Sievietes,kas dzivo vienas...

Sievietes,kas dzivo vienas...Esat laimigas,apmierinatas jeb tomer gribas otru cilveku blakus?
Saprotu jau,ka katram cilvekam tas ir savadak.
Pirms paris menesiem izskiros un tagad arvien biezak nonaku pie domas,ka varbut tomer nevajag meklet nevienu un turmak dzivot bez viriesa?
Izskatas,ka saja dzive es nemaku atrast to savu isto cilveku.Un iedomajoties,ka atkal viss jasak no jauna,kautka vairs nav speka.
Negribas domat un stresot,ka neesmu tieva caca,negribu klausities parmetus par celulitu.
Negribas but majkalpotajai un otram cilvekam darit visu to labako,bet preti nesanemt neko.
Protams es, ka jebkurs, gribetu satikt savu cilveku,ar kuru ka cimdins ar roku,bet ja lidz 40 gadiem nesanaca,tad neticu,ka tas notiks vel.Kaut dzirdeti jau visadi brinumstasti,ka satiekas ari 70 gados.
Isteniba nezinu ko gribu dzirdet,vienkarsi sirds pilna.Bet pa lielam viss labi.

Rouzita  Kā tas ir- tīšām pamazemināt? Saukt lietas īstajā vārdā - tā ir pazemināšana?! Vajag klusi novākt piečurāto gultu ??

jadore  Kā tas ir- tīšām pamazemināt? Saukt lietas īstajā vārdā - tā ir pazemināšana?! Vajag klusi novākt piečurāto gultu ?? (c)

Visdrīzāk vajag domāt arī ar galvu pirms ielaist otru savā dzīvē un mājā. Cilvēki par sevi pasaka ļoti daudz, ja esi vērīga, skaties un klausies, nevis izdomā savā prātā... Es esmu pārliecināta, ka stāstot nejaukas lietas par dzimumiem kopumā tas ne vienam, ne otram neko labu nedod. Ar sliktu labu panākt nevar - nekad.

Konkrētajam vīrietim jādodas pie ārsta un jāārstējas vai jālieto pamperi, ko tas visiem šeit dod, uzzinot, ka cilvēkam ir šāda problēma? Cilvēki mēdz slimot, ne tikai ar šādām kaitēm.

Rouzita  Kāpēc nevajag runāt par to, kas ir aktuāli ? No kurienes tā noklusēšana, līdzatkarība, slēpšana radusies, ko uzskata par normu ? Kāpēc visu tikai glazūrā, putukrējumā un ar pūderi pa virsu ? Bail patiesībai acīs skatīties, vai ? Ko citi padomās ?

leone  Ir vienatne,kad cilvēks dzīvo viens un jūtas labi,tā dzīvojot,tas ir paša izvēlēts stāvoklis uz ilgāku vai īsāku laiku.Un ir vientulība-nomācošs,sāpinošs,bieži negribēts,bet dzīves uzspiests stāvoklis,kuru mainīt ir kvēla,bet ne vienmēr piepildāma vēlēšanās.Mans dzīves modelis-vienatne,kas neizslēdz vīrieša parādīšanos tajā(terapeitiskās devās).:))

jadore  Ja tas jautājums man tad: nav bail, varu domāt un runāt brīvi, arī rīkoties varu brīvi un risināt lietas, ja tās jārisina. Ar runāšanu portālā, tādā kontekstā kā tas bija pasniegts neko izārstēt nevar un arī atrisināt nevar. Ir jāvēršas pie profesionāļiem. Esmu diezgan racionāla šai ziņā. Bet parunāties labāk patīk par lietām, kuras iedvesmo :)

neko  Kad palasa par tiem jūsu vīriešiem, gribas jautāt "un kur jūs tādus atrodat" ? Domājams atrast tādu, kas čurā gultā nemaz nav tik viegli.

raina1970  Problēma ar čurāšanu gultā var skart jebkuru- jā, jebkuru , ne tikai bērnībā, bet visos citos vecumos arīdzan-- vai tās ir neirozes izpausmes vai cita kaite- to jau jāapspriež ar ārstiem, bet ----nu mandomāt, ka zinamu delikātumu un toleranci jau līdzcilvēki izrādīt var- gabals nenokritīs tamdēļ, ja palīdzēs tam cilvēkam ar godu izkļūt no neveiklas situācijas. Bez skandāla un afišēšanas. Protams, ir vēl daudz citu iemeslu, kā tas var notikt- piemēram alkohola pārmērīga lietošana- nu tad ir jautajums- kapēc tiek uzturētas attiecības ar alkoholiķi..

DanaL  neko, man patika tavs komentārs, es arī par to pašu padomāju. Bet laikam jau tur tas suns aprakts - tos, kas gultā nečurā, tos tik viegli no mājas ārā neizmet :)
Rādās, ka OHO turpmāk varētu ieviest jaunu terminu - "čurātājs" - vīrietis, kas mētājas no vienas sievietes pie otras :)

HardSoftDunk  Un jauns termins "rotējošā čuriņa" par sievietēm kuras mētājās no viena krāna pie nākamā...

M_ela  Ir jāpaiet pāris gadiem, lai saprastu - vajag vai nē :)

Liete  Būšana vienatnē nav nekas briesmīgs-tas ir zelta ir vidusceļš starp pabriesmīgobūšanu kopā ar neīsto cilvēku un laimīgo būšanu kopā ar īsto cilvēku.Var iztikt, sevišķi ja ir laba pretvientulības apdrošināšanas polise radu un mājdzīvnieku izskatā, kuru komandai vari jebkurā brīdī pievienoties.
Tajā pašā laikā esmu atvērta piedāvājumiem un nedomāju kalkulēt, cik izdevīgas būs attiecības. Jo es būšu tikai tādās, kur jau sākumā skaidrs-"jumts norauts":)

Marija_Anna  "... tomer gribas otru cilveku blakus"
Bet protams :)

ne_meklejumos  Ilgus gadus biju laimīgi kopā un nespēju iedomāties dzīvi bez sava vīrieša, biju pieradusi paļauties uz otru, dzīvot aizvējā bez rūpēm un bēdu. Jā, tas būtu forši, otreiz satikt tādu īstu un patiesu mīlestību, bet nez vai liktens to man piespēlēs.
Meklēt nemeklēju, kaut kā nejauši ar kādu sapazīstos, tikai sirdī neiekrīt un vairāk par brīvdienu kompanjonu nesanāk.
Esmu laimīga dzīvojot viena, nejūtos pamesta vai vientuļa. Vīrieša neesamība, ik dienas blakus, manu dzīves kvalitāti nekādā veidā neietekmē, ir daudz interesantākas aizraušanās un brīvā laika pavadīšanas veidi.

piladzoga  jā esmu gan laimīga ,gan apmierināta dzīvojot viena, kopdzīvi nevēlos...

miers2  nav nekāda romantiskā izvēle dzīvot vienam, bet toties vienam dzīvot ir tik ērti un superīgi, ja salīdzina ar esošo sava vecuma izvēli - jābūt trakam vai mazohistam, lai gribētu te ko mainīt

Valts31  Katram no mums ir savi plusi mīnusi un ir katram sava izvēle
savas laimes īstenošanaā.

Trusis1983  Esmu fascinets jau ka autorei nickname ir gandriz ka mans vards,tapec atbildesu jau tapec vien.Tas viss ir normali,jo man ari tads pec attiecibu sindroms.Un tiesam atkalnkadam izpatikt,tas ir nomacosi.Mums viriesiem ir tas pats.Japadzivo kadu laiku bez attiecibam.Tacu ne bez draugiem,taka var iedzivoties savadak depresija.Tacu ta otra puse naks negaidot,es vismaz tam ticu :)

Tessa  šerifs agrak tadus sakariigus tekstus rakstiija, kas notika? mde. /ņepoņatka/

nedolce_negabana  scheriff ir uzrakstījis vissakarīgāko tekstu:) par muguras pakasīšanu vien žetons pienākas:)

nedolce_negabana  Arī es neparko neticu, ka kāds ir viens laimīgāks, nekā kopā ar mīļoto cilvēku! Ko jūs te gvelžat!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu