Kā tikt pie otrās tikšanās?

Pieņemsim, ka vīrietim kaut kādā veidā ir izdevies nokļūt līdz pirmajam randiņam ar sievieti, bet kas tajā jādara, lai sekotu otrā tikšanās?
Varbūt jādeklamē dzejas panti, jārāda kumēdiņi vai jānodejo polka? Varbūt jums ir zināma kāda veiksmes formula?

Saara  nē, nu es centos. visi 100 feiki liecinieki, ka tam vairs nevar palīdzēt, kas reiz iesūkts oho akacī((((

janisqwerty  Saarai!!! pameginiet apmeklet Vecriigas netikliibas zankus , reaala darbiiba atskiribaa no teorijas oho esot daudz aizraujosaaka . Es jums vareetu peec tam merkantili izpalidzeet ar analizeem un psihoterapijas seansiem !!!

Saara  no šīs vietas lūdzu sīkāk-kā tur ir tajā Vecrīgā? Kas labs, no kā jāuzmanās?

elis  1 tikšanos vajag atcelt un uzreiz iet uz otro

Laimnese  Sapīpējies vai? Kāda vēl veiksmes formula? Tādas nav! Ja pirmajā reizē kontakta nebija...tad otrais randiņš vienkārši nebūs...

Sallija2  Ir pilns youtube ar pamācībām. Dažas ir arī vērā ņemamas. Mācies!

janisqwerty  Sallijai !! Vai juus domaajat to sadalu par ielaistu gonokoku iznideesanu ar preperaatu ,,Pirogenaals ,, un infekciozu urincelu saslimstiibas ekspresdiagnostiku lauka apstaaklos ???

Sallija2  Lūk, Dāvids Gleške paskaties youtube viņa sižetus un viss kļūs skaidrāks!

Te viens no:
https://m.youtube.com/watch?v=I9QPxuhbC8k

N4Y  Viennozīmīgi striptīzs .... bet nē , nepalīdzēs . Forša laiva gan . 😀

solvitas  Vienkārši pēc pirmā randiņa ir pieklājīgi jāuzaicina uz otro, vēlams jau pirmā randiņa beigās sarunāt otro. Arī vēstulēs, ja vēlies saņemt atbildes, tad vēlams nepazaudēt sarunas pavedienu un katru vēstuli nobeigt ar kādu jautājumu. Tā tu palielināsi iespēju saņemt atbildi un tikt uz ltro randiņu. Un polku dejot nevajag un striptīzu netik. Uzvedies pieklājīgi, laipni un atvērti.

mikse  polka polka. Nu bet kāpēc ne? :D

solvitas  Nevainīgais3x, kāpēc uzmācību? Tas tikai liecinātu par to, ka es viņam tiešā, tiešām patīku. Jo viņam nebūtu nekādu šaubu un pat nebūtu bail no atteikuma. Parasti jau kautējas uzreiz aicināt. Pēc tam ar sms vai whatsapp kautrīgi prasa vai būtu ar mieru vēl kaut kur aiziet un ja tur pasaka nē, tad zini kā virtuāls nē tomēr mazāk sāp. Bet, ja vīrietis nebaidās no reāla nē, tad tas jau ir kaut kas!

Trusis1983  Otraja jau ir sekss ;))

solvitas  Nevainīgais3x, es NEKAD NEKAD neesmu kaut ko rakstījusi vai ierosinājusi vīrietim pēc pirmā randiņa!!!! Tas ir TIKAI vīrieša pienākums. Pat ja man gribētos viņu satikt es pati pirmā nerakstītu nekad. Tad es nebrīnos, ka tev nav otro randiņu. Jo man ir daži tādi, kuriem nevainīgi atsakot ar neveiklu aizbildinājumu neatlaidīgi turpina vēl dažas reizes uzaicināt un tad iepauzē dazus mēn un tad vēlreiz profilaksei paaicina :D

Trusis1983  16:45 Turpini sev to iegalvot :D

solvitas  Nevainīgais3x, dejot polku, rādīt striptīzu esi gatavs pirmajā randiņā, bet uzaicināt sievieti uz otro randiņu nespēj?! Tad tur tiešām nekas vairs nav līdzams un nevainīgs arī nomirsi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu