Vai jums ir zināmi gadījumi?

Vai jums ir zināmi gadījumi, kad izveidojas pāri no vīrieša, kas ir zemākā statusā ar sievieti, kas viņam it kā "nav pa zobam" - tas ir nevienlīdzīgi pāri? Teiksim, es ar skaudību noskatos uz riteņbraucējiem, kas var nobraukt 300 km ar vidējo ātrumu 50 km/h un saprotu, ka viņi ir pārāki par mani. Tāpatās ari citās jomās. Nu, jautājums - vai ir iespējams tādam necilam un pelēkam vīrietim kā es, dabūt sev par sievu kādu olimpisko čempioni, Saimas deputāti vai aktrisi? Vai tās ir tikai fantāzijas? :)

Drole  viena aktriize nupat atbriivojaas.... vareetu meegjinaat ar vinju notriekt peleekaa un necilaa bankomaata miljonus (ja paveiksies un neietupinaas)

piparbecinja  Gribas atbildēt divējādi:
1) kāpēc gan ne? dumš tu neesi kaut arī ar sieviešnīdēja iezīmēm;
2) tava ilgošanās pēc ietekmīgas sievietes liek domāt, ka tev nekaitētu vizīte pie psihoanalītiķa:)
Prozit!:)

Sallija2  Gadījumi,protams, ir! Kaut vai Baiba Rubesa un tas aktieris Juris Bartkevičs, arī Vairai Vīkei Freibergai tas Imants tāds mājas vīrietis. Nu tev jābūt gatavam būt atsaucīgam, bārstīt komplimentus un nekačāt pravas, tad jau izkalposies un būsi siltās čībās. Man gan pašai tas šķiet nereāls borings.

piparbecinja  P.S. Ja tu esi aitišņiks, tad diezgan zemu pats sevi novērtē. Ar to ku sliktāks par aktrisi vai sportisti? Arī deputātei par tevi nebūtu jākaunas, tik neej uz randu rūtainās biksēs.

Droshs_Plecs  Nē, nav. Jo sievietēm patīk vīrieši, kas ir "virs viņām", kas ir labāki par viņām, augstāka statusa un autoritātes viņām.

Pilskungs  Nav zināmi tādi gadījumi.

Rondijs  Nav zināmi, nav redzēti, un pēc teorijas arī nav iespējami. Ko vēl vairāk vajag, lai apgāztu tavu hipotēzi?

Labrador  Daudz atkariigs no aktiertalanta. Negatiivs piemeers -recidivisti VIENMEER atrod koptas , gliitas , situeetas sievietes , jo pamatiigi nosliipeejushi savu aktiertalantu.Visai biezhi shaadas attieciibas beidzas beediigi.

Kurts69  domāju ka izredzes ir mazas. Jebkurš puslīdz augsta līmeņa sportists ir ārkārtīgi motivēts un mērķtiecīgs. Un tas neattiecas tikai uz sporta jomu. Lai būtu kopā ar tādu cilvēku, arī pašam ir sava latiņa jāpaceļ pietiekami augstu. ne obligāti sportā. Derēs jebkura dzīves joma.

Pilskungs  Joprojām nekas nav zināms.

av2  Un kas ir tas, kas nosaka to "passa statusu"? Kaa pats juuties?
Tas nav buutisks raadiitaajs iepaziistoties, bet noteikti spelees lomu veelaak.

Rondijs  Paša statusu nosaka psiholoģiskā veselība.. jo reālāk spēj skatītes uz sevi un dzīvi kopumā, jo cerības ir labākas.

adamsone  Jā. 30 gadus kopā.

Deisa  Nav zināmi tādi gadījumi. Mērķtiecīgas sievietes un pasīvi vīrišķi nesader kopā pat, ja ir jauni un smuki, kur nu vēl pensijas gados.

Paula6  Par šādu jautājumu kaut kā agrāk neiedomājos, bet nesen iepazinos ar vienu pāri izstādē. Vēlāk sarunā izrādījās, ka vīrs, stalts, sirms un glīts, ir santehniķis vienā uzņēmumā, bet sieva ir nodaļas vadītāja iestādē. Pirms tam sarunājāmies par gleznām, izrādēm un citiem jautājumiem un vīrieša domas, izteikumi nebūt neliecināja ka viņam nav augstskolas izglītības, bet sievai nemanīja priekšnieces pozu, tik izskatījās laimīga gan. Tādam vīrietim blakus domāju, jebkura sieviete sajustos kā sieviete..tā kā nevar spriest tik vienpusēji, dzīvē viss kas var gadīties...

ieva03  Torpediņ,prom pie Mūrnieces,ka tik nenokavē,nesēdi te un nefilozofē,ķer ciet to pilno lozi un brauc uz elli ar pilniem ratiem....tik uz priekšu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu