Draugam nekad nav laika...

Vai tā var būt un vai tas ir normāli,ja jau attiecību sākumā (draudzējamies 1 mēnesi) cilvēkam nav laika nekur kopīgi aiziet? Viņš vēlās tik,lai es braucu ciemos, sexiņu utt.,bet kad pajautāju kautkur kopā aiziet-viņš ir ļoti aizņemts.Viņam ir darbs maiņās, bieži un ilgi laiku pavada trenniņzālē, spēlē hokeju u.c. nodarbošanās.Man gribētos, kautko kopīgu arī ārpusmājas,ja jau man ir draugs. Citādi jūtu mājās sēdētāju rutīnu un tas mani neapmierina.Ko darīt?Vai kautkas mainīsies uz labo pusi?Paldiesssss:)

gertrude  1. tas ir tikai mēnesis, ja cilvēkam ir izstrādāta sava dienaskārtība, tad jāpaiet zināmam laikam, lai to izmainītu (nav vairs nekāds jauneklis);
2.ir cilvēki, kuriem tiešām nepatīk apmeklēt kultūras pasākumus (paskaties, cik % vīriešu sēž koncertos, teātros);
p.s. labs sekss apkārt nemētājās.

miers2  sievietēm nekad nav labi - viņš viņu aicina ciemos, apdāvina ar seksiņu, sūta sms, bet viņa nekaunās paziņot, ka šim neesot priekš viņas laika!! Nu ko - tagad nebūs vairs nekas no tā visa- šī varēs sākt atkal visu no gala

Aukstums  Viebs mēnesis jauvēl gluži rādītājs nav. Tekstā lasīju, sapratu, ka Tu brauc pie viņa...vai esi aicinājusi viņu pie sevis? Pamēģini vienreiz neaizbraukt, uzaicini pie sevis. Pēc reakcijas/ darbībām izdari secinājumus.

neko  ja par tmu:
"vinš bieži un ilgi laiku pavada trenniņzālē, spēlē hokeju u.c. nodarbošanās."
"Citādi jūtu mājās sēdētāju rutīnu"

1) Tādi cilvēki tik vienkārši savu strikto dienas režīmu nemaina. Ne jau nu pēc mēneša pazīšanās.
2) Vismaz viņš jau nu nekādi nav mājās sēdētājs. Viņam ir visnotaļ piesātināta dzīve. Problēma tanī, ka tev tādas nav.

raina1970  1 mēnesis jau patiesībā nav nekas tik nopetns, lai skrietu iepazīties ar vecākiem, radiem, un visiem draugiem.. vīrietim 45, hobijs fiziski pasnmags, nezin kāds darbs- par ko strādā? šajā vecuma jau vairs neko daudz diebt apk art pa nakts klubiem, vai restoraniem nedz spēka ir, nedz arī interesanti. No otras puses- ja galīgi ir tikai variants- atbrauc pie viņa paseksot, nu tad arī -nav aršana. Diez vai tas mainīsies. Neteiksu, ka kāds no pāra tiek izmantots- abet ne vienam ne otram nav spiesta lieta taja pasakumā piedalīties.. vienkārsi pašai ( autorei) ir jāizlemj- ir pieņamamas tādas tiksanās, vai nav. Ja nav, tad var mierīgi atvadīties, ar laba velejumiem, un paldiesu par jauki pavadīto laiku( nu tak no tā sekša kaut kāda jēga tak bija, ja jau mēnesi braukā pie čoma)

Dominika  Tev pašai sev jauzdod jautājums. Mani tas apmierina vai nē.
Cilvēka ieradumus nevar izmainīt.
Vari protams izvēlēties vīrieti kas mazāk aizņemts.
Ne vienmer aizņemts ir rādītājs ka tevi izmanto.Vienkarsi tads cilvēka dzivesveids, vai pieņem vai atsakies. Vel vari pati maksimāli aizpildit savu laiku.
Vienkāršākais ceļš atteikties.

Trusis1983  Ir ari ta,ka nav jau vairs speka vazaties rinki vel,ja ir bijis hokejs,darbs un sazin kas vel.Un ka varbut pec ta visa gribas pabut majas.Tacu nedelas nogale jau gan var tak kautkur aiziet,kautvai pie draugiem,vai pirtinu.

dodekaedrs  Pieļauju, ka arī Tu nesēdi mājās, rokas klēpī salikusi, bet gan strādā, Tev ir vaļasprieks un vēl daudzas darāmas lietas, un tomēr Tu atrodi laiku, lai viņu satiktu, jo šis cilvēks Tev ļoti patīk. Piedod, bet viņam NAV par Tevi tik jau nu liela interese. Tu neesi viņa prioritāte!
Tas, kas starp jums ir, tās nav mīlestības attiecības, bet gan viņa iniciētas dzimumattiecības viņam ērtos laikos. :)

zmejs  Standarts vai zandarts - kazanova vēl 3- 4 tādas kā tu ir sarakstā un nevar pie visām paspēt varbūt pat sieva un bērni tad nav laika.

Sallija2  Kāpēc gan tiek apgalvots, ka mēnesis vēl nekas neesot? Kad es ar savu vīru iepazinos, tad mēs jau pēc mēneša bijām noīrējuši kopēju dzīvokli un dzīvojām kopā, lai gan viņš joprojām pat skaitijās precēts ar pirmo sievu. Ja ir, tad arī netiek vilkts garumā. Bet ja sākas visādi aizbildinājumi un vilcināšanās, atrunas, tas nozīmē, ka nekādas atīstības tur arī nebūs. Šajā gadījumā izskatās bezcerīgi. Bet to nelikšanos ne zinis vajag pamēģināt kaut vai profilaksei. Nu neraksti, nezvani un nebrauc pie viņa dažas dienas un skaties kas notiek. Ja viņam tu būsi svarīga, tad 3 dienu laikā piezvanīt vajadzētu. Nu un kad piezvana un jautā kas un kā, tad konkrēti arī pasaki, ka jūties nemīlēta un ko tad tu gribētu sagaidīt no attiecībām. Tad arī uzzināsi vai viņu tas vispār interesē.

Eurika  Skarbi...bet Tu viņam esi vajadzīga tam fiksajam seksiņam. Meitene komfortam..kad vajag izsauc. Reāli TU viņu neinteresē...Cieni sevi ! Meklē vīrieti kurš mīlēs tevi un vēlēsies ar tevi būt kopā. Vēl ...man nav laika...ir tukša atruna. Ja vēlas satikt laiku vienmēr atrod.
Netērē laiku tādam idiotam.

lefkoja  Ir nu gan vienvirziena domāšana visiem.Attiecību modeļi var būt dažādi.Kas vieniem slikti, citiem labi.Varbūt vīrietis nevēlas saistības, ģimenes dzīvi, varbūt ir kādi iemesli.Un ko tur ko brīnīties. Ja slikti, tad nav ko pīties ar tādu.

av2  ta napig Tev taads, kas nesaprot, ka forssa ( forssa? ) sieviete it daus veertiigaaka, nekaa, ibj, vinna hOObiji, vai veel kas.Vinnaam ir...rutiina, ko vinne negrib mainiit.
Vai nu , atkal, Tu deri tikai seXam :(

garinsh207  Gribetos kaut ko arpus majas....nu ja topika autorei ari butu realas sportiskas aizraušanas,celojumi,pargajieni trenini- tad tadiem ari butu iespejas,varianti daudzko kopā sadarit arī arpus majas.
Bet ja viens ir tiešam reali aktivs,otrs majas sedetajs- tad nu tikai sesks var vienot uz kādu laiku

Deisa  Nav tā, ka nav laika. Lai cik cilvēks būtu aizņemts, viņam vienmēr atradīsies laiks tam, kam gribās to veltīt. Prioritātēm. Tu neesi prioritāte. Ja neko nedarīsi, tā tas arī paliks. Es ieteiktu ar viņu izrunāt, kas un kā, nevis ciešot un klusējot pamest. Zaudēt taču nav ko. Tad tā arī pasaki, ka vēlies kopā laiku pavadīt, bet, ja viņam nav laika, tad nekas nesanāks tālāk.

virietis1973  Cilvēks izraujas no sava saspringtā ikdienas grafika lai Tevi apmierinātu..tērē savu dārgo laiku lai Tev sniegtu baudu bet tas viss vēl par maz..kaunējusies būtu.Dzīvo un priecājies

kokote  Ja sex ir exelents- nu tā, ka totāli norauj jumtu, tad izbaudi un samierinies ar to, ka nekad nekas vairāk nebūs, bet citādi- neceri, ka kaut kas mainīsies, tās visas ir tikai atrunas. Ja Tevi tas neapmierina, netērē laiku un atvadies, jo viņam nav emocionālās saiknes, bet Tev tāda nepieciešama.

Tessa  da kads exelents. tad vinju nemociitu pardomas par attieciibu definiiciju. butu izcils sesks, vismaz sakotneji butu pofik uz parejo, seskotu un priecatos. varbut, pec kada gada tik aizdomatos, eu, kas notiek.
cik tie exelentie ir par visu dziivi? cits visu muzhu nodziivo ar shujmašinu vai baljkji.

garinsh207  attiecibas izveidot nevar- attiecibas vai nu ir vai nav.Savukart attiecibu veids un kvalite ir atkariga no pašu iesaistito kvalitates un apziņas limena.Tatad var veidot var tikai katrs sevi,lai attiecibas klutu labakas.
Tatad izvele topika autorei ir un ari tam puisim ir izveles iespejas- ko un kā darit.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu