Nereala iepazisanas procedura

Izteikshu saapi savu.domaaju daudziem viirieshiem taa bijis..iepaziities seit nereaali.paskaidroshu..visas sarunas loti saraustiitas.nu nevar normaali komuniceet ja cilveks ieskrien uz desmi minuuteem.triis cetras veestules un pazuud.var jau saprast darbs.tad vel kadas dariisanas..un tad redzot to niku online ne es ne taa sieviete pat neatceras neko.respektiivi sanaak te daudzaam rakstiit.bet liidz galam nu nekaadi..es saaku domaat ka vairumam sievieshu reaali nemaz nevajag iepaziities.vienkaarshi pietiek ar to ka vinai raksta.pakoteet kaa saka..un veel viena lieta ko noveeroju.briivas sievietes te loti strikti uzstaaj uz nopietno.ka jabuut briivam nesmeket utt..respektiivi reaalaa dziivee sex pietiek.ar kaadu joleegi vai jaiminju vai preceetu..seit naak mekleet kursh precees....tas nav joks.esmu aizdomaajies par to..varat smieties..bet ceru uz konstruktiiviem viedokliem

Saara  dirsā vari savus prātojumus iebāzt. patērzēt garlaicības aizdzīšanas vai laika nosišanas nolūkos jā, , bet partnera, pat ne vienas nakts partnera meklējumos neviens/neviena neskatās uz aizņemtu daiļdirsēju.

Hiranja  Oi! Sasmējos! Draugs, saproti tirgu! Te ir lete, kur katris izliek labāko pēc savas saprašanas. Ja Tev nepatīk, tad saproti, cik ļaudis mēdz būt dažādi. Es pašlaik neesmu sevi pozicionējis tirgum, tātad pēc mana profila nevērtē, bet profils ir Tas ar ko jāsāk. Tavs profils šim līgavu tirgum neder. Izmaini to! Tad tālāk sarunas - var taču mazliet pacensties! Kad biju aktīvs, tad dzīvoju šeit kā zaļā pļavā. Protams ir mīnusi - nākas regulāri ārstēt visādas zarazas, ar ko bagātas ir šī tirgus līgavas, kas tik cītīgi meklē īsto un vienīgo. Saproti, ka ticēt gan šeit, gan vispār dzīvē vari tikai sev, bet ir tāda lieta, ka vēlmes piepildās un tieši šeit var atrast īstu mīlestību (tāpat kā jebkur citur). Neiespringsti un izbaudi, gan jau ar laiku atfiltrēsi kaut ko vērtīgu.

marselis  ...sarunai jega -, sarakstei abpuseja tiessaite,parejais , ka mesidza pudele iemesta okeana.
Ko mekle sieviertes...,jo dzilak taja ieskatos,jo mazak izpratnes.
Jo nenopietnak visu to uztversi...jo varak bus veiksmes! Viss ir vieniga-,spele.

Torpedo  marselis, nu ja, bet kurš tad gribēs pavadīt savas atlikušās dzīves laiku kopā ar nepieskaitāmu personu, kas pati nezina, ko grib? Nu, nevar būt suns ar kaķi nekādi draugi, nevar

marselis  23:55
....pasaule 10 milj.cilveku,katrs dzivi redz savadak ar atskirigam velmem , celu ka tas sasniegt utt.,utt....
Ka vispar kads kadu var saprast ??????????
Pat ja redz vienu merki,tad dazadu celu, ka pie ta nonakt!
Sada situacija butu jabut nemitigam savstarpejam konfliktam,maziem lieliem kariem?
.....bet tomer eksiste ,kaut kas kas spej vienot, visu so haosu saturet kopa!

Cerinju_Peeteris  apseezjas un nesaprot .. puisis it kaa redz IP [kurjsj .. neredz tas tiesjaam lohs] .. plataas .. bljin ja man meitene patiik es nepeetu IP .. tas ir kaa ostiit netiiraas apenes veljaskastee .. jo ja divi satiekas [SATIEKAS] tad histoorija ir tikai histoorija

[es arii dadfigaa redzu .. man taads statuss po zjiznji .. bet ja patanatooms uz meiteni skataas kaa uz klienti tad vinjsj pats jau ir miris :D]

samalis  Nu gan Tev sāpe. Cik tad ilgi esi oho?? Protams kad neviena babene šeit nav reāla. Ielogojies, izstāsti savu bēdu un vari iet gulēt.
Es jau arī uz oho atvilkos pa rudeni un ziemu kamēr ārā nav ko darīt un TV jau apnicis.
Reāli te nekad nekas nav noticis un nenotiks.

av2  Internets jau vispaar lloti daudz ko dod, un arii...atnnem. Atnnem iespeju cilveekiem vienam otru iepaziit liidz galam, pirms....pamest to.Vienmeer ...ir tak ir kaads cits, rindaa staav. Vismaz passa galavaa ir taads iespaids.
Cilveeki paliek tik..prasti.Tik...nu nemaqz nepapuuleesies.

AivarsN  Ja ļoti vajag braukt, tūlīt un tagad,tad taču neviens nepievērš īpašu uzmanību sabiedriskā transporta līdzekļa krāsai,ērtībām un tehniskajiem parametriem. Kurš pienāk,ar to brauc. Tikai kad nolēmis iegādāties savu braucamo,tad gan tiek pārmeklēti sludinājumu portāli un izstaigāti plači,lai atrastu sev vistīkamāko,par adekvātu cenu. Droši vien daudzi(as) šo pašu taktiku pielieto arī partnera izvēlē.😀

Dominika  Par tiem oligarhiem. Nesatraucies vinu nav daudz, un ja kada gaida lai gaida. Otrkàrt śàdiem vîriesiem daudz vairàk putnu galvà kà spèjam iedomàties. Tà ka nav labuma bez launuma.
Tà ka tev ir cerîba. Vienkàrśi neesi îstai tev piemèrotai sievietei uzrakstîjis.

minnijai  "Tām brīvajām sievietēm TĀĀĀDAS prasības" sagribējušas te kādu, kurš vēlas iepazīties nopietnākiem nolūkiem (ne 1naktij) kurš strādā, kam ir kur dzīvot un nav pielaulāts pie citas.... NU VNK BOŽE, ko gan vņas no sevis ir iedomājušās???

Man arī brīžam ir tāds jautājums, vai gribot visu to, es gribu PAR DAUDZ??? Ņemot vērā, ja es kā sieviete savos gandrīz 30 gados, Pati esmu tāda, kādu vēlos sastapt to otro.
Nemierinat sevi ar to domu, ka mēs, brīvās, jājamies ar katru, ko pagadās, tikai TE telojam svētās. priekš kam būtu tieši te jātēlo? Man, piemēram, pat pārgulēt vienai nektij negribās ar kādu, ko es nespēju gribēt ilgtermiņā, vai uztvert kā vīrieti.

Es neskatos IP adreses, bet skaidri zinu, ka tie, kuri visvairāk rāda uz citiem, tie paši ir tieši tie, kuri raksta visām pēc kārtas, kuri paši iesāk sarunu, tad notinās, tad pēc pusgada attopas, un brīnās, ka viņi tiek ignorēti. Tie normālie,tāpat, ienāk tikai pakoķetēt, jo ir precēti.

Tā, kā, ja šeit ir nereāli iepazīties godīgiem, nopietniem nolūkiem, tad tas var būt abu dzimumu dēļ.

adamsone  Te nevar pat pakoteet. /raud/
Tā tev arī vajag. Visiem bezdarbniekiem, cietumniekiem, precētajiem daudzbērnu un arī citiem tēviem un opjiem, kam mazbērni svarīgāki par visu, bet īstenībā pendziju vārna var knābī aiznest.
Tā jums visiem vajag. /gandarīta/ :D

janisb  Kopš tiem laikiem kad uzcepu šeit profilu, vēl nevins lielībnieks nav spējis ar pirmo piegājienu uzminēt IP adresi pat A klases tuvinājumā, arī tie, kas stāstijuši ka zin fizisko adresi, pēc savas "balvas" tā arī nav ieradušies :D
Maz ticmas ka topiksa autora intelekts ir pietiekams lai tiktu pie ohuja servera datiem, un vēl mazāk ticams, ka viņš spēj piekļūt piemēram lattelecom vai LMT DB par adrešu pool izmantojumu konkrētajam timestamp. No kā atliek secināt ka šādiem muļķiem vienkārši nav lemts ieazīties, kā Darvins teica - dabīgā atlase...

Laila14  Šis saits ir miris.Garlaicīgi un neinteresanti.Pārsvara vīrieši meklē pat ne vienas dienas sakarus,bet izskriet uz pusstundiņu atrajam Kniebienam..Jo glītāka..jo vairāk piedāvājumi.Īsti neinteresē pat kā Tevi sauc. Attiecības..tas ir nemoderni..)). Tur jātērē laiks,attieksme,nauda. Bet, abi dzimumi saprot,ka tas nav ilgtermiņā.Tad labāk nesākt..jo turpinājuma nebūs. Bez attiecībām var iztikt. Nevar iztikt bez skābekļa un ūdens. Un,kam ir vajadzīgs aizspriedumains vīrietis,ar saviem untumiem..Kam? Par mīlestību aizmirsti. Viņas nav. Ir tikai Ilūzija.

aija_69  Pievienojos viedoklim ka, (c) uz ilglaicību tendētām attiecībām, sasteigšana var tikai kaitēt...
Taču, ja iepazīšanās portālā 3-4 vēstuļu rezultātā cilvēkiem nerodas interese vismaz sazvanīties un tad satikties dzīvajā, ir tikai likumsakarīgi, ka banalitāšu grafomāni automātiski nokļūst uz rezervistu soliņa vai tiek diskvalificēti.

Gadsimtiem veca dzīves gudrība saka "Kā mežā sauc, tā atskan".

dodekaedrs  Var jau arī koķetēt, bet būt mūžīgā bezmaksas matrača statusā - skumji.

Deisa  Vecīt, neņem ļaunā, bet es arī tikai tēmu un Tavu pirmo komentāru izlasīju, vairāk nespēju. Tev ir talants!

Labrador  Pirmkaart - Latvijaa ir izteikts briivo , reproduktiivaa vecuma sievieshu deficiits. Un ja veel sieviete ir vizuaali pievilciiga , tad piedaavaajumu ir daudz arii reaalajaa dziivee. Uz vienu briivo LV sievieti ir 3 briivi LV viirieshi , jo daudzas izveidojushas attieciibas ar aarzemniekiem ,iipashi indieshiem. Visas man zinaamaas darba mekleetaajas UK ar laiku izveido attieciibas ar indieshiem vai pakistaanjiem. Taa kaa , lai piesaistiitu sievietes uzmaniibu , jaabuut visai izcilam ,ieveerojamam , iipashi materiaali - sociaaljaa zinjaa. Videeji statistiskaa viiriesha iespeejas Latvijaa ir ljoti ierobezhotas , ja vien nav aktiertalanta.

Labrador  Te tika mineeti Latvijas oligarhi. Statistika - jo nabadziigaaka , korumpeetaaka valsts , jo vairaak miljonaaru. Pashlaik atrodos Kanaadaa , sheit taadi cieniijami , resni ,spalvaini onkulji , par kaadiem juusmo Latvijas sievietes un raksta dzeltenaa prese , atrastos ieslodziijumaa. Skolas laika biedri vairumaa gadiijumu straadaa Iekshlietu un muitas struktuuraas un dziivo ieveerojami treknaak , nekaa videeji statistiskie kanaadieshi , kuru oficiaalaa alga vareetu buut reizes 10 augstaaka. Taatad veiksmes atsleega ir korupcijaa. Autor - iegaumee un atceries - Tu dziivo valstii , kur jaazog , jaakraapj un jaamelo un jo vairaak Tu to dariisi un labaak pratiisi , jo augstaak Tevi veertees sievietes. Taapeec iesaakumam ieteicams klausiities un dziedaat Vladimirskij central , vairaak kontakteet ar natuuraa konkreetiem pacaniem , bazarikj po fenje !

Tessa  Tvaika ielas iestadiijums tagad saucas Kanada? pa kuru laiku pardeveeja?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu