Ezīc miglā

Domāju, ka arī daudzi citi vīrieši, ne tikai es, jūtos kā šīs multfilmas varonis. It kā gribētos kādas skaistas ilgtermiņa attiecības, bet .. te nu sākas šaurā bezizeja. 18 un 20 gadīgām, kas patīk, uzbāzties tā kā kauns savos 50+ gados, 30 gadīgās ar maziem bērniem, bet 40+ jau vairs fiziski nesaista. Un tāds variants ir galīgi garām. Ko jūs ieteiktu, kur ir izeja?

Saara  nu būtībā nevajag pārvērtēt papuču lomu personības izaugsmē. sevišķi tad, ja tie uzticīgi turās pie mājas, (kas visticamāk nozīmēs arī to, ka meitas nebūs maukas).
nozīme ir arī tādiem sīkumiem, kā piemēram, mūža mīlestība neizrādās nodevējs vai mauka. vai vīrs neizrādās alfonss.

havjiers  pirmais solis ir iegādāties necilu ,aprūsējušu kravas busiņu .

Ballantine  Saara, bet par to arī ir runa. Ka meitenei bez tēva vai ar sliktām attiecībām ar tēvu vienmēr būs lielākas problēmas ar vīriešiem, jo nav bijis tas piemērs un pēc kā vadīties. Tādēļ sanāk bieži ieberzties.

Saara  jā , tādām meitenēm atliek vien pakārties. normālu čali atrast vnk nespīd, kaut citādi būtu ņemamas.
un puisim ar nabadzīgiem vecākiem būs jāprec māja/ notrauš asariņu, cik liela iedzimtības loma tomēr ir!!!!!!!/

Drole  Onkulis nepaguris sapnjo par kaadu, kas atnaaks un izeediis smadzenes. Maligina piemeers iedvesmojis?
http://www.returnofkings.com/30135/5-signs-a-girl-has-daddy-issues

Ballantine  Saara, pārspīlēt ir forši un sarkasms vājā līmenī. :D

Nav runa par to, ka nav ņemamas, ir runa par to, ka ar viņām mēdz būt daudz grūtāk, jo uzticības līmenis ir zems, kā arī sienas sev priekšā liek smagākas. ;)

Daudzām ir tieksme pēc vecākiem, jo psiholoģiskā ziņā vēlas tur realizēt nebijušās attiecības ar tēvu.

solimarja  Viss sākas galvā, augšējā. Ja pats nemainīsies cits vai cita nepalīdzēs. Katra esam vienā eksemplārā un ne jau gadi nosaka iemīlēšanos...

Liga2  tas torpedo nav lasts bet elementars logiskas domasanas trukums tava smadzenu podina. jaunibai nekad nav paticis vecums ja vien tur nav kads materials labums. te tev bus japienem si dzives patiesiba ka jaunibu var tikkai nopirkt tava gadijuma ka sakot aprekina attiecibas. domaju ja labi samaksasi jaunais skukens ari bus ar mieru teikt ka mil tevi galvenais notici tam pats.

Saara  nu nezinu, kas jums tur par tēvu meitu problēmām ir, labi, ka mani ar tēvu vieno kopīgi veicami darbi saimniecībā un kaprīzu baronešu problēmas nav applicable.
nezinu, kāpēc manis teiktais par mīļotā/vīra kvalitāšu ietekmi uz sievietes likteni ticis noignorēts, un diskusijas partneris vien kā bulterjers ieķēries "tēvu" bikšu starās.
paskatieties taču no malas uz sievieti, kura iegrābusies nelietī un izmantotājā! kiborgs vien palicis, rozā brilles saplīsušas smalkās druskās.
tai, kuru neizvēlās, ir gandrīz vieglāk. vieta reklāmai
n-tie piemēri no dzīves parāda, ka sievietes spītīgi velk ratus ar nejauku kundziņu iekšā, ja vien pēdējais izrāda kaut mazākās pieciršanas pazīmes. Kad viņš atklāj sievai noslēpumu par savām slēptajām vēlmēm attiecībā uz citu tanti, tikai tad asaras un puņķi šķīst pa gaisu UN NE MINŪTI AGRĀK.

derevnja10  Torpēdi, nekā personīga, bet elementāras lietas tak vajadzētu zināt:D 18-20 nekad nav bijušas topa pirmā vietā. Jā, viņas grib, bet kā to dabūt gatavu,:D, vienmēr mammu sauc palīgā:D. 30+ ir ceļā uz pilnību:D. 40+ ir pati sāls. Zina ko grib un zin kā to dabūt gatavu:D Izvēle ir Tavās rokās:D

korneelija1958  Nu izejas praktiski nekādas!Pag-viena vēl tomēr ir kuru varētu izmēģināt.Sāc mēģināt skaitīt no 100 atpakaļ un varbūt (dzīvē visādi brīnumi notiek)pēkšņi prāts apstājas pie tevis visneinteresantākā cipara.Ir kādreiz kad nokrīt plīvurs no acīm un ierauga visu pavisam citās krāsās.Mēģināts nav zaudēts!

piladzoga  jāved mājās kāda no nabadzīgajām zemēm

valmierietis333  Ja arī dabūsi to 18+ gadīgo , ko ar viņu iesāksi ilgtermiņā !?

Gribēsi uz operu ,šai interesēs disenes ,
gribēsi atlaisties uz brīdi dīvānā un atvilkt elpu , bet šī pieprasīs vest uz Munameģi , tas ir , uz tuksnesi piramīdas paskatīties !
Gribēsi paskatīties ziņas , bet tv aizņemts ,jo meitene mtv skatās !

raima  Labi ir tur, kur mūsu nav. Kārojas to, ko tik viegli nevar dabūt.
Jautājums- esi absolūti pārliecināts, ka dzīve ar to 18gadīgo zirgastes īpašnieci, kura Tevi arī iemīlēs, ilgtermiņā sniegs Tev gaidīto, sapņoto?
Vai jums būs kopīgas intereses, būs par ko runāt?

adamsone  Tev bija jaunāka draudzene, neglīta, kura tevi pameta. Atkal gribas uz grābekļa?
Piepūšamā dāma ir vienīgā, ko varu iedomāties kopā ar tevi.

Drole  Dzenoties peec zirgasteem, veci kleperi var kaajas aplauzt.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5218391/Vicar-splits-Romanian-male-model-husband.html

DanaL  Jezzzus! Man 20 gadu vecumā jau 32-gadīgais likās ja ne gluži opis, tad papucis noteikti.

riebekle  >Torpedo
(c) "bet .. te nu sākas šaurā bezizeja. 18 un 20 gadīgām, kas patīk, uzbāzties tā kā kauns savos 50+ gados..."

Pats vainīgs, ka tik kautrīgs. Paziņas tēvam, kuram jau pāri 60 gadiem gan pa kādai jaunajai ķeras. :D Nezinu, kur tas onka viņas izrok, bet laikam jau visu izšķir "slāpes". :D Tātad - ja grib, tad var un atrod.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu