Kāpēc mūsdienās precēties?

Kur ir kvalitatīvais ieguvums salīdzinājumā ar dzīvošanu kopā bez precēšanās?

Saara  Kurt69, kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vērsim. To, kurā kategorijā tu ietilpsti, vari viegli uzzināt aplūkojot pārējos tavējās potenciālos donorus.

Geisha  Kurt! Svarīgs sievietei ir statuss - kas viņa konkrētam vīrietim ir: godājama sieva vai tikai piegulētāja? Ja godājama sieva tad arī atbilstoši dzīvo - rūpējas ar savu maizes devēju. Ciena savu vīrieti. Turpretī ja sieviete vīrietim ir draudzene jeb tautas valodā piegulētāja tad viņai nav pienākums saglabāt šim vīrietim uzticību.

Saara  es pat vēl vairāk pateikšu-ne tikai nav pienākums saglabāt "šim vīrietim uzticību", bet arī ir tiesības/iespējas (klasificējiet, kā vēlaties) šo vīrieti sūtīt dillēs, pie tam no tā neko citu kā gadījuma seksu nezaudējot. Tā kā sievietei ir vieglāk tikt pie gadījuma seksa ar mīnus x g cukurdupsi , nekā vīrietim, tad muļķe, kas šiš iespējas neizmanto.
Vienaudzis/ vecāks kungs tikai tad var izkonkurēt gados jaunākos sieviec hm...draugus, ja piedāvā mendelsonu, bet šeit, cik saprotu no kurt69 nostājas par to nevar būt ne runas.
nu ko, mūsu lieta piedāvāt, jūsu atteikties)))

mairita1971  Pārāk daudz šai dzīvē sakrāts,lai,precēšanās gadījumā dalītu visu uz pusēm.Vienīgi ,ja laulības līgums,bet tur arī var tiesāties.

Maribella15  Nekvalitatīvais ieguvums no neprecēšanās - mīļotais nomira, bet es neesmu viņam nekas. Pat uz bērēm netiek, jo neinformē, jo esi svešs cilvēks viņa tuviniekiem... (Realitāte dzīvē)

Epifanija  spēj radīt un spēj uzaudzināt ir divas dažādas lietas...
un patiesībā sieviete pēc 50 jau pievēršas mazbērniem, jo savus bērnus jau ir uzaudzinājusi un neko nav nokavējusi, atšķirībā no kāda, kas ir atjēdzies viens ar spoguli rokās..:D

Tinte  Kad apprecēsies, tad manīsi, kur ieguvums. Teorija un prakse ir divas dažādas lietas.

Deisa  Un nevajag uzreiz pie mantojuma lietām sievietes par izmantotājām ierakstīt. Cik tad ir to veču, kas sievietes pilnībā uztur? Pie mums tas ir retums. Sievišķi arī raujas un vairākos gadījumos zinu, ka sieviete ieguldījumu kopdzīvē materiāli nodrošina pat vairāk kā vīrietis. Un tad izdomā šie pašķirties (bērnus nemaz neskarsim). Kam paliks kopā uzceltā māja? Tam, kas papīros ir īpašnieks. A otrs var ar pliku pē staigāt tālāk. Nu nez vai onkulis šitā būtu ar mieru, ja papīros īpašniece ir sieviete ne viņš. Pats vilktu uz zaksu.
Piekrītu, ka precēties diviem nabagiem, kam nekā nav un nebūs, nav nekādas jēgas. Tāpat arī bagātam nabagu precēt arī motivācijas nav. Bet pusmūžā jau nu gan vajadzētu būt kam vairāk par pliku sesku palagos.

Trusis1983  Karteja reize kad LV virietis atkal tas nekam nederigais.Vemiens nak,kad ko tadu palasa.Un tad brinas pasas,ka palikusas vienas un pamestas.Ka var ko tadu normals cilveks sagremot.Es pa Geishas komentaru.Talak nemaz nelasiju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu