vai mūsdienās sievietes baidās uzrunāt vīriešus?

vai mūsdienās sievietes baidās uzrunāt vīriešus vai te ir kāds cits iemesls?nu es zinu ka es neesu ne skaistulis ne miljonārs.gribētos zināt to iemeslu,kapēc sievietes nesāk pat sarunu

incukins76  Vai vīriešiem tādas patīk!

Tinte  Apskatīju anketu. Pašai anketai nav ne vainas, bet bildē Tu izskaties tāds bēdīgs, it kā viss pasaules smagums būtu jānes. Pamaini uz kādu smaidīgāku un vārdu-uzvārdu varbūt nevajag norādīt.

sangukuLV  >incukins76
Feminisma un dzimumu vienlidzibas laikmetaa,tam vairs netiek pieversta uzmaniba,kursh kuru uzruna pirmais un tas jau ir palicis par normu. :)

Paula6  Mūsdienās ne jau sievietēm ir bail uzrunāt, bet drīzāk vīrietim arkādu paplašinātu teikumu un ieinteresētību vēstules saturā. Un kā jau vairākos komentāros atzīmēja, kas tas būs par vīrieti, ja viņu uzrunās sieviete, aicinās uz randiņu, nu vārdu sakot, kā mazu bērniņu vedīs saitītē. Pret tādu vīrieti nav tad ne cieņas, ne patikas komunicēt, ne arī būs patika uz ko intīmu. Vīrietim nav jābūt ne skaistulim, ne miljonāram vai kam citam, bet ar savu mugurkaulu, stāju, valodu, izteiksmi un sakoptam. Sievietei ir jājūt no vīrieša puses ka viņa ir sieviete.

Paula6  Muļķības ir ja saka - ka te nav patīkamu sieviešu/vīriešu, tikai pašam/ai ir jāizvērtē ar ko vēlies iepazīties: vai ar smukumu vai sev patīkamu cilvēku.

inito4ka  ...nez kā šodien ir modē...es tiku audzināta,ka vīrietis pievērš uzmanību un es izvēlos,jā vai nē. Pie tā arī pieturos...kaut vai vairs nebūs nekādu izredžu,nevienam nekad izmisumā virsū nebāzīšos. :D

Epifanija  divi bērni pūrā, kuriem jāmaksā alimenti, tad vēl pieprasīsi bijušo godāt, kurai to vajag? ...nē, nu pasakiet man, kurai vajag šādas problēmas?

av2  paraksti raksta taas, kuras mani neintresee. Ko lai atbild? Kautko pieklaajiibas peec, vai kaa? Taapeec, esmu vecmodiigs, saruna ir jaauzsak viirietim, jo tad ir izveele vinna rokaas.

Vaukskis  Nezin cik ilgam laikam jāpaiet, lai dzimumu līdztiesības aktīvistiem, feministēm izdotos izmainīt senus iepazīšanās paradumus līdz nepazīšanai. Te- kāds brīnums :) - salīdzinājumam tika piesaukta bērnu dzemdēšana, bet par armiju, bruņotajiem spēkiem gan negāja ne runas, jo sievietēm tas nav izdevīgs. Tā kā vīrieši nedzemdē, tāpat arī nav dzirdēts, ka pat progresīvākajās valstīs būtu nosprausts mērķis pāriet t.i.k.a.i. uz no sievietēm nokomplektētiem militārajiem spēkiem, kaut gan daudzviet sievietes ir lielāks vai mazāks % no kopējā sastāva. Nav izdevīgi iepazīties pirmajām, jo, ja kas, tad varēs novelt atbildību uz partneri- sak, ne jau es šito padarīšanu iniciēju, vainīgs tu.. .

AivarsN  Ja Tu būtu miljonārs un vēl skaistulis,tad nemaz netiktu pie vārda.😁

solvitas  Mūsdienās sievietes baidās no nabadzības un trūkuma un ja vīrietim nav pat tik daudz drosmes cik uzrunāt internetā sievieti, tad kā viņš spēs sargāt viņu no nabadzības un trūkuma? Tad jau viņš satiekot Aināru Šleseru apčurāsies no bailēm, jo tas taču ir buldozers un redzi kā sargā savu sievu un trīs bērnus!

Kurts69  Nezinu no kā sievietes baidās. Domāju ka abu dzimumu aktīvākajiem pārstāvjiem izredzes kaut ko nogrābt ir lielākas.
Ja reāli kaut ko te meklētu, tad noteikti rakstītu pirmais negaidot uz brīnumu. Kaut gan man šķiet ka ātrāks un produktīvāks iepazīšanās variants ir reālā dzīve. Te vairāk tāda "Bakstīšanās"

Trusis1983  Iedomigas parsvara.Tapec ta.Apskatas bildi,nav muskulains maco ar zuksni,nav interese.Maz tadas ar dzives vertibam palikusas.Tadas ir retums un vertigs atradums.

virietis1973  21 gadsimtā mātītes ņem tēviņus pašas...mātīte nes mājās mamutu tēviņš dzer alu un ja sanāk laiks apmierina mātīti...tās kuras te runā kā padomju laiku pensionētas vēstures skolotājas sēd un vientulībā kasa vāveres

kokote  Nebaidos, ja ir ziņkāre (vai neliels splīns :D )
Pieļauju, ka katrā vecuma grupā ir savas īpatnības, nez kāpēc šķiet, ka Tev vēlamā ir viscimperlīgākā.
Kraukli- pēc savas pieredzes lūdzu nevispārini...ar sakarīgiem cilvēkiem ļoti daudz dažādu interesantu lietu mēdz sanākt :)

Deisa  Tādas kā es nebaidās, bet, lai uzrunātu, jābūt anketā odziņai, kam tādam, kas piesaista uzmanību, ieinteresē. Apskatot Tavu anketu - nekad neuzrunātu Tevi, jo nav tur nekā interesanta. Tikai neapvainojies.

Epifanija  patur jau pie sevis un tādēļ arī tev neraksta, jo pašām ir savi bērni, vari piekrist vari nepiekrist, jautājums bija par iemeslu, tad arī uzrakstīju tieši un skaidrā tekstā, nav ko apvainoties, labāk būtu pievērsies un meklējis atpakaļceļu pie savu bērnu mātes, ne meklējis kādu, kas īsinās tavu laiku, nafig kādai tu esi vajadzīgs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu