Jo vecāks, jo lojālāks un bezmugurkaulaināks?

Jaunībā taču bija tik svarīgi, lai cilvēki būtu atbilstoši taviem uzskatiem. Ja kas nepatika, tad uzreiz prom. Kaut vai zeķes zandalēs - ar tāvu vīrieti nekad nemūžam! Bet tagad aizvien vairāk nākas pieciest, ka apkārtējie galīgi nav tavas cieņas vērti, viņi dara visu citādāk un ne tā kā vajag... Tomēr nākas aizvērt acis, lai uzturētu jaukas attiecības, smaidīt sejā. Un tas skaitās briedums un garīgums - netiesāt citus! Un cik tālu tas viss ies?

Nerons  ...a man patīk zeķes un zandales...
Neesmu takš es kaut kāds baskājis no provinces!

havjiers  vairāk viss pie kājas ,tajā skaitā visas to jauno ,ambiciozo problēmas ,kuras tie mēģina aktualizēt plašākā lokā un uzgrūst citiem .bet tas nav iemesls kašķēties , varu "pasūtīt " arī pieklājīgi ,tā ,ka šie ilgosies pēc gaidāmā "ceļojuma".

Labrador  Bezmugurkaulnieki ir galveokaart preceetie LV viirieshi. Dziivo zem sievas tupeles , kopdziivee pashiem nav nekaadas teikshanas , visa energjija , resursi tiek veltiiti , lai apmierinaatu savas feministiskaas cacas iegribas. Savu cacu pierunaati , njeemushi nepavelkamus krediitus. Darbaa tie nav uzticami koleegji , par savaam tiesiibaam neciiniisies , liidiis pakaljaa priekshnieciibai. Kaa draugi nav uzticami , jo muuzhiigais naudas truukums spiezh veikt cuuciibas. Vairums zinaamo cietumaa nonaakushi deelj taa , ka izmantoja pretlikumiigas metodes , lai ieguutu liidzekljus cacas apmierinaashanai.

Raja  ar vecumu nāk atklāsme, ka pilnīgais ir nepilnīgs... un nepilnīgais ir pilnīgs...

visam šajā dzīvē, visam ir divas puses (vismaz).
Kad to pieņem, tad vairs nespēlējos ar tādiem apzīmējumiem, kā: nav manas cieņas vērts..

cita zābaciņus neuzvilksi un viņa ceļu nenoiesi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu