Kāpēc brīvas dāmas piekrīt būt par precētu kungu mīļākajām?

Ja tā kunga sieva vēl var neko nezināt, tad nu mīļākā tak zina ka nav vienīgā.Vai tiešām nav nekas pret dalīt to kungu ar viņa sievu?Vai tas varētu būt tāda beznosacījumu mīlestība vai tomēr fiziskā vajadzība(dienišķais spraudiens)un kaut kāda uzmanība?Tāpat var jautāt brīvajiem kungiem kas dala precētas dāmas ar viņu vīriem?!Vai tad nav vēlme būt par vienīgo izredzēto?

kudala  tādam , kam rodas tāds jautājums, vispār nav jēgas dot atbildi, vienalga nesapratīs. Vienīgi ar tikpat stulbu atbildi , kāds ir jautājums.

sandra111  kāpēc precēti kungi piekriīt kļūt par brīvu dāmu mīļākajiem???

Julymorning  Nu kur var rasties tik uzmācīgi nepatīkams vīrietis, kas caurām dienam ģenerē TRULAS TĒMAS, tā vietā, lai aizietu kādai kundzei kaut ko paremontēt un taukus nodzītu!

Julymorning  bumpastik, novēlu tev urbināt savu degunu tālāk. Tas laikam tev palīdz ģenerēt šitos murgu, ko tu te raksti.

igam  Normala,tema.

Sallija2  Varētu jau nu padomāt, ka tie nosacīti brīvie vīrieši netiek ar kādu dalīti. Tur viņas var būt pat piecas sešas uz vienu. Tak visur, kur ir kas labs uz to būs konkurence un nebūsi vienīgā/ - ais gribētāja/-s. Tikai nelivīdu var dabūt bez konkurences.

kvarts  Lai gūtu kādu atziņu ir jādzīvo, jāpiedzīvo un jāpārdzīvo. Ja neesi dzīvojis, nekad nesapratīsi, bet katram ir savi iemesli un pamatojumi... nevis citiem bet gan sev dzīvojam.

ne_meklejumos  Reizēm dienišķais spraudiens nav galvenais pusmūža cilvēku attiecībās, ir arī citas vērtības, kas ļauj pavadīt laiku kopā, nedalot to ar kādu citu, ieskaitot sievu.
Ģimene tikai uz papīra, pienākuma pēc tas vezums tiek vilkts, tad nu meklē kur atelpu ievilkt. Kas nav grēkojis, lai met to akmeni, es labāk paklusēšu, ne man vētīt vai nosodīt kāpēc tie precētie meklē ko ārpus mājas.

Nate  Tādēļ, ka es viņam patīku, tādēļ ka viņš man patīk. Mums ir foršs sekss.Tādēļ ka viņš daudz jaunāks un es labi saprotu, ka precēties ar tik jaunu būtu muļķīgi. Ai, vēl daudz vis kaut kā.
Precētam + tikai sieva, neprecētajam vēl kādas 5-7, kuras viņš periodiski apciemo un nelaiž garām nevienu citu iespēju. Precētais vismaz no STS baidās, piebremzē vairāk nekā brīvie.
Bet augšminētais attiecas uz mana gadagājuma dāmām. Jaunām gan tie ir no dzīves izsvītroti gadi.

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka precēts vīrietis ir VĒRTĪGĀKS. Tam apliecinājums ir tas, ka sieviete kāda jau viņu atrod par vērtīgu esam. Tāds vīrietis, kas nevienai nav vajadzīgs, nav vajadzīgs arī nevienai citai. Sievietes vēlas tos vīriešus, kurus vēlas citi vīrieši.

Droshs_Plecs  Tfu, kurus vēlas citas sievietes es gribēju teikt.

miglainaa_plava  bumsīt, bet kāds gandarījums visu mūžu gaidīt sapņu princi, bet beigās dabūt pāri palikušu, nevienai nevajadzīgu palietotu brāķi? Tad jau labāk uztrenēts, pārbaudīts un visām vajadzīgs tēviņš.

Kashkis  Ar laiku viss saliekas pa vietām!
O.Vailds ir teicis -
"Jauni cilvēki grib būt uzticīgi, bet nespēj. Vecie gribētu būt neuzticīgi, bet vairs nespēj."

Labrador  Sievietes viedoklis-ja preceets -taatad kaadai vajadziigs un veertiigs.Ja nepreceets - taatad nevienai nevajadziigs un nav svariigs statuss , izskats , uzvediiba. Kaads sievieshu zhurnaals sludinaaja -sievieteem iipashi preceetaam , vajag peec iespeejas vairaak partneru , tas celj pashapzinju. Liela ietekme uz taa jau greizo domaashanu , ir medijiem .Sievieshu publikai paredzeetie preses izdevumi , TV paarraides , visaadi personiibas kursi ir radiiti ar vienu meerkji - graut stipras sabiedriibas pamatvieniibu - gjimeni. Atliek mineet ,kam tas izdeviigi.

av2  taapeec miillaakajai ir arii jaabuut precetai.

Ananda_A  Neatbalstu attiecības ar precētiem, bet sievietes tādus izvēlas visticamāk tāpēc, ka viņi ir sakopti, ar zobiem, nav tik stulbi ambiciozi ar visādiem kompleksiem un neuzstāda sievietei ierobežojošas prasības.

Mīļākā enerģētiski uztur tāda vīrieša ģimeni un grauj pati savu potenciālu. Par to parasti nedomā, jo pirmajā vietā ir sex bauda. Precētā vīra sieva var sākt bez redzama iemesla slimot, jo ģimenes egregorā ienāk sveša enerģija.

Ja precēta sieviete ir mīļākā citam vīrietim, viņa enerģētiski apzog savu ģimeni un viņas vīram var sākties veselības problēmas.

Viss, kas nenogalina, padara stiprāku. Ir cilvēki, kas grib dzīvot ellē jau dzīvi esot vai ar savu rīcību sagādā elli tuviniekiem. Tā ir viņu izvēle.

Nerons  miglainaa_plava
Nu kur jūs atrodat tādus nevarīgos vīriešus, kurus jāapkopj vai var izmest no dzīvokļa sieva?
Nu nav tādiem lošiem mīļākās, nav! nesmīdiniet tautu!

Felde  Sen jau zinams-staiguli staiga,un vac trofejas,ja atrodas viegli iegustamas-uzvara divkarsa! Kas attiecas uz sievietem,nu,ja sieviete sevi verte tik zemu-kada kuram darisana,lai apmierina to preceto. Bet dzive jau viss nav tik viegli skaidrojums,ir jau ari patiesas jutas,kas tiesam veeidojas abpusejas,un tas tresais-majas,ir negribets (dazadu iemeslu pec),un cilvekam nav jamokas dzivojot ar nemilamu,nepatikamu,pat pretigu cilveku....

Kurts69  kāda starpība kādi kam motīvi. Ja sieviete ir apmierināta ar mīļākās statusu, tad viss ok. Ne jau katra grib sev blakus vīrieti katru dienu un katru minūti. Gan jau ir arī tādas, kas lieliski iztiek vienatnē un mīl tādu dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu