vai mūsdienās sievietes baidās uzrunāt vīriešus?

vai mūsdienās sievietes baidās uzrunāt vīriešus vai te ir kāds cits iemesls?nu es zinu ka es neesu ne skaistulis ne miljonārs.gribētos zināt to iemeslu,kapēc sievietes nesāk pat sarunu

Gunitaa  Nu pieņemsim, ka kāda Tevi uzrunās...sāksies sarakstīties. Bet tālāk atkal gaidīdi iniciatīvu no sievietes -lai viņa Tevi uz randiņu uzaicina, vai vrb pat bildina, ne? ?
(Nedomāju, ka mūsdienu sievietes baidās kādu uzrunāt, bet domāju, ka tikai reti kuri patīk gļēvi un pasīvi vīrieši!)

Gunitaa  Labojums: gaidīsi.

merlina200  Ar to, ka ielikta anketa ar ierakstu vēlas iepazīties un konkrētas prasības, jau nozīmē, ka sieviete ir spērusi pirmo soli, lai iepazītos. Cits jautājums, ka sieviete neatbild, jo neesi ieinteresējis.
Varētu rūpīgāk pievērst uzmanību vēlamajām prasībām.
Esmu arī saņēmusi vēstules no vīriešiem ar aizrādījumu, ka rakstīt anketu ir sievietei nepiedienīgi.

Sallija2  Un autors dzemdēs bērnus? Lai kā sabiedrība ir mainījusies, dabas ieliktās lomas ir gēnos. Sievietei vajag vīrieti, kas nesīs mamutu mājās, kamēr viņa dzemdēs bērnus. Priekš kam viņai vīrietis kā bērns, kurš jābaksta, jāaicina, jābaro un jāmāca? Tas ir apgrūtinājums un lieks akmens kaklā.

Piparkuka  Ja jau pats raksti, viss kārtībā!
Jo kaut kur jau sevi jāparāda, lai ievērotu- vai nu te, sarunās, vai personīgi uzrakstot!
100 punkti atradīsies īstā sieviete! Labs vecums un viss cits arī izskatās labi...

Tessa  Sallija, neparspile. Vinjsh runa tikai par vestulem, ne par bernu dzemdeshanu? kas jums ir, ka protat piedomat visu ko klat? viena jau domas ar fetishistu apprecejas, ka tik panjem, otra pamaca, kad un kam butu jadzemde.
patiesi, no mushas ziloni tadu uzpush, ka bail metas. butu es vecis, sedetu klusi klusi. lai nepamana un nelietiigi neizmanto :DD

edding  Kamdēļ sievietei būtu pirmajai jāuzrunā? Kas tas par vīrieti, kuru kā teļu uzrunā, aizved, noceļ utt. Tad tas nav vīrietis, bet kaut kāda bāba.

neko  "Sievietei vajag vīrieti, kas nesīs mamutu mājās, kamēr viņa dzemdēs bērnus."

Tieši tāpēc sieviete ir tā, kas pievilina to mamutu mednieku kamēr mednieks domā mar mamutiem. Bet tiem kas vairāk domā par sieviešu medībām kā mautu ķeršanu tā mauta nekad ar nav.

valmierietis333  20:22,
Droši vien aizrādīja tie ,kas neprot lasīt anketas , jo aizņemti ar spiedienu kājstarpē ! ;D

Anketas pa lielam Oho nav iespējams kārtīgi aizpildīt , jo zīmju ierobežojums ...
Nu vismaz man tas ir mīnuss !
Ja visi kārtīgi un godīgi aizpildītu ,tad vieglāk būtu to savu domu draugu atrast , bet tā vietā taustīšanās tumsā !
Bieži sieviešu anketās , kur par sevi jāievada informācija - pāris vārdi - "ja vēlies ko uzzināt - pajautā" ...
- Man personīgi uzreiz pazūd interese , automātiski viņa ieliekas kategorijā pie neinteresantajām ,kas pat pāris vārdos nav spējīgas par sevi neko pastāstīt ...
Vairāk velk uz kategoriju ,kas garlaicības māktas ir gatavas vienkārši papļāpāt bez noteikta mērķa , ka tik kāds pievērš uzmanību!

Sallija2  Tessa, tak beidz izlikties enīvej tai sievietei no tā veča resursu vajadzēs. Pat ja viņa izliekas, ka nevajag. Vai nu arī ja resursa pašai daudz, tad tam vecim būs vēl skarbāka dzīve, jo viņš būs apkalpojošais personāls.

LaskovijMerzavec  Neraksta, jo neredz kādēl rakstït...

kudala  apskatīju anketu. Nu nav, nu nav nekā tāda, kas uzrunātu. parasti par tādām anketām saka- nu normāla, it kā. Nav nekā slikta, bet nav nekā laba, vienkārši ir pelēkajā masā. Man domāt, ja cilvēks vēlas , lai uzrunā, tad , kaut nedaudz, piestrādā pie tā, ar bildi, ar tekstu, ar komentāru, ar saraksti. Jauns vīrietis, bet nu kā amēba.

Torpedo  Nu i būtu priecājies, ka neatbild. Iedomājies tās šausmas, ja pašas rakstīt tās apalītes +-50, kas te ir nospiedošā vairākumā, vot, tad gan būtu reāla problēma!

Aukstums  Liela daļa veči brēc, ka šeit ir prece, lete, gaļa.. sievietei sevi jaŗeklamē tā un šitā, bildes tā un šitā, NU tad autor,teikšu Tev tā... izreklamē sevi kā PRECI, gan atradīsies PIrcēja...

Cifra  Ko bet nu.................? Paņem pārtaisi tad!

Torpedo  nu, gribētu redzēt, kura sieviete spētu mani iekārdināt ar savām vēstulēm, ja butu mainītām lomām. A to - gudri irst, nav mežu cirst! Ne tā raksta, ne tā iekārdina, ne tā ieinteresē, ne tāda anketa .. izklausās pēc - aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko. Un priekš kam? Lai dabūtu mobrucināties kādā apšaubāmā kājstarpē? Paldies, par kūkām!

sangukuLV  Nepiekritishu tam,ka baidas,esmu sanemis vestules no sievietem un vienmer censhos atbildet,esmu pat ticies ar dazam.Diemzel dzive viss nenotiek pec plana. Tas sievietes kuras man interese,parasti ignoree mani. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu