Kā tas ir?

Jautājums vairāk sievietēm, bet ja kāds uzdrošinās, tad var arī čalis. Man te likās, esmu pietiekoši pieredzējis, bet nesen iedzinu sevi stūrī ar pārdomām. Kā tas ir, ka no rīta jūs mostaties kopā un vakarā ejat gulēt ar cilvēku, kuru nemīlat? Vai tiešām pat tad, ja tas ir variants kā dzīvot, tas ir tā vērts? Šādā līmenī dzīvē nav neatrisināmu situāciju, mēdz būt neārstējamas slimības ar zināmu iznākumu, bet tā taču nav dzīve... vai tomēr ir? Nevienu nenosodīšu, bet pastāstiet man lūdzu, es kā utopiskais ideālists to nevaru sagremot. Drīkst anonīmi.

Drole  nejauciet melatoniinu ar seratoniinu, cieniitie...
http://womenswellnessdoc.com/the-happy-hormones-serotonin-and-melatonin/

incukins76  Tā dzīvo daudzi,diemźēl.Lai mainītu kaut ko,jāizbeidz tādas attiecības,jāmeklē cits cilvēks.Dzīve mums viena,un laiks skrien ātri!

Danaja  Viss atkarīgs no tā, kā guļ. Ja nekrāc, nespārdās, nesmird, nepurkšķina un ar cirvi zem spilvena neguļ, tad viss ok - var gulēt mierīgi.

Paula6  Mīlēt, gulēt un pamosties kopā ar nemīlamu cilvēku nav vērts nevienā vecumā un manā apkārtnē nav tādu cilvēku, arī pēc 10,20, 25 un 40 gadu kopdzīves. Kāpēc ar kādu jāguļ kopā ja nav mīļš ne viņa glāsts, ne pieskāriens, ne arī iekrākšanās vai svilpojums? Zinu pāri, kas 32 gadus ir kopā, bet tagad vīrs ir slims (sāp kāja), bet ir un guļ kopā. Ja nav mīlestības, cieņas, sapratnes un arī seksa tāda nekāda, tad kāpēc jābūt kopā? Bērni, arī mazi, to ļoti labi redz, jūt un saprot un viņiem arī sāp...labāk būt ideālistam(ne pilnam), kā autoram, bet ne liekulim. Falšumu tāpat jau nenoslēpsi...

Torpedo  incukins76 , nu ja, nu ja, un laiks sievietēm pēc 40 skrien sevišķi ātri, jo skaistums strauji zūd. Un uz plikā āķa neviena zivs neķeras :D

Epifanija  kurš tad tā dzīvo? es tā negribētu...

Regija  es varētu tādus stāstus 5 pastāstīt, kā 21:56. latviešu vīrieši attiecībā uz uzticību ir sūdabrāļi. vai tāpēc viņus ienīst? nē! bet par pilnu ņemt un pie līdzīgiem parametriem ar attīstītāku civilaizāciju pārstāvi priekšroku bāleliņiem dot-nu, nošaujiet mani rītausmā, bet nav vērts. cita lieta, ka latvieti vieglāk dabūt līdzīga vecuma, bet ārzemniekiem makten patīk no sava vecuma gadiņus 15 noņemt meitās ejot-tad, protams,izvēlamies pašmāju pr(v)eci D)

RRAGANA  Nevajag dzīvot kopā un iet gulēt un celties kopā ar nemīlamu cilvēku. Nē. To vajag darīt ar to, kuru mīli. Dzīve kopā ar nemīlamu cilvi ir tukša, dažreiz mokpilna, bet jebkurā gadījumā-nav nekā vērta. Tad labāk vienam gulēt iet, savu kafiju pašam sev gatavot un gulēt gultā pa diagonāli :D
Neesot utopistei, saprotu, ka arī mīlestība ik pa brīdim ir košāka, brīžiem blāvāka. Tomēr, ja tā ir, tad tā ir, un jebkurā mirklī var uzkurināt kaisli. Pat 70 gados :) - kā reiz filma replay.lv pieejama "Jaunība". Paskatieties! Daudz atbilžu var gūt ;)

siikaa16  Iemīlējos, viss bija jauki. Tad cilvēks mainījās. Stulbi joki, visādas negācijas, par visu biju es vainīga. Neko nepalīdzēja, pat pēc sevis neko nesavāca. Uzskatīja viss man jādara. Bija saklausījies un internetā salasījies gudru cilvēku viedokļus par attiecībām. Ņēma tikai,kas pašam izdevīgu,nedomājot par otru. Tas ir tā,ka vakarā negribas uz mājām iet. Gulēt ejot ceri, kad pamodīsies, cilvēks būs atkal tāds pats, kādā iemīlējies. Bet tā nenotiek. Ar laiku saproti, ka sāc izdzist. Esi noguris un nav tevī nekāds dzīvesprieks. Kad izšķīrāmies, bija sajūta it kā akmens no sirds novēlies.

JurisK  Smiekliigi, kad par miilestiibu un kopaabushanu spriezh shkjirtenji un shkjirtenes, vecpuishi un vecmeitas. Torpedo vismaz reaalists.

av2  iemesli dziivot kopaa var buut lloti dazzaadi, pat ja miilestiibas sen jau nav. Neesi tak no meenes nokritis, neiessu te uzskaitiit vissus.

lapukoks  No martini - no party; nav mīlestība - nav attiecības.

Un vispār sekss bez mīlestības pielīdzināms prostitūcijai.

Vanesa15  Pat nepieļauju domu dzīvot un gulēt ar kādu ko nemīlu. Bet pilna pasaule ir ar aprēķinātājiem kas to dara kaut kādu savtīgu iemeslu dēļ.

Gaidai  kāpēc tad vispār nonākam tādā situācijā, ka blakus ir nemīlama(s)? Vai ne tādēļ, ka dodamies uz guļamistabu jau tad, kad varbūt pat vārdu viņam(ai) nezinām? Un kur nu vēl tai brīdī sapratīsi - mīlu vai nemīlu... Vienīgi zinu noteikti - šo te nu tā (eh kā ) gribu...

Gaidai  siika16 / vai tu tiešām zini, ka viņš arī bija iemīlējies? tavs stāsts liecina, ka arī tu patiesībā viņu nepazini. Rozā brilles nokrīt, kad sākās ikdiena, un tad tik ieraugi, kas ir kas.

magone4  cik tas būtu vienkārši - nemīlu, izšķiros, nemīlu -izšķiros. cik ilgi? līdz kādam vecumam? to vajadzētu darīt jaunībā, bet bieži tomēr to ģimeni gribās tieši tad saturēt, kad ir bērni jāskolo. es šeit nerakstu par ekstremālām attiecībām, bet vienkāršu - nemīlu.nākot vecākiem, jau padomā - vai tas cits būs kaut par matu labāks?bieži vien jau ir arī kkāda kopīga dzīvesvieta, biznesss un daudz kas cits. un vēl jau ir iespēja draudzēties

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu