Kāpēc Latvijas vīrieši ļauj sevi izlutināt?

Sevi cienošs cilvēks negrib, lai viņam visu pienes, pasniedz, izdara smagāko viņa vietā, uzņemas atbildību viņa vietā.
Man, piemēram, nepatīk, ka pret mani izturas kā pret fizisku vai garīgu invalīdu vai psihiski nelīdzsvarotu. Tas ir garlaicīgi, ja glaimo, nesaka patiesību, izmaina balsi uz medaini saldu, kad ar mani runā. Taču vīrieši to pieļauj, ka pret viņiem tā izturas. Paši gan tā nemēdz izturēties pret savām sievietēm. Biežāk ir nerunīgi, nīgri, kritiski un apātiski. Vīrieši(daži) pat pieprasa īpašu attieksmi, īpašu uzmanību un pamazām pārvēršas sievietēm par nastu.

Julymorning  Uh, kāds necerēti spēcīgs tēmējums no Anandas_A!
Ir, ir viena paliela daļa tieši tādi, par kuriem runā Ananda_A!

Ko viņi grib? Lai sievietes domā tikai par viņiem (viņi, protams, par sievietēm nedomās).
Lai sievietes sniedz morālo atbalstu, sapratni, lai uzklausa, lai neko neprasa un negaida utalm.
Viņi lūkojas uz viņu uztverē "izdevīgajām" sievietēm, kur lai nebūtu neviena kaut nedaudz sarežģīti risināma lieta vai , jo tad, viņiem, nabadziņiem, pazūd viss FEELINGS un nolaižas 21 pirksts...
Nav, nav jālutina vīrieši.

Esmu dzīvs pierādījums tādu vīriešu esamībai.

Julymorning  Nezinu, kā tu ir katram individuāli. Tas, par ko esmu ļooooti izbrīnīta, ir, ka vīrīeši aktīvi reaģē uz negatīvo, bet paši no sevis reti, kad ko pozitīvu dotu uz āru.
Sievietes jau arī nevar būt nekāds mūžīgais dzinējs, ja nav veselīga un daudz maz sabalansēta mijiedarbība attiecībās, kur būtu jābūt pozitīvai enerģijas apmaiņai...

Julymorning  No sevis vēl viens koments.
Savā laikā arī man ļoti bieži nācās rakstīt, teiksim, norādīt par tā sauktajām kreisajām un greizajām projekcijām, virspusējām interpretācijām, šablonu vai stereotipisko domāšanu vai pakļaušoanos pūļa viedoklim, ietekmēšanos no hvz kādiem kanāliem, pašu iedomu uzdošanu par patiesību utaml... Tieši tāpēc cenšos atturēties no jebkā, kas saistīts ar virtuālo vidi un rakstīšanu un lasīšanu.
Lai kā nu tur būtu vai nebūtu, katram sava dzīve jādzīvo pašam/ai. Kā domāsim, tā dzīvosim.
Par jaukām domām no sievietēm un par jaukiem darbiem no vīriešiem!

jadore  No otras puses var uzdot jautājumu, kāpēc sievietes tā izturas? Vienmēr taču ir konteksts. Tikai vienu variantu varu iedomāties, ja pati ar savu dzīvi netiek galā, tad vajadzīgs kāds glābējs un tad gatava glaimot, uzņemties atbildību it kā utt. Neinteresanti, pat ļoti.

Julymorning  Vienmēr taču ir konteksts. (c)

Iebilstu! Biežāk konteksta tieša nekāda NAV. Cilvēki te baidās paši no savām ēnu pusēm, it īpaši vīrieši.
Viņi sevi iedomājas par nezin kādiem "labiņajiem", bet, tālāk par iedomām netiek, vismaz es to nekur nevaru lasīt.
Pozitīvs paštēls ir katram normālam cilvēkam, bet tiklīdz runa iet par attiecībām, tā ļoti bieži te var lasīt visādas negācijas tieši no vīriešiem. Aiziet pat tik tālu, ka viņi attaisno cits cita seksuālo uzmākšanos sievietēm, KAS IR NOZIEGUMS PRET SIEVIETĒM (tikai nepierādāms) vietā, kur viņiem būtu jāatvainojas sievietēm un no kauna jāielien zemē!

jadore  Tēma bija kāpēc Latvijas vīrieši ļaujas sevi izlutināt. Nu nevajag lutināt, ja redzi, ka nav atgriezeniskās saites, nevis meklēt kāpēc viņi ļaujas. Vainīgo meklēšanai nav nekādas jēgas, jēga ir rīcībai.

Trusis1983  Tema tada izradas,ka sieviskis ir prata p...js un vienkarsi pavelk tautu uz intrigam.Izdevas :P

Rudaa  Ūja...ūja.. Es zinu, ka man arī ne vienmēr ir labākais viedoklis par LV vīriešiem, bet nu tā nomelnot arī viņus nevajadzētu. Sievietes jau pašas nav labākas...līdz randiņam smuka un saposusies, kopdzīvē - treniņbiksēs un nemazgātiem matiem. Nav dūmu bez uguns.

Labrador  Kursh tad ljauj izlutinaat !? Man liekas , tieshi otraadi - daudzi , varbuut pat vairums viirieshu kljuvushi par feministisku cacu kaajslaukjiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu