Draugam nekad nav laika...

Vai tā var būt un vai tas ir normāli,ja jau attiecību sākumā (draudzējamies 1 mēnesi) cilvēkam nav laika nekur kopīgi aiziet? Viņš vēlās tik,lai es braucu ciemos, sexiņu utt.,bet kad pajautāju kautkur kopā aiziet-viņš ir ļoti aizņemts.Viņam ir darbs maiņās, bieži un ilgi laiku pavada trenniņzālē, spēlē hokeju u.c. nodarbošanās.Man gribētos, kautko kopīgu arī ārpusmājas,ja jau man ir draugs. Citādi jūtu mājās sēdētāju rutīnu un tas mani neapmierina.Ko darīt?Vai kautkas mainīsies uz labo pusi?Paldiesssss:)

dzozefinaups  Kurts69 Es zinu,ka ir viriesi,kas vertee to,kas lidzaas,ciena sevi,un citus.... Tacu-ja runajam par konkreto situaciju,sskiet,virietim sii sieviete neinterese! Un tomer,tas,ko rakstiju,ir tuvu patiesibai! Jus esat savadak veidoti,un atskirigi domajosi.... Jums nav nepieciesama tik emocionala saite,lai sexotu.

KiManO4  Jebkuram normālam vīrietim dzīves laikā sen būtu jāzin, ka sievietes seksu uztver pavisam savādā, proti, intīma tuvība cieši saistīta ar garīgu un emocionālu atdošanos.
Vot, nolādēti tie mērgļi tiem prastie jākļi, kas izmanto sievietes un situācijas! Nevainīgie, ibio!!!

Kurts69  dzozefinaups , nu ir jau ir atšķirība:), labi ka tā, citādi būtu pavisam garlaicīgi

Tessa  nevienu nevar izmantot (ja ta nav izvaroshana), ja vinjsh tam neljaujas. man shkjiet, ka pieaudzis cilveks prot definet, ko velas iznest no jebkura sakara-vai tas butu sekss, vai miila vai iespeja veidot attieciibas.
izmantot damu, kurai 36 gadi? kamon.

brivaunprasiga  Tevi izmanto seksam, lai nebūtu jāpērk dārga lelle.....bet pati Tu to saproti un pieļauj, nebrauksi pie viņa Tu, brauks kāda cita.....

KiManO4  Beizd vienreiz muldēt, Tessa!!! Var gan izmantot, ja vīrietis labi apzinās, ko dara un kāpēc, bet sieviete neapzinās!!! Tas vecis par gļēvu pateikt vienkārši, kas un kā!
Kā tie maitas gabali var mierīgu sirdsapziņu gulēt, zinot, ka čakarē sievietēm dzīves!

Man bija tā, ka es pēc viena tāda reāli ienīdu vīriešus kā dzimumu un ne tikai ienīdu domās, bet tam sekoja arī darbība - čakarēju katru, kurš savā laipnībā bija pagadījies mana tuvumā, jo vnk mērs bija pilns!

Ka jutos, uz to izmantošanas laiku? Saku atklāti - jutos īpaši PRETĪGI, bet ... a pārējo Jums nebūs zināt! MĒĒĒĒ

Tessa  KiManO4 viedoklis
tas saucas, neregulara un nekartiiga ezoterikas piekopshana un karmas nodoshana, kura noved liidz histeriskam lekmem un izraisa naidu pret pretejo dzimumu.
dzilji pofik, ka tu tur juties, bet adekvatumu tavi posti parada uzskaitami un normalu viirieti tev neredzet ka elkonjus nelaiziit :DD

Vanesa15  Kājslauķis tu viņam esi. Un ja vēl kaut ko viņš slēpj par sevi, tad tas ir drošais atkāpšanās ceļš, ka šķiršanās gadījumā tu nezināsi kur iet logus dauzīt :D Pazudīs bez pēdām.

Protams, ja cilvēks ir ļoti aizņemts, tad jau vajadzētu respektēt viņa darbus. Bet kaut kas man šai stāstā nepatīk. Tīri intuitīvi

elis  Vienīgais risinājums sāc spēlēt hokeju ar viņu.

Epifanija  vēža zīmē dzimušās dāmas dažreiz var būt par daudz tiem, kuri ir dzimuši būt neatkarīgi, tev jāmeklē vīrietis ar mazāk interesēm vai pat tāds, kas jāizvelk no purva..

KiManO4  Es gan ieteiktu aizvērt acis, sakoncentrēt domu un domās raidīt spēcīgus spērienus pa pautiem. Darbojās! Pārbaudīts!!! gagaga

piladzoga  Es domāju mazliet savādāk, ja viņš vēlas , lai brauc pie viņa,tad viss ir OK. Ir jarespektē ,ka cilvēks aizņemts un negrib pa tukšo "nosist laiku".Atrodi arī sev kādus hobijus un nodarbošanos ārpus darba un nevajadzēs gaidīt ,lai vīrietis iet kopā. Ir daudz laimīgi pāri ,kuri NAV atkarīgi viens no otra un nejūt vajadzību staigāt sadevušies rociņās.:D

neko  nuss.. pēc mēneša pazīšanās es ar vēl ar tēvu iepazīstināt nevestu:)

minnijai  Man arī liekas, ka visticamāk, viņu tu kā sieviete- draudzene neinteresē.
otrs variants- viņš ir precējies (aizņemts ar citu sievieti)


Bet ja tikai mēnesis... attiecībās, kādi draugi?, kādi radi? Ja nesāk dzīvot kopā, ja viss ir izzināšanas procesā, nevis nopietnu jūtu- mīlestības... tad es,piemēram tādu šādu, ko esmu satikusi 3-5 reizes- nestieptu iepazīstināt ar saviem draugiem, vai bērnu, vai vecākiem...
Iespējams, vīrietis domā, vai ir vērts iepazīstināt vai nav... Un vēl, to nemaz tik vienkārši nevar izdarīt. Vajag tā "organiski" izdomāt veidu KĀ iepazīstināt.... (vai svētku reizes, kad vnk kā ciemiņš tiek ieaicināts radu/draugu pulkā... vai kā orģinālāk)

Lai nu kā, izklaides ārpus gultas- tieši arī nozīmē, vai attiecībās ir kas vairāk par seksu.... ja ir attaisnojumi- tas jau ir rādītājs.

Ko es darītu?- mestu mieru, pārstātu komunicēt, rakstīt/zvanīt. Kad viņam gulta paliks auksta (un tici, ka tas notiks 100 %) - viņš par tevi atcerēsies, un pats sakontaktēs. ja būs nopietnāki nolūki, tad pats sapratīs, izdomās ko jauku. ja ne, tad vnk paprasīs, kad brauksi viņu aplaimot.

Tātad- LAIKS. Dod laiku. Netaisi histērijas, scēnas/ dusmas. Vnk nekontaktē.

Rondijs  Nav īstais un viss, pieņem to un meklē labāku.. cilvēku tak apkārts netrūkst, tajā skaitā labāku.

Torpedo  Ak, dies, kādi tie vīrieši ir nelieši - vot, šitentā izkrāpt sievietes nevainību! Un vēl vairākas reizes!!

mairita1971  Jā vīrietim sieviete patīk,viņš neapzināti vēlēsies kopā pavadīt vairāk laika.Vismaz pirmos pāris mēnešus.Labi,pie vecākiem par agru vest,bet ar draugiem iepazīstināt vēlētos pats.

Luusila  Interesanti, odnako. Tēmā par adopciju man atļāva pievienot 2 komentārus, kamēr šeit KiManO4 īsā laikā piegāna veselus četrus: 18:21; 18:34;18:40 un 19:20. Ja nu vēl būtu kas sakarīgs runāts, tak nē, gānīšanās...

Atbilde saulespuķei- tev būs gadījies oficiāli neprecēts, bet ar harēmu.

draboss  Spriežot pēc apraksta, Tev nemaz nav sava drauga. Ir tikai vīrietis, ar kuru ik pa laikam satiekaties divvientulībai, ja tā var izteikties. Vai būs labāk? Nezinu. Bet ja būtu jāliek totalizatorā, drīzāk jau liktu ka nē.

dodekaedrs  Nevis draugs, bet izmantotājs!

Wach auf! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu