Kas tur slikts? Rūpēties par vācu kungu?

Precību tēmā cilvēki šausminās par plānu aprūpēt vācu kungu. Man viena paziņa tā strādā Vācijā. Viņas darbs ir pavadīt dienas ar vācu kungu. Viņš pat nav pārāk vecs, kaut kas starp 50 un 60 gadiem, bet ir slims ar vēzi. Viņas,darbs ir kopā ar viņu skatīties futbolu, būt interesantai sarunu biedrenei. Es nezinu kā būs tālāk, bet pagaidām tas darbs pat neesot saucams par darbu, jo kungs pats ar visu tiek galā un nav nekādi kopjams. Sanāk, ka viņš viņai maksā tikai par to lai kliedē viņa vientulību. Un viņa to labprāt dara.

Vanesa15  Tiešām, kas tur slikts. Ar ko vācu kungs atšķiras no latvju bāleliņa? Ja nu vienīgi ar to, ka fricis par to labi maksā, bet bāleliņiem viss pienākas par velti un pat pati pogāsies tikai tādēļ, ka viņš ir vecis, un sievietes ir vairāk. Pilna latvija ar circeņiem, kas savu dzīvi notrallinājuši, bērni kaut kur izkaisīti, sievietes mainījis kā zeķes. Tad uz vecumdienām meklē apteksni, tikai negrib par to maksāt.

fargo  šķebinoši. un te ir divas lietas. viena, tas ir darbs un te nav problēmu. nekādu. bet otra... precēt kādu, lai gaidītu da cerētu uz tā cilvēka nāvi, lai iegūtu ērtības? es labāk neiztekšos ar vērtējumu vēlreiz. bet personiski, tas ir šķebinoši. iztēloties kā viens dzīvo ar otru, runā, skatās acīs un... cierē uz viņa nāvi. psc.

pawermen  14:30
Te vienai daljai patiik piepushkjot. Sevishki, tam pareizajam.
Japiebilst, ka simpatijas un iemileties var ari kadu aprupejot.

Sallija2  Normāls bizness! Daudzas sievietes gados brauc aprūpēt vecus cilvēkus, bet jaunākas auklēt bērnus. Geišai pirms aizbraukšanas vajadzētu pamēģināt mūsu pamesto exprezidentu savaldzināt, viņam diezgan pieklājīga pensija ir :) Domāju, ka soc tīklos var atrast Bērziņu.

Torpedo  nu ja, ir divi veidi, kā tikt pie turības. Viens ir vīrīškais, kad vecis ņemas novīdis, strādā no rīta līdz vakaram. Otrs - sievišķais - kā viltīgi šo veča sapelnītu pievākt sev. Nu, katrs cīnās pa dzīvi kā māk un izmanto tos līdzekļus, kas viņam pieejami

edding  Sallij, latvju bāleliņš drīzāk nošausies, nekā kādu kapeiku sievietei atdos. Kargina bičoja naudu, Kagans visu savu mantu atdeva bērniem, Ķirsons arī kam tur, bet ne meitai, Krūmiņš arī ņe rasčedrilsja, Koziols savu jauno bērnu māti tā arī nav apprecējis,un vēl var nosaukt veselu rindu.

Kurts69  kaut kā vienaldzīgas šādas problēmas. Ja kāds gatavs maksāt par cilvēka klātbūtni, tad kāpēc lai kāda to naudu nepaņemtu? Katram savs. Jo sevišķi, ja runa ir par aprūpi. Ja runā par faktiski fiktīvām laulībām, jo vienkārši tiek pelnīta pensija un gaidīta večuka nāve, tad man žēl sievietes, kas tādā veidā izniekos daļu savas dzīves. labākos gadus pacietīsies lai pēc tam varētu ar ērtībām uz gultas ietusēt? Nu neredzu dziļu jēgu.
Kas attiecas uz Latvijas vīriešu nolikšanu, es tomēr ieteiktu Oho dzīves nogurdinātajām drusku nomest ātrumu. Jā , daļa veču dzer, jā - daļa pamet sievas, jā - daļa krāpj, arī cietumos sēž, zog un slepkavo. Gluži tāpat, kā izslavētās Latvijas sievietes, kuras dzer tik ilgi un pamatīgi, ka bērni badā nomirst, kuras pamet savus zīdaiņus slimnīcu Glābējsilītē, kuras tieši tik pat cik veči krāpj savus vīrus un zog. Ja kāda atrod sev vīru starp ārzemniekiem, tad manis pēc. Ir arī zināms skaits latviešu, kas sievas meklē starp krievietēm, kuras esot emocionālākas, seksuālākas un mazāk iedomīgas. Katram sava gaume...

leopardine  Darbs vecu ļaužu aprūpē un bagāta pensionāra apprecēšana ir divas dažādas lietas. Parasti vecu cilvēku aprūpe ir smags un nepateicīgs darbs. Sevišķi ja aprūpējamais nomirst jusu sadarbības laikā. Arī nervus tas prasa, jo veci cilvēki mēdz būt kašķīgi un spītīgi. Var gadīties, ka naktīs jāceļas un jāglābj no kādas lēkmes. Par darbu parasti maksā vecā cilvēka bērni, jo vecais cilvēks pats ir tik nedekvāts, ka neprot vairs ar naudu rīkoties, var kaut ko aizmirst aizgriezt vai aizdedzināt un vienu viņu atstāt nevar vairs. Citi jāstumj ratiņos un jācilā, tā nav nekāda izklaide!
Apprecēties ar simpātisku, tīkamu un bagātu vīrieti droši vien ir katras sievietes sapnis. Bet ja precas ar netīkamu tikai cerībā uz viņa pensiju, tad tas arī varētu būt pārbaudījums ne no vieglajiem. Tas nemaz nav tik viegli paciest blakus nemīlamu cilvēku.

Epifanija  ko jūs tā uztraucieties, ka kādai brangā zive tiek, varbūt kāda vācu baronese arī jūs kādu pieņems par aprūpētāju, vajag tikai painteresēties..:D

Geisha  ocelots_parastais vispirms paldies par akmeni manā dārziņā. Varēji jau droši mani vārdā saukt. Nekožu un nesperu. Labi tas nu tā. Tātad ;
1. Ar kungu ir jānodzīvo vismaz 5 gadi, bet var arī 10-15. Vai Tu iedomājies ka pēc 5 gadiem liešu ēdienā ciānkāliju? Kam man tādu grēku uz dvēseles? Aprūpe būs līdz nāve mūs šķirs.
2. Diemžēl daudziem mediķiem un pedagogiem pensijas ir vienkārši smieklīgas. Tu cilvēks nostrādā 20 - 30 gadus un saņem pensiju par kuru nevari nopirkt pat striķi, lai pakārtos. Ziepes tikai sanāk. Un tās pašas saimniecības Betā.
3. Nez kāpēc vācietis savu kukažiņu paņēmis pie rokas iet pastaigā. Lepojas ar savu sievieti.

Lv vīrietis ir gatavs darba dienā darba laikā ieskriet fiksi, fiksi bikses nenovilcis na haļavu nokniebties un turpināt tēlot Svēto Juri. Un par to redz sievietei ir jājūtas pateicīgai. Aļo! Kaunu vienreiz protaties, lācplēši! Taču kad sievietes sadumpojas un pasaka ka ies pie vāciešiem, skandināviem, troļļiem vai vikingiem tad uzreiz fui slikta. Būtu Lv sieviete novērtēta tad nemeklētu vīrieti ārpus savas zemes. LV vīriešiem sliktas sievietes. Paēdušai pelei milti rūgti.

neko  Man tik viens nav skaidrs, ja ta sieviete tik pat veca ka onkuls, kas tad to sievieti aprūpē?:)
Kāda tāda aprūpe varētu būt vajadzīga 50-gadīgam onkulim ja vien viņš nav invalīds laikam jau būs no retorisko jautājumu klāsta.

Tessa  tu jau neteici, ka iesi (c) pie vāciešiem, skandināviem, troļļiem vai vikingiem, tu rekjini uz priekshu, tb apzinati karto dziivi noteikta virziena.
protams, daudzas jomas arii ta ir jarikojas. bet ne kopdziive. jap, daudzi teiks, ka lauliibas ir biznesa projekts. visi bus tik gudri? kur tad paliek tie daudzie biznesa projekti, ja sliipeti plano nakotni?
(c) atkal: Būtu Lv sieviete novērtēta.
kapec tad tu esi ar tadiem, kuri tevi nenoverte? tu tachu tagad neruna par visam sievietem? vismaz es tevi tam nepilnvaroju. ja tevi nenoverte kads, ar kuru esi kopa, kursh tad vainiigs? vinjsh, ka vinjsh ir kretiins vai tu, ka tu esi bijusi kopa ar tadu kretiinu?
pirms zakat visus letinjus, paskaties spogulii savas actinjas, vai nav tur liela skaida, no kuras asaras birst.
bet nu pa lielam, ka jau es teicu, dari, ka zini. tikai visas nav tadas un ta nerikosies. velreiz piebildiishu, ka tavs domu gajiens ir amorals. punkts.
:)

av2  tad jau driiz saaksies visaadas kriminalaas izdariibas, kaa ......kaa paliidzeet nomirt tiem veccukiem. Nu iedomaajies, paiet 5 gadi, bet ssis tik sprauns veel, un paiet veel 5 gadi , un nekaada maljorka veel nespiid. Ne jau visas ir tik godiigas.
Nezinu. Man kautkat patalu viss tas. Ja jau Latvijaa neviens nepieveerss uzmaniibu, kaa sievietei, varbuut vinnas konkreetjaa dziivee tas tiesam ir risinaajums.
Maksaa 2000 ? Man pazinaa , sskkiet, sannem 1000 , bet nu vinna gan nedziivo kopaa ar to veccuku,protams nav preceeta ar vinu, bet atbrauc ar autinnu, ka uz darbu, katru dienu.

Saara  13:07 veca neizskaties, bet gudra gan! kā naglai uz galvas trāpīts. Vācieši tiešām dalās ar draugiem, plus viņiem ļoti tipiski ir neskopoties ar naudu, lai nopirktu kompāniju blakus. Tāda dzīves filozofija.
(Tas, ka pēc tam visa komanda kopīgi taupa uz higiēnu, jau ir cits jautājums, citam topikam) Svarīgi ir, ka vācieši pret naudu atiecās kā pret lietu, ne kā pret Dievu. Salīdzinājumam dažs latvietis pretstatā veic tādas dzīves izvēles un bubina tādus tekstus, ka nevart zināt, vai nav kādus gadiņus gestapo paturēts pie maizes & ūdens.

Attiecībā par tēmā apskatīto situāciju-NOŽĒLOJAMI. Sieviete tirgo ārā savu dzīvi. Iemesli? Varbūt ne tik nabadzīga, cik nevienam dzimtenē nevajadzīga.
Tik un tā ilgtermiņā imho tādu darbu nevajag darīt! 1000 var sagrabināt Rīgā.

piladzoga  LV 80% iemītnieki pansionātos un VSAC-os ir tieši vīrieši..tā nopelnījuši sev "izcilu" dzīvi.

minnijai  Man darba kolēģis ir indietis... NEKAD IEPRIEKŠ nebūtu iedomājusies, ka tā jūsmošu par citas rases pārstāvi. Daudziem letiņiem būtu ko pamācīties no (iedomajieties?!) indieša!!! Ja, vīrietis, kurš uzaudzis Šrilankā, var izturētries tolerantāk pret sievieti, pret kolēģi, pret veicamo darbu... Uz tā fona, man domāt, ka mēs (latvieši) augam kā cilvēkēdāji.
Pirms man bija tas gods strādāt ar citas rases pārstavjiem, man likās, ka latvieši ir paši foršākie.
Īstenībā, tagad, darbā, pie katras iespējas- es labprātāk pavadu savu laiku komunicējot ar cittautiešiem, nekā ar "mūsējiem".

Saara  jūsmojot par melnajiem var tikt pie kaku krāsas bērneļiem

kwinta  Es jums katram ieteiktu jau tagad painteresēties, kāda būs pensija. Visiem tiem, kuriem oficiāli ir tikai minimālā, par 29 gadu darba stāžu pensija ir 70 eiro, par stāžu 30+, 80 eiro. Ja legālā alga augstāka,tad varbūt 100, maksimums 200 eiro sanāks. Te runa par cilvēkiem 50+. Pirms nosodīt, padomājiet, vai jūs gribētu ar saviem nodokļiem uzturēt tos pensionārus. Nekur nespruksiet, jo valstī iztikas minimums nu jau ir pie 500, tātad būs jāsedz komunālie, medicīna utt.
Padomāt vērts arī tiem, kuri skaitās pašnodarbinātie. Neticu ka nodoklī maksājat pusi algas. Ja nē, pensija tie paši 80 eiro vien sanāks.
Tādēļ priecāsimies, ka latvju sieviešu vecumdienas nodrošinās citzemju vīrieši. Mūsējie to nevar un negrib. Tādēļ tiešām pansionātos vairums ir viņi.

neko  Es jums katram ieteiktu jau tagad painteresēties, kāda būs pensija.
---
Nekāda nebūs, jo visi tie "uzkrājumi" ir tikai cipars uz papīra, bet valsts kasē reāli nekādu uzkrājumu nav. Attiecīgi katram pašam par savu nākotni jādomā. Tāda ir objektīvā realitāte, ar to arī rēķinos.

p.s.
Pansionātos dzīvo tie un tās kam nav normālu bērnu kas viņiem parūpētos. 60-70 un vairāk gados visi ir vienlīdz nevarīgi neatkarīgi no dzimuma un kādas būs vecumdienas atkarīgs tikai no jaunākās paaudzes.

Sallija2  Jūs te tādās drūmās krāsās visu iezīmējāt, ka man arī vakadzētu aplūkot vācu kandidātus. Kāds viņiem tur ir populārākais iepazīšanās saits? Es gan vāciski tikai - bitte, danke un enshuldigen sie bitte - varu pateikt, bet varētu iemācīties vairāk, ja būtu motivācija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu