Kāpēc Latvijas vīrieši ļauj sevi izlutināt?

Sevi cienošs cilvēks negrib, lai viņam visu pienes, pasniedz, izdara smagāko viņa vietā, uzņemas atbildību viņa vietā.
Man, piemēram, nepatīk, ka pret mani izturas kā pret fizisku vai garīgu invalīdu vai psihiski nelīdzsvarotu. Tas ir garlaicīgi, ja glaimo, nesaka patiesību, izmaina balsi uz medaini saldu, kad ar mani runā. Taču vīrieši to pieļauj, ka pret viņiem tā izturas. Paši gan tā nemēdz izturēties pret savām sievietēm. Biežāk ir nerunīgi, nīgri, kritiski un apātiski. Vīrieši(daži) pat pieprasa īpašu attieksmi, īpašu uzmanību un pamazām pārvēršas sievietēm par nastu.

ne_meklejumos  Nu kāpēc jāraksta daudzskaitlī, neviens jau nav vainīgs, ka nespēj sev piemērotu vīrieti izvēlēties. Ir tik jauki rūpēties, saudzēt, laimīgu darīt savu līdzgājēju un saņemt to pretim. Latviešu vīrietis ir tieši tāds, kādam tam ļauj būt konkrētā sieviete.

miers2  temats ir pārspīlēts un naidīgi ļauns, bet ja pēc būtības, tad man patīk, ja mani lutina -kam gan nepatiktu? Lutināšana nozīmē, ka par mani rūpējās, ka esmu svarīgs, ka mani negrib pasēt(pazaudēt), ka nekas labāks par mani tuvumā nespīd..Tas ir forši, ja sieviete vīrieti lutina- tātad viņa sajūtas drīzāk sirsnīga nevis izmantotāja

kvarts  Kaut kā jau sievietēm jāļauj izpausties, citādi mazvērtības kompleksi sāks pārņemt....

Skaidrita  Daudzām sievietēm zems pašnovērtējums, bail palikt bez vīrieša.
Nu tad tāds tādu atrod :)
Bet vai tad dzimums nosaka cilvēka raksturu, un to, vai viņš psiholoģiski ir iestrēdzis bērnu vecumā? ;)

M_ela  Amanda, varbūt, ka savā dzīvē kaut ko esmu palaidusi garām, bet no kurienes tādi pilnmēness murgi un kādā sabiedrībā gan Tu apgriezies?
Vispār apraksti nožèlojamas sievietes....

DanaL  Neviens saprotams neatzīsies, ka Anandas zīmētājā portretā atpazinos sevi, vai vismaz daļu sevis. Jo nekā pievilcīga tur nav.
Bet varbūt aizdomāsies... kad nākamreiz uzdos jautājumu, kāpēc latviešu sievietes izvēlas cittautiešus.

fargo  ikviens, bez izņēmuma, veido apkārtni ap sevi. kā kādreiz dižciltīgie stādīja greznus parkus un cēla savas sapņu pilis no ķieģeļiem nabadzības un posta vidū, lai justos beidzot labi.
tāpat, ir bezjēdzīgi kaut ko darīt sev. ar to nepietiek, ka sākas un beidzas ar sevi. nav pietiekami. un ja tas nav tikai burbulis ap sevi, tu vēlies raidīt to, kas ir labs, tālāk. vairāk par šodienu un tūlīt.
kāpēc? jo gribas dzīvot labāk, kā ir. bet nav iespējams dzīvot labāk, ja citi apkārt nedzīvo labāk. un ja tuvākais nedzīvo labāk, kā lai pats dzīvo labāk? tas viss nestrādā. nevar. tā nenotiek.
kāpēc ir šis likums: "dod, ja gribi saņemt."? bet, tāpēc.
pamazām. uzreiz nekas nenotiek. nevajag taranēt ar pārāko pašapziņu vienam otru, kur nu vēl vistuvākajiem.
ļauj dēstiem augt, laid lai notiek un notiks.
bet "es gribu ražu.", tas atstās tevi ar tukšu grozu. tā nekas nedarbojas. un liekat mierā to anandu, viņa nav ļauna, tikai avs aizmaldījusies. ja jums tā nav vienaldzīga, tad jūs neejat peklēt ar pātagu, bet stabuli.

Saulstarins90  Izpeetiiju gramatiku, bijisa labaakais skolaa latviesu valodaa reiz, un viss pareizi, viena drukas klluuda tikai pie iekavu lietoshanas. Man tastatuurai nav garumziimju, taadeelj nepaarmest par gramatiku. Domaaju, ka vecaaki vainiigi, ka aug nevis viirieshi, bet izlutinaati vaargulji. Pameeginaat ielikt jaunieti fermaa vai lauku maajaa straadaat -tas noziimees, ka aatri aizies prom. Skarba dzives patiesiiba...

Torpedo  Nu, tēma kā tema, protams, ar "nelielu māksliniecisko pārspīlējumu", bet ir tak tik forši "pret kādu draudzēties" - te, nu, parādās mērkaķu bara efekts, kad visi dzimumi lielā vienprātībā "vienojas kopīgā dziesmā", lai tik nekristu ārā no bara :D

Saara  Nav labi lutināt uz velna paraušanu tikai tikmēr, kamēr vecis vajadzīgs vēl kādai, un kad vairs ne-izlidināt no komforta zonas. Viņš cilvēks, to varbūt vienmēr zemapziņā ir nojautis, tāpēc tīri izdzīvošanas nolūkos apgādājies ar mīļākajām, lai disciplinētu sievu. Kaut kas līdzīgs tanku izvietošanai pie pretinieka robežas.

arturo1963  Ko te folosofeejiet-kas,kaapeec???? Vienkaarsi-ir aitas,buus cirpeeji.

Par tiem cittautiesiem arii paaraak nesasapnojaties,tie ir veel gudraaki par mums,un cirpt maak ne sliktaak.Protams,gadaas jau princis baltaa zirgaa...loterijaa vinneets.

Visumaa esam visi vienaadi,atskiras sociaalie apstaakli,parazas,audzinaasana.

Trusis1983  18:51 Domats bija,ka tas nav uz visiem viriesiem attiecinams!

Kurts69  divas Oho bezgalīgās tēmas - kāpēc Latvijas vīrieši ir pasaulē draņķīgākie vīrieši un kāpēc Latvijas sievietes ir tik bezcerīgas gultā:D
Un ar mazām izmaiņām noformējumā var malt un malt

riebekle  >Kurts69
Ja runājam par vispārinājumiem - "viņi visi ir tādi" vai "viņas visas ir šitādas", tad pēc būtības cilvēks runā pats par sevi un savu pieredzi. :)

Patiesībā jau nav nemaz tik traki, es, piemēram, esmu forša. Un te ir pagadījušies arī daudzi jaukie un sakarīgie, tāpēc nav jāpielīdzina tie sū_īgie visiem, bet jāpadomā - kāpēc ar mani notiek tā kā notiek un gadās tie, kuri nu gadās. :D Vai nu izvēle greiza vai karma štruntīga. Pirmo var mainīt, otrā vienkārši jāatstrādā. :)

Kurts69  riebekle, Tu esi te viena no retajām, kas domā analītiski un plaši. Kādu nedēļu vai divas var palasīt nemitīgi nīgros komentārus, bet pēc tam vairs nav interesanti. Ticu ka te ir pietiekami daudz sakarīgu cilvēku, bet laikam tie nesēž pieredzes apmaiņā:D

Pillerina  Autores draugs laikam ir policists vai deputāts? Varbūt arī oligarhs?
Neko citu citādi nevaru saprast.

Epifanija  ja kāds mani lutinātu, es gan ļautos, tas taču ir forši, ja kāds par tevi rūpējās un žūžo pie auss - manu saldumiņ!

kokote  Autorīt, Tu lasi ar ko uzraksti pirms pievieno jautājumu? Pati saki, ka Tev nepatiktu, ja pret Tevi kā īpaši izturētos, bet frāzes beigās vaidi, ka vīrieši pret Tevi tā neizturas.
Es arī pieprasu īpašu attieksmi (paliksim pie vispārinājuma bez konkretizēšanas), kas manuprāt ir tikai normāli. Katrs cilvēks vēlas sajusties, būt īpašs (gan jau pašai autorei ir kaudzēm folderu ar Kuģa, Ošo un vēl visvisādu pseidoguru atziņām šajā sakarā).
Ja daži indivīdi ir citādāki, tas nenozīmē, ka lielais vairums ir tādu.
Kaut kā, paldies liktenim, nav nācies sastapt steriem autores aprakstītos īpatņus, lai teiktu, ka vispārinājums atbilsts realitātei.

Saara  un kas ir padauzītā pillerina? ekonomiskais cietumnieks ar veceb
nes bilfi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu