Ko Jūs domājat par šādu situāciju?

Vakarā pēc darba Bauskā ir sarunāts kārtējais randiņš. Pati dzīvoju Iecavā.Pa dienu draugs raksta,ka ļoti gaida vakaru un mūsu tikšanos.Pēc darba sēžos autobusā un braucu.Pa ceļam vēl uzrakstu,ka autobuss nedaudz kavēsies utt.Atbildes nav.Atbraucu Bauskā-drauga arī nav. Šis zvana,ka ir Rīgā patreiz, kautkur rajonā pie Alfas.Viņš aizbraucis darīšanās un visu laiku cerējis,ka paspēs atbraukt.Vai es viņu tagad tur gaidīšot?Es šokā, ka nepabrīdināja, lai nebraucu. Un tikties varējām Iecavā, kad viņš brauktu atpakaļ no Rīgas. Vispār dusma par šādu izgājienu.Kā Jūs reaģētu manā vietā?
P.S. Jā, jā tas ir tas pats draugs,kuram nekad nav laika.Un šis atgadījums bija mūsu trešajā tikšanās reizē.

N4Y  Pffff , pie manis uz Rēzekni ( biju darba darīšanas ik pa laikam tur , bet sarakstīties teicu ka dzīvoju ) , randiņus ik pa laikam sarunāju bet kādus ?- brauca kungi no Rīgas , nu tā kādu laiku , pat tikai paēst , protams kungs uzsauc . . Tā ka , nekad neskrietu pakaļ kaut kādam kas it ka visu laiku aizņemts un kur nu vēl kaut kur nezin kur .

Liga2  tev tiesam skiet ka cilveki no malas tev spes dot padomus ka atrisinat personigo dzivi? man godigi sakot nav skaidrs kapec tu so virieti sauc par draugu, pec tava apraksta spriezot jums ir tikkai sexa attiecibas tatad vins ir tikkai tavs sexa partneris. sadas lietas ir jarisina tev un sim virietim. vnk apsedieties un saciet runat ja saruna nesanak tad izdari secinajumus un dari ta ka pasai liekas vislabak . vai tev ir nepieciesama sabiedriska aptauja lai izdaritu secinajumus?

bumpastiks  Nu ko lai saka-Tev un tikai Tev pašai jāizlemj ko darīt,citādi sados Tev te padomus ka nav ko krāmēties ar tādu.Pasūti un t.t. un tad ja tas vīrietis tiešām patīk rakstīsi tēmas ka nu sāp un kā lai viņu dabū atpakaļ.
Vēl gribēju piebilst par helgucis1 šitā dāma palikusi pavisam žultaina un tas viņu nemaz neskaistina.Jūtams dāmai pašai lielas problēmas tad nu izgāž savu žulti uz citām.

Tessa  es teikshu ta, labi ka ir mobiilie. citadi nezinatu, kur vinjsh vispar ir. triektos majas nezinja.
a ta, feini, dziivs un ta. un komplimentus saka.
ne, es, laikam, par slinku shadam rumpja kustiibam bez jegas.

gertrude  runa nav par ,,mazpilsētas izklaidēm´´ (ak, cik daži mums smalki), bet elementāru nerēķināšanos ar otra laiku. dažādi darbi un pēkšņas darīšanas var gadīties katram, bet nav jau visuslaiki, kad vienīgā iespēja aizsūtīt vēsti bija ziņnesis baltā zirgā, tehnoloģijas attīstījušās un arī vairs nemaksā tik dārgi...

Geisha  Atradi kur savu sirdi kratīt.....

Edgars37  Variants 1-sieva nepalaida uz randinu, variants 2-tu neapsolijies vinam izmaksat kafiju😃

draboss  Ar komplimentiem neskopojas....Ok. Tad viss kārtībā! :)

Tessa  skauzh kas?
ka tu meties pec pirma švilpiena pie viiriesha, kuram esi tuksha vieta? kursh tikai skaisti runa, un, ka redzam, riikojas ne tik skaisti? skauzh, ka, es, protams, atvainojos, ka tu esi absoluti bez savas nostajas , pashvertejuma un viedoklja, lai ta dariit un vel nekaunies par to stastiit?
jajauta, cik tev ir gadi. kaut gan citi visu muzhu nepieaug, tada sajuta, ka cilveki nemacas pilniigi ne no ka, kas ir bijis vinju dziive.
ja, konkreti man nenormali skauzh. pilniigi sapnjoju braukt pec grudiena darba dienas vakara, lai otra gala neviena nebutu (no skaudiibas ir visus nagus nograuzusi un visas asaras izraudajusi).

Lisichka  Nejautā to,ko neesi gatava uzklausīt)jo nu reāli izklausās sory,ka cilvēks tevi nopietni nevērtē un Tu sniedzies pēc viņa vairāk nekā viņš pēc Tevis((

eksim_braalis  Saukt vīrieti par draugu, ar kuru ir pāris reizes bijis sekss un uz trešo viņš neieradās, ir jocīgi.
Saukt vīrieti par draugu, kurš ar auto brauc garām Iecavā dzīvojošai "draudzenei", lai tā, savukārt, ar autobusu brauktu pie viņa uz Bausku, ir vairāk kā jocīgi. Patiesībā - smieklīgi.
Sieviete ir iedomājusies vēlamo par esošo.

Liiva  Un to Tu sauc par draugu?!

helgucis1  bumpastik - manis pēc vari saukt mani, ka esmu žultaina vai nezin kāda vēl ,kā arī autorei liekas, ka skauž . Tikai reālajā dzīvē lūk tā ir, jo esmu ļoti daudz strādājusi vīriešu kolektīvos un dzirdējusi, kā arī redzējusi šādu vīriešu attieksmi pret sievietēm, kuras rīkojas kā autore. Nu, esi tikai laika kavēklis viņam, kā izsmejamais un tvaika nolaišanas objekts. Izvēle jau ir pašas rokās to saprast vai nesaprast. Tikai reāli pēc kāda laika lasīsim tēmu kārtējo , kā sāp un kapēc tā rīkojās viņš, jo es tak pati pasniedzu un pievedu viņam klāt. Tur jau tā lieta, ka pieved klāt, bet vīrietis pat nepacenšas dēļ tā, lai to sasniegtu. Vīrietis ir mednieks, sieviete ir medījums un tad ir vīrietim interesanti, bet autore kā glupa aita pakaļ skrien blēdama un vēl pa šo saitu mēdama.

brivaunprasiga  Nekad nebrauc pati ar sabiedrisko vīrieša dēļ, gribēs būt kopā, pats lai brauc!!!

fargo  žultaini ir. manuprāt, nevajadzīgi skarbi pret autori. nu, pieņemsims, viņa nav pašpārliecinātākais cilvēks ciemā(un tad nav arī brīnums, ja šādi jautājumi un pašas situācijas top, vai ne?). labi, un? vai gremdēšana to vairotu vai mazinātu?

tagad, kur mēbelēm taisnība? tanī, ka tas kadrs tāds čābīgs ir un autore to pati saprot. no randiņošanas pieredzes vēl piebildīšu, ka ļoti iespējams, tajā pašā brīdī, čābīgais bezlaika nekad nevarētājs randiņoja ar kādu citu un tas arī bija nokavēšanas/nevarēšanas iemesls. jo randiņotāji iet uz daudziem randiem, kad tas karusalis sāk griezties.

dzīve šeit ir viena. un bērns jau ir. vai tiešām vajag VĒL kļūdainas vai sliktas izvēles? vēlreiz? jā, gribas, jā vienai būt ne-gribas. viss tas ir saprotams. bet kritērijiem ir jābūt pat ciešākiem, kadi bija agrāk, lai arī tas nozīmē mazāk variantu. no otras puses, tieši pareizās izvēles dod visvēlamāko rezultātu, lai arī, parasti, ne tik ātri.

Tessa  ok. aiz savas laipniibas paris jautajumi.
vai vinjsh zin, kur dziivo, ko strada un kada vispar ir tava ikdiena?
otrs. kas sekoja pec shi gadijuma? nakamais brauciens uz Bausku un sekss, utt, utt?
treshais. kam tev konkreti shis cilveks ir vajadziigs. ko tu velies no vinja, kaa visu redzi? ja seksam, (nu mazums, ljoti vajag), tad vajadzetu tadus 2-3. nu ta man sanak, ja ljoti gribas, bet vinjsh aiznjemts - lai ir kads cits.
ceturtais, ieteikums. varbut, labak kamiiti? dziivo 3 gadus. par vinju jarupejas un ta.

Dolaars  :D :D :D te ir tikai jaierēc...bēŗrnu dārzs

Kurts69  Izskatās ka te viss vienos vārtos. Tēmas autore vai nu fantazē, jeb uzdod bezjēdzīgus jautājumus, jo pārējo viedoklī nemaz netaisās ieklausīties. Atliek tikai gaidīt finālu un cerēt, ka līdzīgi stāsti nebūs pārāk bieži.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu