Naudas nozīme attiecībās.

Arvien biežāk nākas dzirdēt, ka vīrieši Latvijā gribot materiāli pastāvīgas,sievietes, kas varētu maksāt arī par viņiem. Bet vai viņi maz nojauš šī modeļa blaknes? Nu ja es esmu tā bagātā tante, tad es noteikti izvēlēšos maksāt par tādu, kurš apmierina manas prasības un iegribas. Respektīvi tas kuram mazāk naudas automātiski nonāk tādā kā darba ņēmēja pozīcijā. Jo nu te viss ir mans - mans dzīvoklis, mana masīna, mana nauda un ja tevi kkas neapmierina, tad ej! Būs cits! Jau sievietes vairs nevēlas ar šo samierināties, tad grūti izprast vīriešus, kas ko tādu vēlas. Tas kaut kāds stokholmas sindroms? Manuprāt šis arī ir iemesls kāpēc arvien vairāk sieviešu dzīvo vienas, jo nevēlas nonākt kāda atkarībā, labāk lētāku dzīvokli un mašīnu, bet savu. Labāk mazāku algu, bet ar cieņu, bez pazemojumiem. Tad kāpēc vīrieši grib to uz ko sievietes vairs nevēlas parakstīties? Jo sievietes dominējošā pozīcijā var būt daudz reizes ļaunākas nekā vīrieši un vīriešiem nevajadzētu vēlēties sieviešu dominanci, jo sievietes izvēlas dominēt apstākļu spiestas un tas īsti nav viņu dabiskais stāvoklis, ne jau velti dabiski viņām dots mazāk spēka.

Rodzerina  100 % piekritu Selnija komentaram...
ka taja teiciena..ar seksu sen jau vairs neparsteigs...bet vot ar romantiskiem,miliem zestiem gan...un tur galigi nav svariga nauda,bet gan izdoma...
senak atpakal man bija dargs cilveks,kura uzdavinato puki vnk no celmalas glabaju izzavetu ilgi un tas man daudz nozimeja,jo atcerejos tas sajutas un to superigo dienu..un 100 rozes pat klat nestavetu...

Saara  Geishai ass skatījums.Cilvēkam, īpaši vīrietim, jābūt nedaudz morālai stājai. Kuru jūs, sievietes, spētu mīlēt arī novītušā agregāts tāvoklī-Alvas zaldātiņu vai Kaķa dvēseli, ko a?

shining  Čaļi, nepieviļieties, ja visādas dvēselē tirgusbābas steigs jūs saukt par "saviem vīriešiem", kad viņām tas būs izdevīgi! :D

HardSoftDunk  Shining vai kur labi un precizi pateici!Tiešām uzmanās čaļi te arī tādas gadiem kā redzams ganās kā rotējošie caurumi:D

Geisha  Līdz titulam " Mans mīļotais vīrietis" ir tāls ceļš ejams. Tāds tituls ne jau kuram katram tiek piešķirts, bet vīrietim ar kuru sieviete var lepoties, cienīt viņu, izmīlēt un brokastīs dziedādama uzcept pankūkas. Tas ir jānopelna ar savu stāju un attieksmi pret sievieti.

Droshs_Plecs  Pilniigs blefs. Es negaidu no sievietes lielu naudu vai ko tamlidzigu. Tas ir mans uzdevums. Sievietei jarupejas, lai es butu apmierinats.

Kurts69  dselnija - "Kad reiz Latvijas vīrieši sapratīs, ka sievietei priekšspēli vajag un romantiku, lai vispāŗ līdz seksam nonāktu..."
Ir dzirdēts par daudz dažādām atrunām - nogurums, slikta pašsajūta, nepareizā diena, slikts garastāvoklis, slinkums utt. tad vēl protams "priekšspēli" vajag:)
Varu atklāt "Noslēpumu" - kad sieviete tiešām grib seksu, nekādu speciālu priekšspēli nevajag. Tā jau ir notikusi sievietes galvā, iztēlē. Protams nevajag būt mežonim, bet nevajag čakarēt sev smadzenes un prieku par seksu ar visādām blēņām.
Un kamēr vīrs nomokās ar pareizo dienu meklējumiem, priekšspēli un vēl nezin ko, lai sievai būtu noskaņojums, tikmēr mīļākais dabū visu bez problēmām un vēl ar bonusiem:)

Rudaa  Vīrietis pēc savas sūtības ir mednieks un "galvenais". Mana kā sievietes sūtība ir likt viņam tā justies, pat tad, ja man konts ir biezāks. Bet tas strādā izņēmuma gadījumos. Citos gadījumos - nav naudas, nav attiecību. Vīrietim nauda nozīmē ambīciju un savas esības īstenošanu. Ja naudas nav, tad vīrietis būs kompleksains un uz nerviem krītošs gaļas gabals. Punkts.
Vai ir matriarhats ? Iespējams, bet tas tāpēc, ka vietējie bāleliņi ir tik ļoti savas spalvas izpucējuši, ka no lielā LV sieviešu daudzuma nezin, ko izvēlēties, laI gan paši savām prasībām pat tuvu nestāv (es šeit nerunāju par adekvātajiem, jo tādu mums LV tomēr ir gana daudz un diemžēl jau apprecēti). Tāpēc LV sievietes iet uz priekšu un dzīvo sev, nevis lai kādu dabūtu vai kādam pielāgotos. Punkts

havjiers  18:25 -tas mīļotā vīrieša tituls ir tā devalvēts ,ka nākas to bieži dzirdēt pirmajā iepazīšanās dienā ,parasti ar to svaidās ,ja kaut ko vajag un protams ne jau seksu .

av2  Rodzerina - nu nevajag tikai. Ja iistais viirietis, kurss miilees Tevi , un kuru miileesi Tu , uzdaavinaas taas 100 rozes, un buus izdariijis to 7x forssaakos apstaakllos, nekaadas "zzaaveetaas pienenes" blakus nestavees Tavaa atminnaa. Viss ir relatiivs. Mums patiik dziivot atminnaas, jaaa, to es saprotu. Bet taapeec nevajag nolik....vissu, kas vareetu buut naakotnee :)
Un ....bet es ari piekriitu, ka jaa, ir jaapacenssaas radiit romantika attieciibaas vispirms, lai tas forssai sex atnaaktu, kaa pats no sevis. Es teiktu, ieguuldiitais randinnaa gan izdomas zinnaa, gan arii, nu par teemu sseit , finansialaa zinnaa, atmaksaajas 7x sekojossajaa naksninnaa....sex jomaa .

Kurts69  Rudaa -"Iespējams, bet tas tāpēc, ka vietējie bāleliņi ir tik ļoti savas spalvas izpucējuši, ka no lielā LV sieviešu daudzuma nezin, ko izvēlēties..."! Skatos ka šis mīts Oho tiek regulāri tiražēts, tāpēc mazliet statistikas - 2010. gadā vecumā līdz 14 gadiem vīriešu skaits pārsniedza sieviešu skaitu par 2,2 %, bet vecuma grupā 15-64 gadi jau vērojams sieviešu skaita pārsvars - par 2,7%, bet vecuma grupā virs 65 gadiem sieviešu skaits pārsniedz vīriešu skaitu par 35%.
Ja vien nerunā par pensionāriem, tad nekāda vērā ņemama sieviešu skaitliskā pārsvara nav.

Rodzerina  av2...ja protams var ari 100 rozes,bet visdrizak es tomer atceresos tiesi to zaveto pieneni,jo rozes man nepatik...
un par pukem runajot,viriesi vispar neklausas kas sievietei patik.....ieprieksejais,labi zinot,ka man nelkes asociejas ar kapu pukem,nem un tiesi tas davina...vini izdoma,ka vot piemeram tas 100 rozes ir kruti,jo redzejsui filmas ka ta dara jeb draugi stastijusi,bet atcereties,ka vina sievetei tas rozes nesaista,nevar....
es tacu nedavinatu makskeri virietim,kas necies makskeresanu vai negatavosu vakarinas kapostus,ja vins to need,nu vismaz ja gatavosu,tad nebazisos ar tiem kapostiem vinam....
karoce tas viss ir tik sarezgiti,gribas ta pa vienkarso,vnk lai ir forsi,bet laikam jau dzivoju pasaka...

Rudaa  Kurt, ir meli, lieli meli un tad ir statistika. :) Un kur nu vēl dati uz 2010.gadu - pa šo laiku pasaule ir apgriezusies kājām gaisā.

Es savos kretīna gados esmu atskatījusies uz mūsu bāleliņiem (ne precību nolūkos; sievietes vienmēr vēros vīrieti/vīriešus, lai kur arī viņa neatrastos) un jāatzīst, ka reizēm tik skumji paliek, ka redzi, ka ambīcijas un prasību līmenis pārsniedz iespējas. Tā kā skaitliskais pārsvars iespējams vairs nav tik liels, jo mūsu meitenes meklē tādus, kas savas iespējas ir samērojuši ar piedāvājumu vai arī ir sagaidījušas, kad adekvātie ir izšķīrušies no savām neadekvātajām "iespēju" dāmām.:)

Kurts69  Rudaa, Nepatīk statistika uz 2010 gadu? Tev ir kādi labāki fakti, jeb tikai fantāzijas? Kā domā, ja uz 2010 gadu vīriešu līdz 14 gadu vecumam bija vairāk kā sieviešu, tad pēc 7 gadiem, kad šiem 14 gadniekiem būs 21 gads, kura dzimuma pārstāvji būs vairāk? Tavs teiciens ir Padomju laiku atrauga, kas atspoguļo tā laika melīgo propagandu un kam nav nekāda sakara ar mūsdienu statistiku. Te pat nav par ko strīdēties vai diskutēt.
Jā, es piekrītu, ka diemžēl daudzi vīrieši vecumā pēc 30 izskatās nožēlojami, uzaudzējuši vēderus un uzskata, ka visas sievietes dalās divās grupās - tās kuras ar viņiem guļ un tās, kuras viņi negrib. Kaut patiesībā otro grupu viņi nemaz nevar dabūt. Tomēr Latvijā ir daudz izskatīgi un veiksmīgi vīrieši. Varbūt sakarīgu vīriešu ir mazāk, kā smuku sieviešu, bet ko man dod tas sievietes izskatīgums, ja aiz tā vairāk arī nekā nav? Nu glīta, un kas? Man viņu skatlogā turēt? Diemžēl saturīgā puse Latvijas sievietēm nav ne par gramu labāka kā vīriešiem.

Kurts69  Rudaa, ja Tavā anketā norādītie fakti atbilst patiesībai, tad visu cieņu!

Rudaa  Kurt, es piekrītu par to, ka šādas "iespeju" sievietes arī ir gana daudz. Tā kā taisnības pēc jāsaka, ka akmens krāvumi ir gan vīru, gan sievu pusē.
Par anketu - vai Tu tici Ziemassvētku vecītim?

Labrador  Viirieshi Latvijaa , ja vien nav apveltiiti ar gjeniaalu aktiertalantu , ne uz ko iipashu nevar pretendeet peec definiicijas. Latvijaa ir taa - ja 30 gados neesi zzs sastaavoshs , kaadaa valsts , pashvaldiibu iestaadee un pateicoties Eiropas finanseejumam Tavs iipashums nav meeraams ar 7 ciparu skaitli ,esi luzeris un nevienai nevajadziigs neveiksminieks.

savejais15  Ja sieviete vēlas iznīcināt savu privāto dzīvi, tad vajag iet strādāt un pelnīt pēc iespējas vairāk.
Un protams mācīties un karjeru pēc iespējas krutāku. Tikai pēc tam nevajag sūdzēties , ka vientuļa un nav atpakaļceļa!
Kopumā vājas sievietes pazīmes ir uzvesties kā vīrietim. Tomēr pēc "tiekšanās ne sava tēmā", seko kritiens, ne uzreiz protams, bet tas seko agri vai vēlu. Dabūs vīrieti, kas uzvedas kā sieviete jeb otru vīrieti, kam patīk dzīvot ar vīrieti. Kā saka viendzimuma laulības, forši!

Kurts69  Rudaa, esmu no tiem nepieskaitāmajiem vīriešiem, kas tic Ziemassvētku vecītim, mīlestībai, tam ka labais uzvar ļauno un arī tam, ka mēdz būt godīgi politiķi

Pilskungs  ... ir pamatnozīme jebkurās attiecībās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu