Jo vecāks, jo lojālāks un bezmugurkaulaināks?

Jaunībā taču bija tik svarīgi, lai cilvēki būtu atbilstoši taviem uzskatiem. Ja kas nepatika, tad uzreiz prom. Kaut vai zeķes zandalēs - ar tāvu vīrieti nekad nemūžam! Bet tagad aizvien vairāk nākas pieciest, ka apkārtējie galīgi nav tavas cieņas vērti, viņi dara visu citādāk un ne tā kā vajag... Tomēr nākas aizvērt acis, lai uzturētu jaukas attiecības, smaidīt sejā. Un tas skaitās briedums un garīgums - netiesāt citus! Un cik tālu tas viss ies?

Astronaute  Brieduma gados jāsasniedz tāds līmenis, lai saproti, ka cilvēki var būt un IR dažādi, ar savām domām, rīcību, kas nesakrīt ar mūsējo. Tas dzīvot netraucē. Sevišķi tad, ja cilvēks ir par sevi pārliecināts un neko negaida no citiem. Tad arī nenākas cilvēkos vilties. Jo tieši tās gaidas padara cilvēku ievainojamu, ja neattaisnojas. Rezultāts vilšanās, dusmas, kaut kāda situācijas analīze. Jāiemācās dzīvot paļaujoties uz sevi, novērtēt tos, kuri iegulda attiecībās ( ne tikai pāra attiecībās, bet arī ģimenē, draugu kompānijā). Novērtēt tā, lai cilvēks to jūt. Un atļaut izpausties tiem, kuru dzīves modelis, idejas, darbi ir atšķirīgi. Vispār priecāties par dzīvi, dzīvot savu, censties padarīt to labāku. Mazāk analizēt citus, vairāk sevi un veidot sevi par citiem pievilcīgu personu, bet tādā mērā cik patīk pašam.

Rondijs  Ar vecumu saprotam ka ir tikai divu veidu lietas šajā pasaulē, tās ko var izmainīt un tās ko nevar izmainīt. Tad lūk, tās ko nevar izmainīt, var tikai pieņemt (vai nepieņemt). Spēja pieņemt veidojas ar laiku un caur sapratni, kā kas ir iekārtots. To var saukt par briedumu.

KOMPETE  rondij, papildināšu, to var saukt arī par veselo saprātu.

pawermen  Jauniba viss bija savadak. Tagad nobriedusi sieviete- zinu, kur robeza, kas patik, kas ne.
Nekluseju par to, kas man nepatik. Nejaucu seksu ar milestibu utt.

AivarsN  Viena no cilvēka sliktākajām īpašībām ir lepnība. Diemžēl, šodien ļoti populāra. Lai saprastu otra cilvēka rīcības motīvus un uzskatus,kuri ir stipri atšķirīgi, vispirms ir jāiejūtas viņa ādā. Un kurš gan var ar pilnu pārliecību pateikt,ka viņa uzskati un dzīves veids ir tie pareizākie? Katrs cilvēks,kuru ikdienā satiekam,var ko noderīgu iemācīt. Salīdzināt savu dzīves modeli ar citiem,alternatīviem variantiem, reizēm palīdz saskatīt savas kļūdas,vai tieši otrādi, nostiprina pārliecību par pareizā ceļa izvēli. Protams, par dzīvesbiedru derēs tikai tāds cilvēks,ar kuru būs pa ceļam.

adamsone  Tā var izskatīties. Īstenībā mugurkauls parādās ar gadiem. Vecumā vnk nelecas par niekiem un necenšas pierādīt savu patiesību par katru cenu.
Ja zeķes zandalēs kādai ir svarīgas, nu tad ir. Ir lietas, kurās nepiekāpjamies. :)

elsa  Grūta tev dzīve, grūta..

SaintAmon  tvaicenee viss pa vecam...:D

quimera  Nav ko būt attiecības,jā tevi neciena!

N4Y  Laikam man tas briedums vēl nav pienācis 😂 Pasaku kas man nepatīk vai aizeju kad uzskatu to par vajadzīgu . Tad nu pasaules gals - viena uz nerviem krītiša ķermeņa vairāk vai mazāk 😂

minnijai  AivarsN
Tieši tā- lepnība ;) Es jau atceros, ka Tev jau arī, liekas, ka tie visi, kuri neuzskata tāpat kā tu- ir "nepamodināmi"
Ja kāds nedomā tāpat kā tu, tad tā vietā, lai respektētu, otra viedokli, Tu strīdies, apšaubi otru personu, centies pierādīt tikai savu kaut kādu viedokli, kuru uzskati par vienīgo patieso ;)

Jā, cilvēki ir dažādi- katram ir savas atklāsmes un uzskati par lieto "patieso kārtību", ja tie saskan- ir vieglāk komunikāciju saglabāt. Ja tie nesaskan, tad ir jāizvērtē, VAI ir vērts nopūlēties ar kādu, ja tie uzskati nesakrīt. Es izvēlos parasti ērtāko ceļu- ja nesakrīt uzskati, tad mums nav pa ceļam, es neterēšu savu enerģiju uz cilvēku, kurš MAN liekas muļķīgs.

quimera  Tie kas "neterē savu energiju" uz tevi, vispār nav tevis verti!
Lai tik tinās!

Ananda_A  Citēšu adamsoni, dikti patika viens viņas teiciens: "ja tev ir cita izvēle, dari savādāk!"
Vēl arī klasiskais: "ka tik labi kniebjas"atrisina visas situācijas. Visu no visiem tak nevar gribēt:DDD

Epifanija  ko jūs varat kulstīt pelavas, ja "kazai" nav piena, tad nav, labāk būt vienai, ne ar akmeņiem pie kājām...

Kemina  Tieši tā - netiesāt citus var teikt ka ir daļa garīguma, bet ja tev vēl nesanāk, nesapratīsi, un galīgi nav saistības ar kaut ko kas nepatīk, viss patīk, un vienmēr vari pagriezties lai aizietu, ja arī nepatīk, nav ne smuki jāsmaida, ne kādas citas dumības jādara, lai būtu labi. Vienkārši esi!

neko  Vēl arī klasiskais: "ka tik labi kniebjas"atrisina visas situācijas. Visu no visiem tak nevar gribēt:DDD
----
Zini, lai labi kniebtos ir labi jāizjūt partneri, jāprot bez vārdiem saprast viņa vēlmes utt. Ja to visu spēj (t.i. labi kniebjas) domājas arī citas sfērās šis īpašības/spējas garantēs gana labu rezultātu.

anis  Nu,Tessa,ko darīsi ar tukšām zeķēm? Arī tām svarīgs savs saturs...

Ananda_A  14:56 neko! Nu ir tā, kā tu saki. Taču to saprot tik tie, kas to reāli, ķermeniski jūt, viņi tā dzīvo un to lieto visur. Ne jau seksā un biznesā vien- pilnīgi visur. To var skaidrot cik tīk, kam tā nav, tik un tā to nesapratīs. Bez tam tie, kam tā izjūta ir, pa gabalu sajūt otru tādu pašu bez vārdiem. Un nav vajadzības tur dižās teorijas bīdīt, tāpat viss notiek.

Tessa  anis, manam visdargakajam viirietim (lasi, patevam), nebija kajas.
zekje, vismaz viena, bija vai nu vientulja, vai apskava protezi.
vinju miileja mana mamma un arii es. ne jau par zelta raksturu, kursh vinjam nebija. aga.

Vanesa15  Ne gluži.
Ar vecumu vienkārši saproti, ka nav jēgas par kaut kādiem sīkumiem iecirsties un aizskriet, jo ar nākošiem cilvēkiem būs tieši tās pašas problēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu