Vai vainot sevi pie taa, ka viirietis aiziet pie miilaakaas.

Ziidainim tikai meenesiitis un viirietis ir atradis niilaako.

Saara  av2 protams, interesanta nostāja, un no apsēklotās sievietes pozīcijas pat izdevīga viņai, bet es zinu vismaz vienu pāri, kuriem bija tāda mīlestība, kā filmās rāda, bet aiz viņiem nekādā gadījumā nepaliks liecības nākamībā par šīm jūtām, jo vecis tēloja bruņinieku apbērnotas garāmgājējas priekšā tad, kad vēl Viņai bija pēdējie metri reproduktīvajā vecumā un sirdī pēdējā vārgā liesmiņa.
Mana nostāja ir-atļauts ir viss, kas ar likumu nav aizliegts. Tā kā nav ar likumu aizliegta vīrieša nelabprātīga no viņa puses padarīšana par tēvu, tā arī nav aizliegta viņa notīšanās redzot, ka ielipis. Protams, finansiālas saistības lai pilda pret apbērnoto, bet morāli lai nejāj to, kura tiešām svarīga.

likky666  Situācijas ir dažādas. Parasti vainīgi ir abi. Te jāpadomā - vai pirms tam viss ir bijis labi? Vai attiecības netika saglabātas tikai bērna dēļ? Sevi vien tikai nevajadzētu vainot. Attiecībās piedalās 2 cilvēki.

MrProvocateur  Protams. No labām sievām vīri prom neiet.. no labām sievām vīrus aiznes ar kājām pa priekšu. Acīmredzot, esi bijusi kādā ziņā *ūdīgāka par mīļāko.. vai nu mīļākajai kotletes garšīgākas, vai minets labāks...

bailando2  pamāciet pamāciet jauno meiteni Sprīdītes lomai-pēc mācīšanas ka nepaliek ar lāpstu-arī vīrieši audzina vieni mazus bērnus

kwinta  Spriežot pēc tā, ka anketā nenorādi, ka ir bērni, neko labu par Tevi neliecina. Gan jau arī precējušies nebijāt. Tātad, necieni sevi, bet vēlies lai kaut kāds garāmgājējs rēķinās ar Tevi.
Šinī gadījumā bērnu žēl.

Kurts69  dažreiz ir labāk ja viss izbeidzas iespējami ātri. Ja reiz nebijāt viens otram domāti, tad labāk pašķirties kamēr bērns maziņš. Bet ja tiešām pameta ar nupat dzimušu bērnu, tad cūka 100%. Tomēr nav ne tuvu pirmais gadījums. Ne visi ir gatavi reālajai dzīvei. Vai ir Tava vaina apstāklī, ka atrada mīļāko? Varbūt. Bet tas ir cits stāsts.

Svece  Spriežot pēc 14 mīnusiem 11.56. apgalvojumam ka pati vainīga šeit esošie cilvēkus savās neveiksmēs vaino valdību , radiniekus, , kaimiņus , zodiaku , karmu , citplanētiešus , mikrobus , gēnus, - bet ne sevi. Paši vini ir pilnība , kur nekas nav jāmaina.

Plānprātibs definīcija- darīt visu tapat un gaidīt savādāku rezultātu.

Pilskungs  A ko tad citu vainot ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu