Vai vainot sevi pie taa, ka viirietis aiziet pie miilaakaas.

Ziidainim tikai meenesiitis un viirietis ir atradis niilaako.

edding  Cik ilgi bijāt precējušies? Mūsu meičām ir viena liela vaina. Viņas tik ļoti steidzas palikt stāvoklī, ka bieži vien apsolūti nepazīst vīrieti. Galvenais ātrāk. Dažu pat precēt nevajag, galvenais kaut kāds būtu.
Ja viņš Tevi būtu patiešām mīlējis, nebūtu aizlaidies.

solvitas  Fascinē Sāras teksti, ka ja Dieviņš esot devis bērnu, tad Dieviņš arī došot priekš bērna un ne jāskumst, ne jābadojas nevienai māmiņai neesot......nez kāpēc tad Āfrikā ik dienu gan bērniņi, gan māmiņas mirst no bada? Labi, ka autore nav Latvijā, jo Latvijā palikt vienai ar bērnu ir skarbi. Nemaz nerunājot par ārprātīgo iekšējo sajūtu kāda ir pamestam cilvēkam un ja šādā stāvoklī vēl jākpj raudulīgs bēbis, tur nav tālu līdz stāvus lekšanai Daugavā. Turklāt nemaz nav zināms vai autorei maz ir kāds atbalsta cilvēks tur, kāda omīte, draudzene vai kas tāds. Arī par dzīvesvietu nekas nav zināms, vai viņa maz viena var atļauties par to samaksāt utt. Tas ir skarbi!

medusbite3  Kaapeec 1 meen. jauna beerninna maaminnai jaameklee jaunas attiec.?? Lai sarazzotu pabalstu prasiitaajus? Vajag laiku, lai paardomaatu visu un saprastu savas prioritaates!

riebekle  medusbite3
Kāpēc tik stulbs jautājums? Man šķiet, ka tieši šajā posmā jaunajai māmiņai vajadzīgs kāds atbalsts no malas, mīļums, maigums. Ne jau uz pensijas gadiem :)

medusbite3  Atbalsts no malas buus vinnas ggimene...ne jau jauns viirietis ar entuziasmu metiisies atbalstiit jauno maaminnu

riebekle  medusbite3
Vai tev ir bērni?

Nenotveramais  Nē.. priecājies... Viņš tagad Tev vairs tā neuzmāksies...
Tev nebūs jātēlo mūžīgi pārgurušais eņģelis... Kā arī galva sāpēs retāk... Pazudīs miega bads vakaros...

piladzoga  Cik tad tam vīrietim (puisītim ?) gadi? vispār jau nevajag ļoti vīrietim spiest bērnu auklēt,jo vīrieši varot savus bērnu pa īstam iemīlēt pusgada laikā. Viņiem ir cita domāšana un tas jāņem vērā.

veeja_roze  Par aiziešanu sevi nevajag vainot, bet ka nelietoji prezervatīvu, par to gan. Bērnu ir jāgrib abiem. Ja grib tikai sieviete, tad nav ko čīkstēt.

minnijai  Es ticu, ka var būt situācija, kur vīrietis aiziet pie citas. Bet es īsti neticu tieši šim stāstam. Ka autore ar mēnesi vecu bebi tagad ir gatava jaunam virietim sarakstēs un seksam un ģimenes veidošanai... Vispār neticās, ka jaunajai māmiņai būtu iespējams čatoties, tikties randiņos utt... Reāli ja ir mēnesi vecs zīdainis...ne dzemde savilkusies ne hormoni nostabilizējušies...kādi vīrieši??

Saara  haha solvitas sēj paniku feikā problēmā
tu būsi pārsteigta, bet neviens notikums pats par sevi nav ne labs , ne ļauns, svarīgi, caur kādu prizmu uz to paskatās.
mēs nezinām visu bildi
bet meitenei, vienalga, vai tā izdomāta, vai īsta, jādabū labākais ārā no šīs situācijas, nevis jāklausās neproduktīvi ieteikumi slīgt panikā un depresijā
Afriku pieminēt izdomājusi...zini, trešajās valstīs vispār bērnu taisīšana ir hobijs, labi, ja vārdu iedod.

HOUSE  Vai tas ko mainīs? Beidz apspriest šo, tāpat jau garlaicīgo stāstu ar zināmām beigām, novelc treknu svītru un padomā par bērnu, viņš visu jūt. Vēl ne vienu vien tādu šeit oho vietā atradīsi. Varēsi te karāties gadiem un uzdot jautājumus.

mareksss  kaimiņš jau nebūs vainīgs....

Pilskungs  Jāvaino sevi par 50%. Viss pārējais ir tukša runāšana un mākslīga tēmas uzturēšana !

VECA_PIEPE  Tā pavisam atklāti sakot un, lai cik arī nožēlojami tas nebūtu,...bet maz (būsim atklāti: pārāk maz) ir tādu vīriešu, kuriem svarīgi ir bērni, ja viņiem mazsvarīga ir kļuvusi sieviete.
Parasti notiek tā: ja vīrietis pārtrauc ģimenisko kopdzīvi kā iemeslu tam atradis pārvākšanos uz citas sievietes gultu, tad viņam ta nezin i kur pēkšņi nozūd interese arī par iepriekš kopīgi audzinātajiem bērniem,...pat pret viņa paša sarūpētajām miesiskajām atvasēm viņš vairs negrib uzņemties atbildību, ta nerunājot pat par bērniem, kuriem viņš nav bioloģiskais tētis-
jaunizceptās brūtes bērni kļūst viņam svarīgāki par paša bioloģiskajiem.

Protams, ka man ta no malas ir viegli pateikt: neņem galvā, bet priecājies, ka esi tikusi vaļā no viena tekuļa- viegli spļauj virsū un plikšķini vēsi ar roku, lai tekulis tekalē un, lai viņam labi n*iet,...ne par viņu krenķējies, ne arī ķer krenķi par izjukušo ģimeni- kam bija jānotiek, tas arī ir jau noticis! Domā par sevi un par savu bērniņu, kuram Tu esi visu tas mīļākais un svarīgākais cilvēks visas viņa dzīves garumā. Lai veicas, esiet abi veseli un laimīgi!

´Diviem cilvēkiem šķiroties, nevajag meklēt vainīgos un nevajag meklēt vainu sevī. Ja kas attiecībās ir nogājis greizi un divi cilvēki nav spējuši par savu kopā būšanu cīnīties, tad acīmredzot, ka patiesas mīlestības savstarpēji nekad arī nav bijušas. Atbildības par šīm attiecībām abiem nav bijušas. Ko tagadiņ darīt? Neviens to jums abiem nepateiks. Pašiem būs vien ar to galā tikt- kā paši rīkosities, tā arī būs pareizi,...ja galvenā un vienīgā prioritāte šķiroties jums abiem būs jūsu kopīgais bērns.
Veiksmi!

av2  pzd vienkaarssi. NEE, NEESI VAINIIGA. Kameer beerninnss ir pavisam mazinns...da lai vai kas notiktu, nu nevar normaals viirietis taa izdariities. Pat ja vinns gribeetu kaadu citu, var tak paliidzeet jums abiem nostaaties uz kaajaam utt. Ir briizzi dziivee, kad tu pats savai dziivei neesi vairs saimnieks, un mazs beerninns ir viens no tiem briizziem.Tas paiet atri.
Nezinot ,kas un kaa, ko veel spriest buutu nepareizi sseit.
Katram staastam diemzzeel ir arii otra cilveka....staasts.

0_0  Vainot jau sevi var, bet kāda jēga? Sarežģī dzīvi tikai vēl vairāk sev un mazulītim...

un kam gan jums tādu cilvēku blakus, kas nodevis tevi un bērnu... tik maziņu pie tam..... пусть катится колобком

laukroze  .. kartējais spermas donors???
skumji, protams, esi stipra, ja jau jums kopējs bērniņš tāpat esiet saistīti uz mūžu..
vainot sevi un kaisīt pelnus uz galvas nav vērts, domā vairāk par sevi, bērniņu... tici viss ar laiku sakārtosies..lai veicas!

edding  varbūt maldos, bet cik noprotu, bērni ir vairāki. Jeb tomēr tikai 1?

Svece  Protams ka vainīga , ka no tevis aiziet. Nemāki vai arī negribi darīt tā lai vīrietis justos tev blakus laimīgs , svarīgs, vajadzīgs , vērtīgs, mīļots un tu būtu iekārojama , seksuāla, interesanta .... Bet pilnība piekrītu Vecai Piepei- nevajag meklēt vainīgo bet sakārtot pašreizējās attiecības un parūpēties par pašu svarīgāko un neaizsargātāko pašreiz - bērnu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu