Ezīc miglā

Domāju, ka arī daudzi citi vīrieši, ne tikai es, jūtos kā šīs multfilmas varonis. It kā gribētos kādas skaistas ilgtermiņa attiecības, bet .. te nu sākas šaurā bezizeja. 18 un 20 gadīgām, kas patīk, uzbāzties tā kā kauns savos 50+ gados, 30 gadīgās ar maziem bērniem, bet 40+ jau vairs fiziski nesaista. Un tāds variants ir galīgi garām. Ko jūs ieteiktu, kur ir izeja?

av2  varam jau te reekt , bet sievietei ir jaabuut vismaz tos 10+ gadus jaunaakai par viirieti. Vai var tadu atrast, iemiileet, un laimiigi dziivot kopaa ? Jaa, noteiki.

leopardine  Torpedo par tēvu pajautā gan! Jo var gadīties, ka tas 20 gadīgās meitenes 40 gadīgais tētis tādu 50+ gadīgu siekalu tecinātāju var arī sasist profilaksei!

leopardine  Av2, 10 gadus +/- jau ir savas paaudzes robežas. Bet te jau sapņo par 30+ gadus jaunāku par pašu. Drīz jau vilks uz mazmeitām. Progresējoša pedifīlija tā ir!

Ananda_A  Patiesībā autors ir iestrēdzis savā attīstībā pusaudžu gados un viņam vajag mammu un tēti, kas izved no šī strupceļa. Var apmeklēt kādas psiholoģiskās drāmas kursus, tur palīdz tik ārā no sastinguma vienā attīstības periodā.
Tas nav nekāds retums, ka cilvēks visu mūžu tā arī nekļūst par pieaugušu personību.
Pa lielam tur nekā smieklīga nav. Mēs te parēcam, bet viņam pa īstam vajag risinājumu. Ar grāmatu lasīšanu vien nekas nav līdzēts.
Var viņš pamēģināt iepazīties ar gadus 10-15 vecāku sievieti, kas izpilda mātes lomu un samīļo viņu, kā viņš to vēlās. Tā būtu dzēseles dziedināšana. Pēc tam lai pats domā, ko tālāk darīt.

piladzoga  Torpedo rada šeit sašutuma emocijas,ākstās..:D gan jau patiesībā laimīgs dzīvo ar savu veco lauleni..:D

Sallija2  Paskatījos vai maz te ir kāda 18-20 gadus veca meitene un meklētājs atrada, ka šbrīd online ir tikai viena! Mazaa_saule 18 gadus veca, bet jau nosirmojusi. Kāda jēga sēdēt oho, ja te nav tādas auditorijas? Manai meitai ir 17 gadi. Ja es pati vēlos vīrieti līdz 50 gadiem, tad kur nu vēl meitai tādu 50+!!!! Tak manam bijušajam vīram un meitas tēvam ir tikai 40+. Un pavērojot meitas draudzenes, tie tak ir galīgi bērni vēl!!! Klausās skaļi mūziku, pulcējas baros un tusē. Pat dzirdēt negrib par bērniem precēšanos un ko tur vēl. Un kāda tur mīlestība, šajā vecumā ir tikai es, man vajag utt. Un vecāku paaudzes noliegšana. Tie tak ir spuraini protestanti, tas tikai pasakās jaunas pakļāvīgas, mīļas meitiņas opīšiem kājas mazgā un vēl pateicīgas par to ir! Nu dzīvē tā nenotiek! Ar opīšiem viņas var sapīties tikai, tad ja viņi ir mega bagāti un var apmierināt viņu prasības pēc komforta un dot viņām. Bet sapņot, ka tādas no sirds mīlēs opīša vecuma nabadzīgu onkulīti ir utopija.

piladzoga  SALLIJA 2
Neproti meklēt nevis viena bet 89 :D

Felde  Autor,ar tik iisu pratinu-atliek tikai sapnot-valaa acim! Sadi,un lidzigi viriesi-ir apkaunojums stiprajam dzimumam! Visu cienu normalajiem,viriskkigajiem,iistajiem viriesiem! Un zinu,ka ir tadi,kas ciena sevi,un citus! Lai jauka dienas nogale,un Jaunais lai nak ar apskaidribu... :) :) :) Prieka!

Sallija2  Piladzoga :D 89 ir ja meklē nevis online, bet reģistrēto anketu sarakstā. Un tās anketas tur gadiem neviena nav virinājusi. Tā kā skaitās tikai tādas, kas online sastopamas un tādu reāli nav. Nu nenāk jaunieši uz oho, viņiem ir daudz progresīvākas vietas, kur satikties.

NL_O  Tev ir galīgā bezizeja. Ak, nē, pārtopi gejā; ja vien tāds jau neesi.

austerite  Ej uz klosteri.

jurks  Gaidi savu izredzēto un īsto! Silds paliek ar sildīšanu un labs ar gaidīšanu! Izeja vai ieeja- nezinu, bet pacietība gan!

Epifanija  maldies, maldies pa to miglu, kamēr pēdējā adatiņa izkritīs, tad vairs nebūs, pat ar ko pogu piešūt!

ieva03  Torpēdiņ,kā man patīk tie tavi sapņi,galvenais nepazaudē sapņus,es gan domāju,ka tu šeit tikai āksties...pasmieties jau veseligi,tā tik turpini.

Vaukskis  Es jau arī labprāt gribētu iepazīties un padzīvoties kopā ar tādu sapņu meiteni, kādu aprakstījis Torpedo. Par laimi esmu daudz jaunāks, taču tāpat tādām nevajadzīgs, tā kā tie, kuri izzobo piecdesmitgadniekus, var to diemžēl darīt arī ar jaunākiem vīriešiem ! Torpedo, ja gribas Arianas Grandes un jaunāka vecuma zirgastu īpašnieces, laikam vajadzētu izmēģināt laimi laimi muzikālajos atpūtas klubos, tur pavērot cilvēkus un, ieraugot kādu iereibušu dejotāju vai, visticamāk, viņu pārītī ar savu vienaudzi, kaut kā mākot pietiekoši labi pakratīties brīvā stila deju taktīs "pielīferēties" cerot, ka uzreiz neatšūs, pagaidīt, kad "piemausies" vairāk un tad jau pēc pasākuma piedāvāt aizvest, kurp nu jauniete(-es) dzīvo, ar savu, dienesta vai iznomāto auto un tad kādā brīdī nedaudz izmantot situāciju... nu, tikai lai nebūtu pēcāk, kā saka, izvarošana, bet tikai apgrābstīšana..mēģināt iztikt kaut kā tā ! Šo variantu atkārtot daudzviet un neilgi.. .

Nerons  Izeja ir!
Nevajag čikstēt, bet gan darīt!
Ja vīrietis ir sakarīgs, tad ir arī 40+/50 gados iespēja arī iepazīties ar krietni jaunāku sievieti, un ne jau naudas daudzums būs noteicošais faktors(kaut gan tas atvieglotu pasākumu). Un ir arī glītas, izglītotas sievietes pēc 30 bez bērniem.Tā ka Torpēdi, beidz ņerkstēt!
Piekrītu ka tādam tēlam, kā Torpēdis nav cerību, bet....tā jau ir viņa paša izvēle, bet ne sieviešu neesamība kā tāda!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu