Kāpēc brīvas dāmas piekrīt būt par precētu kungu mīļākajām?

Ja tā kunga sieva vēl var neko nezināt, tad nu mīļākā tak zina ka nav vienīgā.Vai tiešām nav nekas pret dalīt to kungu ar viņa sievu?Vai tas varētu būt tāda beznosacījumu mīlestība vai tomēr fiziskā vajadzība(dienišķais spraudiens)un kaut kāda uzmanība?Tāpat var jautāt brīvajiem kungiem kas dala precētas dāmas ar viņu vīriem?!Vai tad nav vēlme būt par vienīgo izredzēto?

Ananda_A  12:53 piekrītu! Lielai daļai cilvēku nedēļa ir tik spraiga un piepildīta, ka pilnīgi pietiek ar brīvdienu attiecībām. Manā paziņu lokā ir diezgan daudz tādu pāru. Tas būtu man visideālākais variants. Tā var būt arī tad, ja viens dzīvo laukos, otrs pilsētā. Precētu gan es negribu.

Gunitaa  "Ne jau katra grib sev blakus vīrieti katru dienu un katru minūti." (c)
Jā gan, bet priekš tam der arī brīvi vīrieši! (kuri arī negrib ikdienā būt visu laiku kopā, bet satikties ar abiem pieņemamu regularitāti).

Kurts69  Gunitaa, bet tev tak neviens neliedz tikties ar brīvajiem? Dzīves skaistums ir tāds, ka pieauguši cilvēki var darīt, kā viņiem pašiem patīk. Lieki piebilst, ka ielas ir pilnas ar lieliskiem, brīviem vīriešiem un arī sievietēm, jo bez šaubām, aizņemti ir nekam nederīgie, bet labākie skumji dzīvo vientulībā:D

Gunitaa  kurts69, kāpēc Tu uzreiz reducē uz personīgo ??? Es vairs nearko netiekos, jo man ir vīrietis un tēma nav par mani !

Kurts69  Gunitaa, tak viss kārtībā, man priekš ka Tev viss ok, tikai centos norādīt, ka dzīvojam katrs savu dzīvi. Protams ideālā variantā satiekas divi no attiecībām brīvi cilvēki un izveido laimīgu ģimeni. Bet es saprotu cilvēkus, kam dzīve nav tik vienkārša vai var teikt - izdevusies.

Gunitaa  "...tikai centos norādīt, ka dzīvojam katrs savu dzīvi." (C)
Jā, gan, Kurt, bet tieši Tavs 14:47 komentārs skāra mani personīgi, kaut gan es pirms tam vienkārši izteicu savas domas (vispārīgi!), nevis piemēram, "uzbraucu" Tev, ka Tu kā precēts vīrietis te meklējies.
Dari kā zini, es Tavā dzīvē nejaucos, bet nelien arī Tu svešās un JEBKURU komentāru, kas uz Tevi varētu attiekties, neuztver personīgi. Lai Tev veicas!

Kurts69  Saulīt mīļā - Tu neko par mani nezini, un palasi jau vien savus komentārus citās tēmās pirms kādam norādīt par "Skāra personīgi".

dzhemma  ja ta patiesi nav milestiba, tad milaka nevelas,lai katru dienu vinas degungala uz divana sedetu vecis un vinam butu jadod brokastis, pusdienas, vakarinas... Otrs-ir loti daudz vientulu sieviesu un tiesi tadai ir svarigi sajust, ka vina ir iekarojama, gribeta.....

mairita1971  Nezinu kā citas,bet negribu būt lēta prostitūta,kura nopirkta par šampānieti un konfekšu kārbu,labākajā gadījumā.Bet ja tā tiešām ir mīlestība,neviens nevar būt soģis.

rokons  Ir vairākas domāšanas kļūdas:
- mīļākā, paziņojot par savu esamību, iegūs vīrieti sev. Tā ir nodevība, un nodevība attiecības izbeidz;
- mamutu nes mājās sievai. Tad jau nebūtu tie sugar daddy, kas arī mīļākajai nodrosīna daudz pozitīvu emociju, arī matreiālus labumus;
- mīļākā sapņo ieņemt sievas vietu. Ja attiecības ir ilgtermiņa, viņa zin gan vīrieša stiprās, gan vājās puses. To, ko viņa saņem tikšanās laikā ir svētki - parasti svētki abiem, bet dzīves ikdiena ir pavisam kas cits.

Terete  Vispār oho no 10 cilvēkiem kas uzraksta 7 ir precēti! Un pat nelīdz norādījums, ka mani interesē tikai juridiski un faktiski brīvie. Sāku jau priecāties ka neesmu precējusies, negribētu sev tādu vīru :D un negribu sev tādu mīļāko, bet acīmredzot ja ir pieprasījums, atrodas arī piedāvājums lol

Lianna  10:37 (c)To, ko viņa saņem tikšanās laikā ir svētki - parasti svētki abiem, bet dzīves ikdiena ir pavisam kas cits.

Tā ir tikai tiem, kam enerģijas resursi iet uz beigām. Cilvēkiem, kas dzīvo radoši uz pilnu jaudu, ir savādāk. Daudz ko nosaka attieksme uz partneri, dzīvi kopumā.

Tā var būt stagnējoša, var būt optimistiska, var būt rāma, var būt silta, var būt auksta. Kāpēc ikdiena jāpārvērš par nīkuļošanu, to nesaprotu.

rokons  Ikdiena vienmēr ar problēmām saistīta, tam nav nekāda sakara ar enerģijas resursiem.
Nīkuļošana? Tas ir pavisam kas cits
Normāli mīļākie tiekas tāda noskaņā, ka uz teātri ietu. Ne jau džinsos un pastaipītā džemperi( tas tēlaini izsakoties)

Labrador  Taa kaa Latvijaa viirieshu reproduktiivajaa vecumaa ir 3 reizes vairaak , tad tam arii izskaidrojums - ja sievietes vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 3 un vairaak , tad tai ,kaa likums ir vismaz 3 oficiaali regjistreeti viiri un kaadi 10 oficiaalie pieguleetaaji.

rokons  No kurienes tāda statistika? Jeb tikai pieņēmums?

rupers  Citas nemaz negrib virus vai patstavigus vecus sev pie saniem. Nav ne jaapcubina, ne jauztraucas par veci. Atnak papriecajas izdara visu ko vajag un var mierigi dzivot talak!!

Epifanija  es esmu viena no tām, kura nepiekrīt šādām attiecībām

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu