Vīrieši - bērnu taisītāji un spermālie skopuļi

Esmu sastapusi pilnīgi pretēju uzskatu vīriešus, tikai nesaprotu, kāda motivācija. Ir tādi, kas piedāvā uzreiz uztaisīt bērnu, pat seksu nemaz nepiedāvājot. Tā uzreiz nopēta uz ielas un piedāvā. Vēl palielās, ka esot daudzām uztaisījis, tās laimīgas kaut kur dzīvo. principā tas tā kā liecina par viņa spermālo varēšanu.
Ir tādi, kurus gadiem nevar pielauzt, negrib bērnu un viss, pat gatavi atteikties no seksa, jo tās bailes no bērniem ir tik lielas! Citi mēģina iebarot spēcīgas tabletes pirms seksa, zinu, draudzenes stāstīja. Pat ja sieviete saka, ka nekādus alimentus neprasīs, un nekad vairs netiksies, un vīrieši ir bez attiecībām, viņi vienalga ne par ko nepiekrīt? Ar ko tas izskaidrojams? Žēl spermas? Vai tas nav pretrunā ar tēviņu instinktu apsēklot pēc iespējas vairāk mātīšu? Sanāk, ka viņi ir zaudējuši vīriško dabu?
Diemžēl tie, kas negrib bērnus ir kvalitatīvāki eksemplāri, bet tie kas paši piedāvājas uz ielas, visbiežāk ir nabadzīgi un ar citām problēmām. Kā saprast šo motivāciju? Varbūt te ir jāiejaucas valstij?

edgarsronis  Bērns tā nav rotaļlieta, tā ir atbildība. Kopš jaunības dienām atbaidija sievietes kuras tā vnk gribu bērnu no tevis. Pirmkārt es negribēju, otrkārt es nevēlējos ar viņu saistīt dzīvi, treškārt jā nolemj kā vēlies bērnu, tad sievietei nevajadzētu būt bagātīgi piepildīta ar dažādu vīriešu informāciju, jo katrs seksuālais sakars atstāj sievietē info par vīrieti. Tad ar brīnās kur normālas ģimenes izaug svešķermenis. Ceturtkārt bērns tā ir atbildība, jāspēj sniegt pilnīgi garīgi un materiāli. Piektkart bērniem jārodas no mīlestības, nevis no seksuālo vajadzību apmierināšanu.

gertrude  kādas tik tēmas cilvēks aiz gara laika nesadomā! par bērnu taisīšanu/netaisīšanu neizteikšos, neesmu vīrietis, man interesē, vai tiešām vēl kādai, izņemot furnitūru, uz ielas bariem skrien pakaļ vīrieši ar šādiem konkrētiem piedāvājumiem? varbūt tas tikai Rīgā, pie mums, laukos, nekas tāds nebija dzirdēts:)

Aivars50  Galu galā , sieviete ir tas vārtsargs kura izvēlēsies , kuru bumbu laist vārtos , kuru ne . !

janisb  "Pat ja sieviete saka, ka nekādus alimentus neprasīs" šito par ar notāra apstiprinātu līgumu ir praktiski neiespējami garantēt, sievietes mēdz pārdomāt, bērns var nonāk pie aizbildņa, u.t.t.
Ja nav naudas, tad pofik, var rožot cik vēlas, tāpatās nav ko paņemt, bet ja ienākumi normāli, tad iespējams pat vairāk nekā minimālo summu nokāsīs. Pietiek tādu kas gatavi apsēklot, kā autore teica, nav nekādas vajadzības riskēt...

solvitas  Un jums liekas, ka tas ir normāli atņemt tēvam bērnu un bērnam tēvu tik dēļ tā, ka bērns ilgāk pagaidīja? Jūs vispār nojaušat kādas viņiem tagad būs problēmas. Manējais skolā mani regulāri vismaz stundu gaidīja, jo pagarinātā grupa beidzās 17.00, bet man darbs tikai 18.00, tad nu bērns arī gaidīja pirmajās klasēs kamēr neļāva vienam iet uz mājām. Arī ziemā gaidīja un ārā. Arī tagad bieži mans bērns viens spēlējas ar telefoniem lmt veikalā kamēr es iepērkos, ko tad man viņu vilkt līdzi uz piena stendu?

Laapsta_aciis  Jap, furniturai niks atbilstošs šeit uzdotajam jautājumam. ..Bet ne par to ir stāsts.... Vērtīgie vīriešu kārtas eksemplāri rūpīgi atlasa pretējā dzimuma eksemplārus. Tā teikt, lai vērtīgais genofonds nonāktu pie vismaz tikpat vērtīga genofonda. Jeb, vēl savādāk izsakoties, daži domā ar galvu, bet citi ar galviņu. :))))

Pilskungs  autore> ...latvieši tomēr pieder pie elitārās āriešu rases, kas nav paredzēti verdzībai..................
Vai pati saprati, ko pateici ???
Latvieši taisni ir tendēti uz vergošanu.
Kādā veidā tu gribētu iesaistīt valdību ?
Viss šis jautājums ir pilnīgs absurds.

dzozefinaups  16.11 Letinss nekad nav bijis aristokrats... mes esam zemes cilveki,nezinu,vai vergi,bet tomer darba tauta... Bet,piedod,teema ne visai... kada gan kuram dalla-cik to donoru ir! galvenais,lai cilveks ir atbildigs,un apzinas,ka ar ciki-briki-lieta nav darita...

Epifanija  stundu ir tā kā pa ilgu gaidīt bērnam un vēl ārā salā, un vēl pie kādas iestādes - spēļu automāti...
alimentus variet nemaksāt saviem bērniem, bet tad arī savās vecumdienās nerāpojiet uz to pamesto bērnu pusi, jo, lai sieviete izaudzinātu viena bērnu, tomēr ir jābūt finansiālam atbalstam no bērna tēva puses, kaut arī vecāki izlemj vairs kopā nedzīvot, tas būtu tikai godīgi pret savu bērnu..

anis  Drusku ilgāk pagaidīja-nu nevajag jaukt situācijas! Izskatās pēc atkarības māktā-bērnam vispār nebūtu jāgaida šādā vietā... un kas vainas bērnam piena nodaļā? Atstāt spēlēties spēlītes arī nozīmē atraut no reālās dzīves! Es savos darbos/haltūrās esmu staipījis bērnus/mazbērnus līdzi-gan šo to iemācījās,gan ar cilvēkiem iepazinās, tagad ar gandarījumu piemin. Nav tas slogs,bet normāla dzīve kopā...

Edg  Izlasot šādu tekstu jautājumā viss kļūst skaidrs - furnitūra ir tieši šāda tēviņa bērns, Tas izskaidro te tos daudzās nejēdzīgās tēmas no furnitūras. Nākas izteikt līdzjūtību.

VAZ07  Ir tada lieta ka atbildiba par paveikto , !
Par valsts iejauksanos interesanta doma , kadi butu varianti , si pat varetu atseviska tema!

neko  Parts iejaukšanos - tā ir nevis interesanta bet perversa doma. Ir lietas ar ko cilvēkiem pašiem jātiek galā. Ja nu tomēr netiek, tad tas vienkārši nav priekš viņiem.

piparbecinja  Tie, kas negrib būt anonīmie fāteri, vēl nav zaudējuši saprašanu...

av2  jo zemaaks intelekts, jo speeciigaaki instinkti. Kad nokriit pavism zemu, tad tikai riit un *ebatsa vajag.
Protams, ir forssi iznneemumi, bet pa lielam, diemzzeel, jo trulaaki cilveeki, jo vairaak sarazzo peecnaaceejus, un tie taapt sarazzo, utt.

armyman  No teksta var spriest, ka cilvēki ir ļoti dažādi. Ko tur lai saka - pilnīga taisnība!

jurisb  nu,ja godīģi,tad nesaprotu tos vīriešus kuri uztaisa un aizlaižas.bet diemžēl tādu ir daudz.un tās sievietes,kurām tik bērnu vajag ar nesaprotu.vai tad tik tiešām nevar atrast sev normālu vīrieti?kaut gan varbūt ar nav tādu daudz.un,jā, daudzi baidās no alimentu maksāšana,un netic,ka saka,ka neprasīs.

Trusis1983  Ari nav bernu savos 34 gados.Negribu bernus no kuras katras,bet no tas,kura mani miles un cienis.A ta pagaidam,tadas garam ejosas vien ir.

Torpedo  jurisb, nu bet tieši šī iemesla dēļ Blaumaņa laikos vīrietis pie pirmā seksa tika tikai savā kāzu naktī

Sallija2  Tāpēc vajag vispirms apprecēties un tikai tad par bērniem sākt runāt. Un nekāda seksa, kamēr nav apprecējis!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu