Sievietes,kas dzivo vienas...

Sievietes,kas dzivo vienas...Esat laimigas,apmierinatas jeb tomer gribas otru cilveku blakus?
Saprotu jau,ka katram cilvekam tas ir savadak.
Pirms paris menesiem izskiros un tagad arvien biezak nonaku pie domas,ka varbut tomer nevajag meklet nevienu un turmak dzivot bez viriesa?
Izskatas,ka saja dzive es nemaku atrast to savu isto cilveku.Un iedomajoties,ka atkal viss jasak no jauna,kautka vairs nav speka.
Negribas domat un stresot,ka neesmu tieva caca,negribu klausities parmetus par celulitu.
Negribas but majkalpotajai un otram cilvekam darit visu to labako,bet preti nesanemt neko.
Protams es, ka jebkurs, gribetu satikt savu cilveku,ar kuru ka cimdins ar roku,bet ja lidz 40 gadiem nesanaca,tad neticu,ka tas notiks vel.Kaut dzirdeti jau visadi brinumstasti,ka satiekas ari 70 gados.
Isteniba nezinu ko gribu dzirdet,vienkarsi sirds pilna.Bet pa lielam viss labi.

Pillerina  Drole 10:18 - jā, tas ir tipiski nenodarbinātām sievietēm :D

Kurts69  ja pirms pāris mēnešiem izšķīries, tad par agru vēl kaut ko domāt. Sievietēm jau patīk plānot, bet varbūt tomēr var drusku padzīvot tāpat vien un neiespringt?
Īstais var uzrasties kaut rīt, jeb neuzrasties nekad.
Toties uzturēt sevi formā, atbrīvoties no liekā svara, veselīgi ēst un sportot, vajag pirmkārt priekš sevis!
Labi jutīsies, labi izskatīsies, būs dzīvesprieks un arī lielākas izredzes savest kārtībā personīgo dzīvi. Dzīve vispār sākas tikai pēc 30 un tev vēl viss priekšā.

scheriff  Tiem, tām kas glorificē cik forši ir būt vienam un dzīvot bez mīlestības pastāstiet man: Kā paši sev muguru pa nakti pakasiet, kāju pēdas masējiet, uz kakla noskūpstiet, ziedus dāviniet un saņemiet, cik aizraujoši brīvdienu rītā ēst brokastis vienatnē, kā ir tad, kad gatavojot tēju nav kam pajautāt - kādu tēju tu vēlies? Nesaku, ka obligāti vajag attiecības, bet nekad neticēšu tiem (ām), kuri skaļi sauc - es esmu viens(a) un laimīgs. Piemēram, tagad ir pienākusi ziema, brīnišķīgs laiks. Var termosā uzjaukt karstvīnu, paķert piparkūkas, savu mīļoto un nerātnu garastāvokli. Sēsties vilcienā un doties jebkurā virzienā - Dzintaru skata tornis un jūra, Ogres zilie kalni, Sigulda u.c jaukas vieta, kur sasildīties un mīļoties. To mazumiņu nevar tā pa īstam izbaudīt esot vienam. Attiecībās un mīlestībā tik daudz skaistu iespēju paveras, vajag tikai pacensties tās saskatīt un sniegt. Kā klasiķi sakas - "Dots devējam atdodas." Kā es piebalsošu - "Oo, jāā un kā vēl."
Morāle: Ja otrs slinks, nevīžīgs un pārmetošs, tad iespējams, ka tā ir karmas dāvana par paša labajiem darbiem.

Rouzita  scheriff..... skaisti, dziedi, lakstīgala :D
Bet dzīvē viss ir savādāk.

HardSoftDunk  Sheriffs precīzi visu pateica un nav dzīvē viss savādāk.Nevajag vienkārši nenovērtēt kas tev ir blakus un skriet tik apkārt ko labāku meklējot.

riebekle  Ieklausies sevī. ja jūti, ka šobrīd, te un tagad, ir labi vienai, izbaudi to. Kad vientulība sāk traucēt un vēlies kādu sev blakus, tad sāc piedomāt pie tā. Nav variantu - kā labāk vai pareizāk, ir tā, kā jūti pati.

laukroze  piekrītu Pillerina ... man līdzīga situācija,
pavērojot, kas notiek LV reti redzu laimīgus pārus, kuri ir kopā gadiem, iemesli daudz un dažādi.
.. autorei - ja būs lemts satiksi, ja nē, tad dzīve tāpat ir skaista, lai veicās! :)

elsa  Redz, gadu gaitā viss ir nemainīgs. Cilvēks pazaudējis attiecības, pazaudējies sevī..pēc kāda laika pašai nāks smiekli par savu šobrīdējo ņaudēšanu. Velti laiku sev, bērnam (ja pareizi sapratu, tāds ir), meklē hobijus , kas aizrauj un uzspļauj uz to, ka kādam var nepatikt tavs celulīts. Ja tiešām pašai tas ir tik svarīgi, tad šobrīd, esot brīvai, ir iespēja sevī ieguldīt darbu, lai spogulī skatoties varētu sev piemiegt ar aci. Katram modelim ir savi plusi, savi mīnusi. Vajag pabūt vienam, lai saprastu, ko pašai vajag. Un nekad nevajag meklēt attiecības tikai tāpēc, lai ķeksīša pēc tās būtu. Ja būs lemts, tās būs. Neiespringstot.
p.s. katru rītu ar sajūsmu jāpriecājas par katru mums doto dienu, jo mēs nezinām, kas būs rīt.

av2  nu jaa , kas ir paaris meenessi ? Cilveekiem paiet gadi, kameer saprot, ko iisti veelaas, un kameer satiek iisto cilveeku....un pavisam atstaaj pagaatnee bijusso dziivi.
Bet, lai ko te teiktu, pavisam vienam...nu nav forssi. Jo to teaatri cik ilgi speeleesi...viens ? Paklausies, re cik tie vientullie skalli te uzsver, cik vienniem esot labi. Cilveeki, kam tiessam ir labi, speciaali to neuzsver, ja patiesi skataamies. A tie kas melo, melo skalli te.Lai sev pieraadiitu nezko....

raina1970  Droši vien šādam pārdomu un šaubu posmam pēc attiecību izbeigšanas ...ir gandrīz katrs izgājis cauri.. No pieredzes teikšu tā- esot vienai nav slikti- nemaz nav slikti, ir interesanti, ir ko darīt, kur iet, kā laiku pavadīt, visās jomās. Ja vien ir pašai vēlēšanās- gribu eju, negribu neeju..Izvēle , īsāk sakot.. Tapat ir jāpaiet kādam laikam, lai sakārtotu domas un sajūtas, izprastu- kas un kapēc notika iepriekšējās attiecībās, ko gribētos, ko negribētos turpmāk, un kā to dabūt gatavu.. Nu par to- cimdiņs ar rociņu- mazliet pasmaidīju- tas var notikt, bet var nebūt īsti tik liela saskaņa, bet ļoti, ļoti feini- kopā ar kādu.. Nevajag sevi tā ierāmēt- teiksu ta- ka tikai tādas attiecības būs pieņemamas..Un kad tās pārdomas ir izdomātas, nu tad jau parasti var pamanīt, ka apkārt ir daudz feinu pretējā dzimuma pārstāvju.. un dzīve piespelē visādas interesantas štelles.. īsāk sakot- vienai būt- nav mirstamā kaite, pilnīgi normala tā būšana, un uz šitāda fundamenta- ir ļoti interesanti un forši- satikt sev mīļu, jauku, interesantu cilvēku, un talāk jau- būt kopā.

peedas_rasaa  Es ceru, ka video strādās... mani tas vakar uzrunāja... Ļoti... Patiesībā jau man tas nebija nekas jauns, tikai apstiprinājums manam viedoklim...

Tas, ka liela daļa "vientuļo" cepas, ka ir vieni, ir lielā mērā sabiedrības nopelns... Jo visās malās tiek potēts "ja Tev nav 90-60-90, tad Tu esi nekas", "ja Tev nav izpilddiretora vieta starptautiskā uzņēmumā - Tu esi nekas", "ja Tev nav vīrs/ sieva un bērni - Tu esi fucking frīks, kurš nevienam nav vajadzīgs"...

Vienkārši ir jābeidz klausīties tas, ko saka cilvēki no malas, TV, radio un žurnāli...

Citāts, kurš no video ir jāpaņem un jānēsā sev līdzi katram ir "Mana dzīve ir MANA"... Mana! Nevis mammas, kaimiņienes, kolēģes, draudzenes, bet mana...

Ir vērts izmest no galvas stereotipisko "ar kādu noteikti ir jādzīvo kopā, jo kas gan es esmu bez vīrieša/ sievietes un dvj ka izklāšos viņam/-ai priekšā pakaļā, lai tikai viņš/-a no manis neaiziet"...
Nedariet tā! Jūs tikai izmantos un pretī saņemsiet apaļu neko...

Jā, es piekrītu, ka ir nenormāli zema iespējamība pēc 40 satikt normālu, dzīves nesajātu vīrieti/ sievieti... Starp citu - tā ir arī jau pēc 30 :D bet... Vai tiešām labāk nav censties dzīvot maksimāli skaisti vienatnē, nekā būt vienatnē ar kādu kopā?

https://www.facebook.com/theknifemedia/videos/2020733484618649/?hc_ref=ARRDk-WXCCpStbwooxNb4noURl07r
7R645M7V6LHoZi4tY8Sde1f0vWUcSbMgP6EpPE&pnref=story

Gunitaa  2,5 g pēc šķiršanās dzīvoju viena un nekāda vaina! Sportoju, gāju uz teātriem, koncertiem un operu (ar draudzenēm), jutos briva kā putns gaisā un ļoti labi. Tagad jau vairāk par gadu ir attiecības, ir jauki un daudz plusu, bet Tu vairs neesi viena, vislaik ir jārēķinās ar otru cilvēku. Tā ka savi plusi ir gan vienatnei, gan kopābūšanai.

selnija_  Ja nav tāds kādu gribas, tad nevajag ar. Ķeksīša dēļ noteikti nevajag. Dzīvē ir tik daudz patīkamu lietu , ko darīt, ka bieži vien nepietiek laika vai spēka, jo savs nogurums jau ir iestājies. Ja nav laimes, tad mēģinu ieraudzīt to labo, kas ir un priecāties par to. Vispār katru rītu pamostoties priecājos par jaunu dienu, mieru , labo Latvijas klimatu bez katastrofām, jumtu virs galvas, pilnu ledusskapi, skapi, datoru, OHO un ko tik vēl ne:))...
štrunts par to, ka spoguļa attēls vairs nepatīk tā kā kādreiz:))

jadore  Pirmais laiks pēc šķiršanās ir grūts, ja esi bijusi pieķērusies partnerim, bet būt attiecībās bez pieķeršanās laikam nemaz nav iespējams. Tāpēc arī tādas domas. Tu taču zini, kas Tev sagādā prieku, iepriecini sevi, tiecies ar draudzenēm, tuviniekiem, dzīve ieies atpakaļ savā jaukā gultnē un spēks ienāks dvēselē. Par skaistumu ... vakardien vienā raidījumā vīrietis teica par savu sievu: es mīlu katru viņas striju... Ir arī tādi vīrieši, kuri redz dziļāk un saprot vairāk par ārējo.

Geisha  Man pazīstama meitenei bija iespēja braukt uz Uk un dzīvot ar angļiku bez zīmoga pasē. Te viņas ceļā gadījās bāleliņs. Nu neaudz par viņu jaunāks pozitīvais tēls. Meitene izvēlējās bāleliņu. Viss ok, ja ..... bēleliņš vismaz reizi gadā "atraujas" pa pilnu programmu. Ragi sūnās. Bet viņai uz tiem kreņķiem jādakterējas. Tā nu vienreiz viņu atšpricē, otrreiz. Te viņa bija ciemos Anglijā pie meitas. Kamēr viņa ciemojās bāleliņš viņas gultas piečurāja. 40 gadīgs vīrietis un gultā čurātājs.

Gunitaa  >12:51 Tāpēc, ka daudzas sievietes dzīvo pēc principa: labāk vismaz kaut kādu vīrieti nekā vienai. Un tad arī savāc visādus dīkdieņus, dzērājus un ko tik vēl ne!
Daudz labāk tad jau vienai nekā kopā ar ko pagadās!

DanaL  Darbdienās nav laika domāt par blēņām, bet kad vairākas dienas pēc kārtas brīvas un nav ar ko tā īsti aizpildīt, tad ir kā ir. Būtu labi, ja būtu kāds ko pa zāģēt vai uzkurbulēt :D

riks086  Citiem kalpot tiešām nevajag. Vajag pakalpot SEV PAŠAI. Manā, kā vīrieša, skatījumā sievietes vērtējums viens no rādītājiem ir, cik daudz viņa dara PATI SAVĀ LABĀ. Dažkārt pat rezultāts nav tik svarīgs kā process, jo kaut kas jau var arī neizdoties uzreiz un labi. Bet procesam ir savā ziņā pat fascinējošs efekts. Un, ja centīgi, ar kārtīgiem sviedriem strādāsi, tad vismaz vienu iemeslu pārmetumam, proti, celulītu, pēc kāda laika varēsi jau nolikt arhīvā.

riks086  ...vērtējumA...

jadore  12:51
Šie negatīvie stāsti... Nav nekādu šaubu, ka vīrieši ir dažādi un sievietes ir dažādas, bet nav saprotams, kapēc tas vīrieša tēls vēl vairāk jāpazemina? Kādam ieguvums no tā? Labsajūta? Meitene izvēlējās !!! Brīva izvēle ko izvēlēties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu