Vīrieši - bērnu taisītāji un spermālie skopuļi

Esmu sastapusi pilnīgi pretēju uzskatu vīriešus, tikai nesaprotu, kāda motivācija. Ir tādi, kas piedāvā uzreiz uztaisīt bērnu, pat seksu nemaz nepiedāvājot. Tā uzreiz nopēta uz ielas un piedāvā. Vēl palielās, ka esot daudzām uztaisījis, tās laimīgas kaut kur dzīvo. principā tas tā kā liecina par viņa spermālo varēšanu.
Ir tādi, kurus gadiem nevar pielauzt, negrib bērnu un viss, pat gatavi atteikties no seksa, jo tās bailes no bērniem ir tik lielas! Citi mēģina iebarot spēcīgas tabletes pirms seksa, zinu, draudzenes stāstīja. Pat ja sieviete saka, ka nekādus alimentus neprasīs, un nekad vairs netiksies, un vīrieši ir bez attiecībām, viņi vienalga ne par ko nepiekrīt? Ar ko tas izskaidrojams? Žēl spermas? Vai tas nav pretrunā ar tēviņu instinktu apsēklot pēc iespējas vairāk mātīšu? Sanāk, ka viņi ir zaudējuši vīriško dabu?
Diemžēl tie, kas negrib bērnus ir kvalitatīvāki eksemplāri, bet tie kas paši piedāvājas uz ielas, visbiežāk ir nabadzīgi un ar citām problēmām. Kā saprast šo motivāciju? Varbūt te ir jāiejaucas valstij?

jurisb  a varbūt tiešam tikai pēc kāzām seksu,a to tagad kas sanāk,pa labi un pa kreisi visi ņemas.bet protams tas būtu neiespējami un ar nav vajadzības.nav jau slikti sekss pirms kāzām.es jau noteikti nepiekristu tikai pēc.vienkārši jādomā vai no tā cilvēka gribi bērnus.bet tas tā...es par sevi tikai zinu,ka bērnus diezvai gribētu vel

Torpedo  ja jau sex dabūts pirms kāzām, viss redzēts, visi noslēpumi izzināti, tad kāda vairs vīrietim motivācija precēt to sievieti??

Liga2  tiesam kas tur tads briesmigs atstat bernu uz ielas aukstuma uz stundu vinam jau nu noteikti nesalst un briesmas ari nedraud jo apkart ir tik daudz jauku cilveku!!!!!!!!! man skiet ka LV socialie dienesti varetu labak stradat un varbut ari tragedijas kuras saistitas ar berniem butu mazak. piekritu ka sadam tevam ir jaatnem berna aprupes tiesibas jo tas nav normali. un ari zidaini atstat masina nav prata darbs, acimredzot vecaki neapzinas tos riskus ar kuriem vini ir gatavi paklaut savus bernus un tas jau ir bedigi.

Jurijs55  "furnitura" : "Ir tādi, kas piedāvā uzreiz uztaisīt bērnu, pat seksu nemaz nepiedāvājot."

nē, "Svētā Furnitura" nesanāks

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu