Cik pārliecinātas jūtas par sevi dāmas bez sava"arsenāla"kosmētikas, frizūras, sapucēšanās?

Kungiem tādā ziņā ir vienkāršāk.Kāds aiziet gulēt, tad nu tāds arī no rīta pieceļas.Dāmas gan var kungiem sagādāt "pārsteigumus".Vakarā aizejot gulēt ar princesi otrā rītā var pamosties ar vardi!Tad vai dāmas ir par sevi tikpat pārliecinātas bez kosmētikas nesapucējušās, kā ar kosmētiku un pie pilnas parādes?Vai dabiski jūtaties skaistas?

avenekazene  Jutos lieliski ar.....un ari bez kosmetikas!

Lele  Man patiik biedeet viirieshus...
Es to daru regulaari
:-)

Julymorning  Saara - pieredzējušiem izvirtuļiem ir atstrādāta tehnika, kā caur meliem un izlikšanos, otru pataisīt par idiotu.
Nekas, pārdzīvots un atstāts pagātnē! Vienīgais lielais zaudējums - laiks.

magnija  neredzu iemeslu lai nelietotu kosmētiku, smaržas, labus un skaistus apavus, un šeit neiet runa par pārspīlējumiem. Vīrieši tak arī vairāk pievērš uzmanību sakoptajām sievietēm. Jūtos labi bez kosmētikas un vēl labāk jūtos uzcirtusies :)

riebekle  Ō, Kurts69, līdz ideālam augumam man kā līdz Mēnesim. :D Lieku uzmanību arī nevēlos. Patīkamāk ir, ja novērtē mani pašu nevis manu izskatu. :)

_Krasula_  Par sevi varu teikt, ka "sapucējusies" es jūtos pārliecinātāka kā sieviete nekā, piemēram, tikko pamodusies no miega, ar iespējams, aizpampušām acīm. Prasmīgi lietota kosmētika pasvītro dabisko skaistumu un nomaskē to, kas nav tik pievilcīgs. Tāpat arī apģērbs un pārējais, kas pie imidža piederas. Taču vienmēr nav iespējams izskatīties ideāli un varbūt arī nevajag.
Patika savulaik lasītais par kādu pāri gados. Tā vecmāmiņa un vectētiņš apdzīvoja katrs savu istabu. No rīta tikās pie brokastu galda tikai tad, kad katrs sevi bija sakopis...

Felde  Kadreiz gribas pasminet par dabigi-dabiskajaam damaam! Man ir pazistama sieviete,jaunaka par mani,kura nelieto kosmetiku,dietas,neertu apgerbu(kleitas,kurpes.),nekorige uzacis,un staiga ar bardu uz zoda. NU,un ar ko tur lepoties?! Uz skatu-gadi 55 Savukart tirigai,koptai sievietei,sieviskigi gerbtai,uz papedisiem,ar vieglu kosmetiku,labu gaumi,gadus 5-10 met nost. Zinu pec pieredzes,pat sodien kliente izteica komplimentu-vairak par 40-43 man nedotu. Patikami!

Saara  Specveltījums vecmēbeļu pārim : ))
https://www.youtube.com/watch?v=xSHaum03bHg

Epifanija  bieži esmu bez kosmētikas, lai āda atpūšas, vislabākās zāles skaistumkopšanā sievietēm ir veselīgs miegs, kad izguļas, nu nekādi nevar izskatīties pēc vardes, arī bez kosmētikas un izspūruši mati no rītiem, tas ir seksīgi...

piladzoga  Pie augstiem papēžiem esmu pieradusi,pie labām smaržām,kosmētikas utt arī ,un nepucējos dēļ citiem ,bet dēļ sevis, tā ir ikdiena. Muļķības par princesēm un vardēm ,jo ar nenoņemtu kosmētiku neviena dāma gulēt neiet.

Marija_Anna  Tā kā kosmētika ir mana darba ikdiena jau gandrīz 20 gadus, tad neģībstu ieraugot kārtējo ultrajaunumu. Līdz ar to savā arsenālā turu skropstu tušu, lūpu krāsu, labu krēmu, smaržas, deo, sauļošanās un pēcsauļošanās krēmus, labas ziepes. Ikdienā no visa izmantoju mazu daļu. Cilvēki nav šokā nevienā diennakts stundā.

adamsone  Tā kā vairumam ir pieietamas tikai vardes, tad bail pat domāt, par ko viņas pārvēršas no rīta. :D
Izrādās, ka dabiskās naPadzītes līdz ar padomju režīma sabrukumu nebūt nav izmirušas.. Kas to būtu domājis.
Nejūtos skaista ne dabiski, ne nedabiski, parasti jūtos pati sava, dzīva.

solva50  Man patīk būt vardei, fui- slapjai vardei, bet pamosties, pēc skūpsta, kā pasakā princesei....ha-ha-ha!

furnitura  Godīgi sakot mani reāli tracina tās druškas, kas savos 40 ir pārstājušas krāsoties, mazgāt matus, ģerbjas kā uz kartupeļu talku izstaipītos legingos. Pašas apmierinātas, laikam arī labi jūtas. Vēl mani strostē, ko es atkal sakrāsojusies ciemos esmu atnākusi, košu blūzīti uzvilkusi. Bet pretīgi uz viņām skatīties. Tādas nolaidušās pavecas tantes, ne vairs pievilcīgas sievietes. Tomēr sevis sakopšana liecina par cieņu pret sevi, es tā domāju. Nevajag jau šausmīgi krāsoties, bet nu uzacis un skropstas jau var uzkrāsot. Un matus izmazgāt.

Ievinjata  Tā kā pēc skata esmu "kodes tips" alias "Latvijas pelēkā", tad man ir nepieciešamība krāsoties, sevi tādā veidā izcelt, lai gan citu vērtējums nav īpaši svarīgs. Tā kā te citas meitenes raksta, ka uzkrāsojoties jūtas daudz labāk. Un, pie tam, kosmētika - tā ir vesela pasaule. Kā vīriešiem patīk runāt par auto un autodetaļām, tā mums sievietēm (pārsvarā) par kosmētiku.

Laimnese  Domaju, ka katrai normālai sevi mīlošai sievietei ir labas smaržas, labs sejas krems, ķermeņa sviests, acu zīmulītis, sejas ūdens, dezodrants....

Laimnese  Jā, un nenoliegšu, man patīk labas drēbes...tā kā divreiz gadā lidoju uz ASV, tad tur arī visu sev sapērku par normālām cenām.

av2  nezinu, ar ko guli,autor , bet maneejaas sievietes...no riita ir pat lloti , lloti sexy.
Un, ja padomaat taa , ja sievietei tiessam vajag, nu gadaas visaadi, baigo sspakteles kaartu, tad tik un taa nekaada miileessnaas forssaa nesanaaks. Viss lips, kkeepaasies utt :(( Teoreetiski, kaa jau teicu, nav pieredzes ar "sspakteleetajaam".

Sallija2  Es gan lietoju kosmētiku, nespēju iedomāties savu dienu bez micelārā ūdens, bb krēma, acu zīmuļa un skropstu tušas. Mazliet arī acu ēnas prasās, lai izpludinātu ar zīmuli uzvilkto līniju. Bet ja arī aizeju gulēt visu šo nenoņēmusi, tad no rīta tikai ap acīm var būt kaut izsmērējies un manan draugam tas pat šķita seksīgi. Es vispār bieži ar to grēkoju, ka vakarā nenoņemu kosmētiku. Vienīgi lūpas es nekrāsoju, jo nepatīk ka lipīgais vai sausas tās kļūst un arī arī nav nepieciešamības, jo akcents uz acīm.

fargo  kas vēl par micerālo ūdeni?(diena ienesa jaunu vārdu)

"sievietēm viss ir vienkārši - ja mati taisni, tad tos ilgviņo(vai kā tur to procesu sauc), ja mati lokaini, tad tos taisno."/patiesi, iz dzīves, acīm skatāma patiesība/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu