Vai jums ir zināmi gadījumi?

Vai jums ir zināmi gadījumi, kad izveidojas pāri no vīrieša, kas ir zemākā statusā ar sievieti, kas viņam it kā "nav pa zobam" - tas ir nevienlīdzīgi pāri? Teiksim, es ar skaudību noskatos uz riteņbraucējiem, kas var nobraukt 300 km ar vidējo ātrumu 50 km/h un saprotu, ka viņi ir pārāki par mani. Tāpatās ari citās jomās. Nu, jautājums - vai ir iespējams tādam necilam un pelēkam vīrietim kā es, dabūt sev par sievu kādu olimpisko čempioni, Saimas deputāti vai aktrisi? Vai tās ir tikai fantāzijas? :)

riebekle  Gadījumus nezinu....Bet ko gribu teikt par tiem riteņbraucējiem&Co - tiem ir tik daudz kompleksu, ka parastais cilvēks netiek šajā ziņā līdzi. :D Tāpēc dzīve ir jādzīvo un, ja nu tiek ar tādu "īpašo"kopā, tad lai nu ir tā mīlestība, kas novienādo vismaz emocionāli. :)

Aukstums  Jā, ir zināmi, un viss tur ir kārtībā, jo - mājās mēs esam tikai sieviete un vīrietis, kuri sader viens ar otru, un vīrietis ir pietiekami gudrs, lai dotu sievai brīvo telpu un neierobežotu viņu profesionālajā darbībā...atgriežoties mājās, viņa ir Sieva...nevis augsta ranga vadītāja , un ciena savu vīru unrespektē un ,protams, mīl...

kvarts  Tos dažus izņēmuma gadījumus nevajag uzskatīt par normu.
Gadus 2-3 atpakaļ braucu uz vienu jaunbūvi pierīgā, un tad saimniece teica; mans dārznieks parādīs,piebrauca bārdains onka uz veca vellapēda, Pirms neilga laika , kad braucām veikt darbus, saimniece teica : mans vīrs ielaidīs, bija tas pats dārznieks...
... tas gan nenozīmē , ka strādājot par dārznieku tiksi pie VIP sievietes..

coldlands  Bez problēmām, tik šie jau mājas maz atrodas, savu dzīvi velta karjerai. Man vajag tādu, kurai katru vakaru var nervus pabojāt.

N4Y  Mierīgi , bet pārkāpjot likumu .

AivarsN  Pazinu divus tādus pārus,bet abi gadījumi bija briesmīgi. Lai cik fiziski netīru darbu strādātu sieviete,viņa pēc tā var nomazgāties,bet netīru dvēseli nevar atmazgāt.

havjiers  viss ir relatīvs .varu saderēt, ka tie riteņbraucēji treniņbraucienā ,esot 285 km, ar skaudību skatītos kā tu opelītī pabrauc garām dzerdams kvasu .

Rudaa  Tev jābūt ar ļoti plašu dvēseli un stingrām rokām! :)

DanaL  Te galvenais jautājums ir par to, vai tu pats varēsi paciest, ka tev visu laiku atgādina, ka tev kādam par kaut ko jābūt parādā.

Ananda_A  Malacis Torpēdis! Tagad tajā virzienā daudzas brīvas sievietes parādījušās. Ja tu prastu viņās atvērt Sievieti, panākumi garantēti. Ieguvēja būtu visa sabiedrība.

Liepa53  Ja gribas, lai kāds, vai pats sev atgādinātu savu mazvērtību, tad uz priekšu.

Ananda_A  Kas attiecas uz statusu un to lielo atšķirību, salīdzināšanu, vērtēšanu pēc maka vai amata, tad tas noteikti nav Dievs, kas šāda veida atšķirību ieviesis.
Ja cilvēks pats to ir ieviesis, tad pats arī to var atcelt.

Ar to gan autoram jārēķinās, ka pie kārotā kumosa tiks vienīgi tad, ja deputāte iestāsies oho, jo uz Saeimu Torpēdim ceļš nespīd.
Tā kā visas te anonīmas, tad viņš arī augsta ranga sievietei piekārs savu "babuli"un nekas viņa dzīvē nemainīsies.
Rezultātā atdursies pret paša radītiem kompleksiem un šķēršļiem.

ieva03  Torpēdiņ,gaidi tik to Lielo mīlu....tik dieviņš pat eņģeļiem neko nedod par velti...(tas no kadas dziesmas)un tā to Lielo mīlu gaidīdams,vari paskriet tai garām....

fargo  "Nu, un labāk ir brīvam pasapņot par sievieti, kas ir kko sasniegusi, nekā sēdēt mājās zem babuļa tupeles bez nekādām perspektīvām."

lai tu būtu līderis, tam ir jābūt jaut tevī iekšā uzreiz. kaut savā mazā kosmosiņā. es te nerunaju par tirānu, bet tieši līderi. cilvēku, kuram labprātīgi paklausa un kura mājās nav konstanta dumpja, strīdu, kašķu.
un labas, saticīgas, uzticamas sievietes IR retums. tā ´labuma´ nav daudz, ´tur ārā´. un tagad, ja šai nelielā... populācijā satopamā procenta:) vēl mēģina atrast lielu daili... kādas ir iespējas?
un es nesaku, ka "jāJem kas ir". nē.
ko es saku, tas ir par tām iespējām un kā tās rodas. es zinu, ka neesi reliģisks cilvēks, bet ir tā, ka tev dotās iespējas ´tiek dotas´. viss, kas cilvēka dzīvē ir vērts ir ´dots´. tāpat, protams, sieviete. Dievs neizniekos uz krancīšiem labas lietas. bet kā saņemt tad? uzvesties labi pirms dāvanu piešķiršanas. ar uzvedību, valodu un protams darbiem aplieicnāt esība - ´man drīkst uzticēt´.
labi, labi. beidzu lasīt tev lekcijas. lai arī labi domātas tās var kaitinat, zinu, zinu. :)

Gizondta  Labs... Aktrisi... :))))) Lai gan, aktrise Tev varbūt pat piestāvētu... :)))))))

inaralaima  Linda Mūrniece un Ināra Mūrniece pašlaik brīvas,tā,ka vajag pasteigties.

maroussia  Vari dabūt, ja vien tu tiec viņai klāt un proti izrādīt uzmanību. Vairumā gadījumu ir tā, ka orbītas nekrustojas un cilvēki vnk neuzzin viens par otra eksistenci.
Sievietes, kas smagi strādā, prot novērtēt, ja par viņām rūpējas.
/jāsaka gan, ka atbildes uz toperēža tēmām nemēdzu dziļi pārdomāt .:D/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu