Kā tikt pie otrās tikšanās?

Pieņemsim, ka vīrietim kaut kādā veidā ir izdevies nokļūt līdz pirmajam randiņam ar sievieti, bet kas tajā jādara, lai sekotu otrā tikšanās?
Varbūt jādeklamē dzejas panti, jārāda kumēdiņi vai jānodejo polka? Varbūt jums ir zināma kāda veiksmes formula?

Bazhix  Aizņemies kaut ko. Šalli, cimdus, 10l benzīna.. :D
Lai atdotu, vajadzēs tikties vēlreiz.. :D

riebekle  Nevainiigais3x
Jā, daudziem/-ām ir problēmas jēdzīgi pateikt atteikumu tieši acīs, to var saprast, bez tam pēc pirmā randiņa vajag mazliet pārlikt prātā emocijas un sajūtas, lai kaut ko izlemtu tālākam. Tāpēc iesaku vēlāk sarakstē noskaidrot, vai otrs vēlētos nākamo randiņu. Un no atteikumiem nevajag baidīties. Jā, patīkami nav, tomēr padomā no savas puses - tu taču arī visas sievietes nevēlies, arī tev ir kaut kāds pieņemamā skaistuma standarts, mēs esam dažādi, katram ir sava gaume un vēlmes. Un vēl - nost ar kompleksiem, citi ir precīzi tik pat uztraukušies, tieši tikpat nedroši un kompleksaini kā tu. :)) Mēs visi tādi esam. :) Ja kāds saka, ka viņš nav, tad neticu, visticamāk tam ir vēl lielāki kompleksi. :D

edding  37 gadi un susura bilde anketā. Jautājums, kā vispār tiki līdz 1. randiņam.
Par otro randu ,jāraksta JānimQwerty, ko viņš tādu dara, ka sievietes pēc viņa kā trakas. Varētu jau šis arī publiski savu panākumu atslēgu izklāstīt, bet moška tomēr kautrējas, vai no konkurences baidās. Varbūt privāti Tevi apmācīs.

edding  " ja sieviete pirmajā randiņā aicina pie sevis. "- vo dajoš. Pie sevis pirmajā randiņā tikai šalavas aicina. Normāla meitene pat ne otrajā, ne trešajā pie sevis neaicinās.
Ārzemju iepazīšanās saitos pat ir brīdinājums, pirmos randus runāt publiskās vietās. Ja viņi zinātu, ka LV jau uzreiz var pie viņas, tad laikam būtu šokā.

Pilskungs  ...Pieņemsim, ka vīrietim kaut kādā veidā...
Kāpēc būtu jāapspriež tādi pieņēmumi ? Tev darīt nav ko ? Sameklē kādu !

uma  Kā tikt pie otrās tikšanās? Izlasot Tavā anketā par sevi rakstīto , neizskatās ,ka Tu būtu tas mednieks,kā vīrieši sevi pozicionē,bet tieši otrādi - medījums. (c) ...varbūt kādai noderēšu ... varbūt kāda mani savāks... vai kaut kā tml. - kas tā par sevis prezentāciju? Esi taču Vīrietis! Sievietes gaida rīcību un vēlas iepazīties un iet uz randiņiem ar vīrieti,nevis bērnu, kurš ir savācams un vadāms. Kamēr Tu visā nopietnībā uzdosi šādus jautājumus - man žēl ,bet pieļauju,ka nekā laba nebūs. Kā tur Rainis teicis - pastāvēs ,kas mainīsies?! Tev ir jāpieaug, ko arī novēlu!:)

Drole  Autors ir taads tirlinjsh, ka pat liidz Beta male vinjam ir kaa liidz Meenesim. Omega luuzeris.

http://en.wikimannia.org/Omega_male

Pilskungs  Tā ja. Meitenes jau visu pateica.

av2  pirmkaart, izdari maajas darbu - esi paarliecinats, ka tiessam pats veelies sso sievieti, nevis stulbi iet uz randinniem tikai tapeec, ka , nu re, viena beidzot piekrita.
Randinnosaana nav nekas oblegaats dziivee. Buus iistaa, nebuus jautaajumu. Iepaziities varam pat nejaussi, uz ielas, veikalaa, darbaa utt. Un, ja reiz jautaa seit, jaa, sseit ir forssas sievietes arii.

Vaukskis  Vajag tikties ar nupat no ilgāka ieslodzījuma vietas iznākušu sievieti, bijušās cietumnieces parasti nav izlutinātas ar vīriešu uzmanību, nodarbinātas ar 1000 un 1 lietu, kas novērš uzmanību no centīgā randiņotāja, intīmas tikšanās otrreiz. Manuprāt, ar viņām var runāt tiešu valodu, nevis "caur puķēm", taču tajā pašā laika vīrietim nepārtraukti jāsaglabā modrība.. .

Gaidai  Draugs! Kad tu beigsi raudāt un sāksi uzvesties kā vīrietis? Vīrietis aicina, sievietes gaida- tikai normāli, tas ir pamatā visām sievietēm tā, tas ir gēnos , vīrietis saņem atteikumu un iet tālāk, arī tas ir normāli. Iet meklēt citu. Ko tu visu laiku baidies? Esi drosmīgs!!! Visu dzīvi!!! Arī neveiksmēs!!!

edding  Vaukšķi, aizmirsi ieķeksēt per. pieredze. :)

likky666  Uz pirmo randiņu vajadzētu atnākt sakoptam (tīrā, kārtīgā apģērbā), smaržīgam, ieinteresētam (varbūt pat iepriekš pārdomājot, ko gribētos uzzināt par otro cilvēku). Pārējais jau ir tikai jūtu ķīmija. Ja tās nebūs, tad pilnīgi bezjēdzīgi dziedāt serenādes, skaitīt dzejoļus, izvēlēties visstilīgāko restorānu, utml.

Vaukskis  edding, man praktiski vispār nav pieredzes dzimumsatiksmē ar sievietēm- ne tādām kā rakstīju, ne citādām, tādēļ es te tikai modelēju situāciju !

VAZ07  Vispirm jau nevajadzetu nekadus talejosus planus uzburt apzina!
Vienkarsi lauties kopabusanas priekam!
Ja radisies savstarpejas simpatijas viss notiks kam janotiek ! ja neradisues ari labi vismaz skaidriba!

Piparkuka  Teātris nepatīk nemaz!
Vienkārši, parasti, cilvēcīgi, ar patiku pret otru! Un- padalīties ar pārtiku, ļoti labi!:)
Puķītes vai dāvaniņa- ļoti labi. Visvienkāršākās lietas...

Hiranja  Būs sievietes, kurām Tu nepatiksi nezināmu iemeslu dēļ. Man tas nav bijis saprotams. Ok, neesmu daiļš no vaiga un ļoti bagāts, bet tomēr ... ir veicies ar izcili skaistām un iekārotām sievietēm. Tā nu tas nekad nav uzminams kāpēc kādam patīkam, bet citam nē. Vienkārši piestrādā pie komunikācijas, draugs un panākumi neizpaliks. Bet kādai nepatikt, tā ir normāla lieta - noraksti šos gadījumus zaudējumos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu