Ja līdzīgais pievelk līdzīgo, vai dažas profesijas jau pašos pamatos ir arī diagnoze?

13:09 Deisa c)Savukārt, ja apkārt ir ļaudis ar problēmām, tad padomā, kāpēc, kas vēl ir pašai nesakārtots. :)
Tad jau A. Vāvere ir dikti švaks mīlnieks un A.Poiša nelaimīga attiecībās. Visi psihoterapeiti, seksopatalogi, ārsti, utt. Kā tad ar viņiem īsti ir?

ne_meklejumos  Darbs ir darbs, kāds gan tur sakars ar līdzībām vai pāraugšanu gala rezultātā. Piemēram, ķīmiķis ražojot jaunas vielas, par vienu no tām nepārvērtīsies.
Dzīve satikti daudz un dažādu profesiju cilvēki, reti kad uzminu nodarbošanos, pirms tas tiek aprunāts. Drīzāk līdzības saskatu interešu, hobiju kopībā ne profesijā.

Liepa53  Tāpēc savulaik neaizgāju strādāt par skolotāju. Visi vienmēr gribēs redzēt perfektu, bet gribas dzīvot neuzkrītoši.

DanaL  ne_meklējumos,
gandrīz 90% atpazīstu skolotāju, mediķi, policistu, prokuroru pēc 10 savstarpēji pārmītiem teikumiem.
Un nekad nav izdevies kādu apmānīt, stāstot, ka strādāju McDonaldā par apkopēju.

Epifanija  man šķiet, ka atrasties jau vien OHO ir ielaista diagnoze, kur nu vēl trakāk...

ne_meklejumos  DanaL, manā paziņu lokā nav pieņemts runāt par darbu, dalīt cilvēkus pēc rāmjiem, plātīties ar maku biezumu vai caurvēju. Protams, zinu kas kurš ir un ar ko maizi nopelna, bet tas cilvekam zīmogu neuzliek. Vienā profesijā strādājošie ir gana atšķirīgi.

kuks10  johaidī,Epifanijai žetons,patiešām jūtos ar diagnozi..)))

DanaL  ne_meklējumos, atvaino, ne par rāmjiem, ne makā biezumu šoreiz runa...
Piedod, dialogs mums nesanāca.

sau_le  Palasot komentētājus, jau pati dzīve ir diagnoze! Vai tā diagnoze tomēr ir katram no mums-komentētājiem! Jau ar atrašanos te-nav ģimenes, tuvu draugu.... Glābiņš sociālajos tīklos, tā sakot, ar sociāli vienlīdzīgām personām...

av2  pamataa, profesijai ir jaabuut sirds lietai. Nu ir darbam jaasagaadaa gandariijumu. Ja taa nav, nu ko dariit. Protams , ir darbi, kas maksaa vienkaarssi lloti labu naudinnu, sakozzam zobus, un "rokam" :(
Un , jaa , es nezinu nevienu profesiju, kas ir...diagnoze.

Paula6  Teicienu līdzīgs pievelk līdzīgo...ar to domāju, ka viņus saista līdzīga dzīves uztvere, vērtības, mērķis, bet var būt atšķirīgas intereses, hobiji. Cilvēka profesija savu zīmogu arī uzliek un to sarunā var pamanīt, ja viņš ar to nodarbojos samērā ilgi. Lai tā nebūtu, tad iesaka ik pēc 5-8 gadiem mainīt profesiju uz kādu citu, kaut vai savstarpēji saistošu, bet par nākotni runājot...daudzas profesijas pazudīs un itin drīz..tehnoloģijas izkonkurēs..tas jau šodien notiek.

Pilskungs  Ik pēc 5-7 gadiem mainīt darba vietu - to rekomendē. Bet nu profesiju - nezinu, tā jau var būt dzīves traģēdija. Tomēr DanaL un Paula6 taisnība - profesija zīmogu uzliek. Nezinu, kā ar citām, bet skolotājām un mediķēm - var atpazīt uzreiz ! Pirmās tūlīt grib mācīt, otrās - noteikt diagnozi un ārstēt... Man jaunībā bija reāls gadījums - aizveda uz onkoloģisko slimnīcu. Pilnīgi bez pamata.

Skaidrita  Pilskungs

Ja cilvēks uzbāžās ar pamācībām vai mēģina paārstēt - te jau jārunā par personīgās teritorijas pārkāpšanu un cilvēktiesību neievērošanu. Bet tādi cilvēki, kuri grib izcelties ar savām zināšanām, ir sastopami jebkurā profesijā.

regina_dei_diamanti  Par manu profesiju runājot, nevaru saprast, vai nu man ir jābūt stāvus bagātai vai mūžīgi trūcīgai. Paralēles īpaši nesaskatu :)

Pilskungs  Skaidrita> jā, tā ir, piekrītu. tikai pirms 35 gadiem par tādām lietām kā "personīgās teritorijas pārkāpšana" un "cilvēktiesību neievērošana" neviens neko nezināja ...

Skaidrita  Pilskungs

Terminoloģiju nezināja, bet nu iekšēji nebija sajūtas, ka cilvēks lien, kur viņu neprasa?

Danaja  Asenizators - tas tev nav nekāds psihoterapeits, seksapatologs, ārsts, utt. Rok dziļāk un saņem vairāk, bieži bez PVN...Vai tā ir diagnoze? Varbūt, tomēr, apstiprinājums, ka nauda nesmird?

neko  Ananda_A: bet a vis ir otrādi, ja diagnoze nosaka profesijas izvēli? Ta ij pārējas aktivitātes....

Geisha  No profesijas nekur neliksies. Pēc māsu skolas beigšanas 2 gadus nostrādāju pie stomotologa. Līdz šim redzu kādi ir cilvēkam zobi. Redzu stāju, zobus. Nevaru neredzēt. Bet tas nenozīmē ka tūlīt metīšos ārstēt. Visdrīzāk pagaidīšu kamēr pats palūgs palīdzību. Kolēģi ir kolēģi.

Epifanija  neesmu stomatologs, bet arī pievēršu uzmanību cilvēku zobiem, nez kā to skaidrot?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu