Cik pārliecinātas jūtas par sevi dāmas bez sava"arsenāla"kosmētikas, frizūras, sapucēšanās?

Kungiem tādā ziņā ir vienkāršāk.Kāds aiziet gulēt, tad nu tāds arī no rīta pieceļas.Dāmas gan var kungiem sagādāt "pārsteigumus".Vakarā aizejot gulēt ar princesi otrā rītā var pamosties ar vardi!Tad vai dāmas ir par sevi tikpat pārliecinātas bez kosmētikas nesapucējušās, kā ar kosmētiku un pie pilnas parādes?Vai dabiski jūtaties skaistas?

Saara  11:01 bet fotogrāfijās labi redz atšķirības ainavā ar un bez lūpu krāsas. Tāpat arī reprezentatīvos pasākumos uzstāties bez lūpu krāsas ir tāpat kā NĪ pircējam prezentēt ne līdz galam nošpaktelētu sienu. Ja jau tad jau. Ikdienā, protams, katrs brauc kā māk.

Piparkuka  Pilnīgi pārliecināta, jo nekad sevišķi nekrāsojos vai vispār nekrāsojos, pamatā:)) Tā ka- smuka tāpat un patīk! Ilgāk izskaties daudz jaunāka... Arī meita tāpat, visi domā, ka padsmitniece, kaut par 10 vairāk:))
Tā ka... ir diezgan drausmīgi, piem., satikt savu draudzeni un to nepazīt, jo viņa ir mājās un nekrāsojusies. Svešs cilvēks...:)

Piparkuka  Nu ūdens, krēms un smaržas ir ikdienas pamata lietas, tā nav dekoratīvā kosmētika...:))

Saara  Labākā līdz šim youtubē postētā kosmētikas un šmotku reklāma ir šī:

https://www.youtube.com/watch?v=rcw8tpJhy5k

Sallija2  Redz, cik daudz man mīnusu par to, ka atzīstos, ka lietoju kosmētiku. Un tas vēl ir tikai pats minimums, ko tik es vēl nedaru. Lietoju gan matu maskas, gan sejas maskas, skrubēju ķermeņa ādu un pīlingoju sejas ādu. Katru otro dienu mazgāju, fēnoju matus un lietoju matu putas un vēl fiksatoru, tad vēl matu zīdu arī lietoju. Un tad vēl epilācija un manikīrs, pedikīrs. Pirms miega ja neaizmirstu, tad kutikulas ar eļļu iesmērēju un mīstinošu krēmu kāju pēdām. Un no dekoratīvās kosmētikas man vēl ir sejas spīdums, pūderis un bronzeris, vaigu sārtums un uzacu ēnas. Un tad es vēl auskariņus un ķēdītes lietoju. 2-3x nedēļā vingroju, pārējās dienās iztieku ziemas periodā ar eliptisko trenažieri pie tv, vasarā minos ar riteni uz Jūrmalu. Vēl es eju uz masāžu un katru rītu kontrastduša silts+auksts. Tā kā tā actiņu uzkrāsošana ir tikai tāds nieks uz kopējā fona.

Tessa  jezinj, jus tiesham domajiet, ka sievietes staiga nekoptas, nemazgatas un ta talak? diivaini cilveki.
tikai ta ikdiena tiesham mums atshkjiras. ofisa zhurkas var atljauties papediishus un fano par kleitam. mana ikdiena briivdienas ir kapshana pazemes ar lapaam, kapshana tornjos un gargabali. nebriivdienas man ir forma, tiesa, tiesham ar svarkiem un citadi nedriikst, tajas dienas es arii nosoljoju ap 9km apmeram, augsha/leja. biezhi telpas vai nu ir ljoti auksts, vai nu bezgaiss (vasaras), un ja man bus nez kada karta kosmetikas, izskatiisies komiski :D un arii nepiedien -darbs tads, nedriikst. nagi arii neitralos tonjos, grabekljus nost.
kleitu es varu atljauties uzvilkt tiesham briivdiena, bet ja mes skatamies uz to, ka sakot no aprilja liidz novembrim tadu nav, tad nakas iztikt. un nekadus trenazhierus nevajag, ja vel ir maja ar lielu platiibu apkart.
micelarais udens gan man ir :D taja nelielaja kosmetikas klasta. atsvaidzinaties vajag.
bet nu dazhas palasot, tiesham smiekliigi. no mashiinas ofisa, tad atkal mashiina un uz majam.

Marija_Anna  Negribu norakt savu nozari, bet ar gadiem jeb ar prātu ( pat nezinu , ko uzsvērt ) cilvēks sāk domāt, ko ēst un ko likt uz savas ādas. Tāpēc izeju uz kompromisu.
Pārtikas ziņā, manuprāt, visnormālākais ir nesabojāts ēdiens ar pārmēru sarežģītību un pārveidošanu. Kosmētikas un kopjošo līdzekļu klāstā arī jāizvērtē sastāvs-ražotājs-lietošanas nepieciešamība-ieguvums.
Svaigs gaiss, ūdens, kustības - ārpus konkurences.
Kosmētika ir domāta sievietes skaistuma akcentēšanai, pakoriģēšanai un labsajūtai.

Ballantine  Neko sliktu nesaskatu kosmētika.

Nav runa par to, ka krāmē virsū kaudzi ar kosmētikas, bet mazie akcenti ir pat ļoti vēlami. Kādēļ gan neizcelt savas acis vai lūpas?
Dabiskais skaistums ir ļoti labi, bet uzliekot tušu un uzvelkot pāris lainera līnijas un acis uzreiz izceļas un izskatās vēl pievilcīgākas.
Vakarā noņemot šīs pāris līnijas neglītāka nekļūstu.

tsuyashi  nu tā jau ir, pamosties kāds aizgāji gulēt, nevajag pieminēt to kaudzi šmiņka, ko smērē "beibes", viņām tas ir darba vajadzībām, bet jūs tak dzīvojiet! Mani galīgi nesatrauc daudzums, nu ir nu i labi, pupi super, nu i labi....bet tas jau nav iekšējais, cilvēki ir radīti pēc līdzības...mēs esam kā cimds ar roku, kas te meklē kašķi?

elvital22  .. tikai vīrietis var uzdot tik du....ju jautājumu!!... gribi vardi, ņem ... gribi princesi, neģībsti pirms tā no vannas istabas iznāk no rīta ... gribi pelnrušķīti - tādu ir daudz un viņAs ir mīļas un spožas līdz pusnaktij, tālāk mīļas un pašpārliecinātas ...

Epifanija  tieši tā, mīlestība esot pati labākā kosmētika!:)

Danaja  Nezin´ kuram no rīta tā pārliecība par sevi lielāka - dāmai pamostoties bez glamūra, vai kungam bez erekcijas...

anis  Nja,ko dara homo erectus no rīta-bez erectus! Rāpus vien? Kas gan vairs par kungu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu