Kādi ir jūsu triki lai taupītu uz ēdienu?

Lasīju, ka Latvijā ēdienu izvēli nosakot akcijas. Nu jā, man arī ledusskapī ir akcijas produkti, grūti nepaņemt 2 par viena cenu. Vai jums šovakar vakariņās arī būs akcijas produkti?

havjiers  es visu apēdu ,nekas neaiziet zudumā . ēdienu nedrīkst izniekot.

adamsone  Ja var ko labu un ēdamu dabūt lētāk, kāpēc ne. Mēs tik daudz ko neēdam, ka vairums atlaižu tāpat ir garām.

Torpedo  nu, MAXIMĀ pie kases pēc mana groziņa satura var izreiz pateikt, kas šonedēļ tur ir akcijā. Vispār jau sākumā akcijasbuklets sākumā kārtīgi izpētu, kas kurā veikalā šonedēļ ir akcijā. Pēdējais izdevīgākais pirmums šodien bija Limbažu kefīrs 1.5 L par 0.69

Danica  Dārzeņus un gaļveidīgos pārsvarā pērku tirgū pie zināmām tantēm. Pusfabrikātus nelietoju, gatavoju mājās. Ir sarunāts ar bērniem, ka našķi un visādas kakas, kas traki garšo (ala čipši, utt) ir max 1x nedēļā, ja traki gribas. Ļoti normāli var iztikt arī bez visādiem sū no sērijas krējuma izstrādājums, utt. Produktu sastāvam pievēršu uzmanību. Akcijas pērku pārsvarā sausajai pārtikai - kafija, cukurs, makaroni, graudaugi. Bet tā skatos pēc situācijas. Ja veikala iešanas dienā sarakstā man ir krējums, tad ņemu to, kam uz to brīdi ir akcija. Bet dzīve rāda, ka vislabākais ietaupījums ir iet uz veikalu ar sarakstu un paēdušam.

Pilskungs  Pareizi, Danica - pirms iet uz veikalu, vajag labi paēst - var ietaupīt pat 75 %.
Taisnība Rondijs un Epifanija.
Akcijas vispār ir tautas acu apmānīšana !

av2  peerku to, kas ir labs, un tas biezzi vien ir daargs , drossivien. Uz labu, kvalitatiivu eedamo netaupu. Un starpiiba starp labiem (daargiem) produktiem ir milziiga. Eedot visu ko , leeto,saakaas veselibas probleemas, piennemies svaraa utt. Eedot tikai ...organic produktus, un pat needot mazzaak, tiessi otraadi, pat eedot vairak, jo garssigi tak :) , saac zaudet svaru, un veseliibaa, kaa puulkstenis. Parasti arii ir taa, ka ja kaads pajautaa, nu nezinu cenas nekam veikalos. Nnemu , tikai ko vajag, leduskapi nepiekrauju. Karss nebuus.

LaskovijMerzavec  :) Tik daudz laika brīva nav, lai pētītu, kas un kur akcijās, ja pieskaita laiku, kas tiek veltīts visu savācot no dažādiem veikaliem plus transporta izmaksas, tad vieglāk ir vnk pirkt to ko tiešām vajag... un ietaupīto laiku tērēt tam no kā nāk nauda.

marmorakaraliene  Vislabākais triks ir neēst vispār vai ēst zāli un ziemā sniegu! Tik daudz var ietaupīt! Ko taupa taupītājs, to paņem laupītājs

magnija  ietaupīt var nepērkot lieku :) respektīvi - 1. iepirkties ar sarakstu 2. iepirkties rezi nedēļā
3. gatavot gardus mājas ēdienus :)...nepirkt pusfabrikātus

Epifanija  es piemēram šodien tiku pie lauku labumiem pa 3 eiro, tas ir 5kg kartupeļi, burkāni, 8gab bietes uzreiz uztaisīju vinegretu.. es nezinu, kurā veikalā es to varētu nopirkt pa tādu naudu, ņizkij paklon laukos vēl esošiem cilvēkiem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu