Naudas nozīme attiecībās.

Arvien biežāk nākas dzirdēt, ka vīrieši Latvijā gribot materiāli pastāvīgas,sievietes, kas varētu maksāt arī par viņiem. Bet vai viņi maz nojauš šī modeļa blaknes? Nu ja es esmu tā bagātā tante, tad es noteikti izvēlēšos maksāt par tādu, kurš apmierina manas prasības un iegribas. Respektīvi tas kuram mazāk naudas automātiski nonāk tādā kā darba ņēmēja pozīcijā. Jo nu te viss ir mans - mans dzīvoklis, mana masīna, mana nauda un ja tevi kkas neapmierina, tad ej! Būs cits! Jau sievietes vairs nevēlas ar šo samierināties, tad grūti izprast vīriešus, kas ko tādu vēlas. Tas kaut kāds stokholmas sindroms? Manuprāt šis arī ir iemesls kāpēc arvien vairāk sieviešu dzīvo vienas, jo nevēlas nonākt kāda atkarībā, labāk lētāku dzīvokli un mašīnu, bet savu. Labāk mazāku algu, bet ar cieņu, bez pazemojumiem. Tad kāpēc vīrieši grib to uz ko sievietes vairs nevēlas parakstīties? Jo sievietes dominējošā pozīcijā var būt daudz reizes ļaunākas nekā vīrieši un vīriešiem nevajadzētu vēlēties sieviešu dominanci, jo sievietes izvēlas dominēt apstākļu spiestas un tas īsti nav viņu dabiskais stāvoklis, ne jau velti dabiski viņām dots mazāk spēka.

quimera  Kā zināms ūdens ir dzīvibas simbols, un pat dažos karos uz ūdeni dzerošo cilvēku nešāva.
Reiz nopērkot man ūdeni karstas dienas laikā,pēc minūtēm 30 man tika jautāts,kā es jūtos ja man izmaksaa?
Turpinājums sekos,ja kādam būs interesanti uzzināt visu stāstu..

Nerons  12:37
Kā redzi!
Nevienai nebija interese par tavu stāstu:)

Antejs7  Kur ir ´´izrauts´´ tāds vīrietis, kurš vēlas, lai sieviete par viņu visu maksā. Ja nu krietni jaunāks puisis nolūkots, tad gan iespējams tāds variants. Tad nesūdzies un nes savu izvēles nastu. Manuprāt tā nav sabiedrības problēma, bet gan individuāls gadījums. Drīzāk situācija sabiedrībā pārsvarā ir tāda, ka sievietes uzskata, ka vīrietim ir jāmaksā absolūti par visu kopdzīvē un sievietes nauda tā ir viņas tēriņiem. Normālu attiecību statusā tam tā nav jābūt, bet daudzas sievietes to grib. Cita lieta cik tālu vīrietis to vēlas pieļaut?

quimera  Nav jau brīnums.
Jo pat ārzemēs cilvēki šoķejās par lv siev.

lefkoja  Zelta vārdi autorei.Ja vīrietis pēc 45 ir ar iedzīvi, kas saiet pāris Maxsimas maisiņos, gaudulīgu dzīvesstāstu par grūtu bērnību, par to kā sievietes pāri nodarījušas, kā vēlas ģimenes dzīvi, kā strādās, pelnīs utt. , tad tā ir diagonoze- ....tālāk no tādas nelaimes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu