ārzemēm un bērnus pamet..D,vecis ir galīgi losis,ja domā ka sieviete ir statuja..katrai reiz paslīdējusi kājiņa..)))

Sallija2  Izšķīrušies viņi būtu arī bez tā sānsoļa. Jo sieviete iet pa kreisi tikai tad, kad jau ir skaidrs, ka konkrētās attiecības ir mirušas un tajās nav nākotnes. Tai sievietei tas bija skaidrs jau 15 gadus atpakaļ un visdrīzāk tikai materiālu apstākļu spiesta viņa atgriezās pie tā veča. Un gan jau viņš to visu juta un saprata. Patiesībā viņai jābūt pateicīgai viņam par to, ka viņš aizgāja, jo viņai tagad ir iespēja izveidot jaunas laimīgākas attiecības. Ja viņš pats neaizietu, tad viņa pati to diez vai izdarītu, jo justos vainīga viņa priekšā un aiziešana būtu kā nepateicība un tā.

Postremo  un jautaajuma autore protams ir paarliecinaata, ka zina vissu? :)Nu, nu...
Lai kaa tur buutu, taa ir to cilveeku dziive, lai tak dara, kaa passi veelaas.Es sievietei kreisos sollus nepiedotu.Taa ir lieta, kas nav aizmirstama, piedodama, un nu nevar teelot, ka nekas nebija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu