Ko Jūs domājat par šādu situāciju?

Vakarā pēc darba Bauskā ir sarunāts kārtējais randiņš. Pati dzīvoju Iecavā.Pa dienu draugs raksta,ka ļoti gaida vakaru un mūsu tikšanos.Pēc darba sēžos autobusā un braucu.Pa ceļam vēl uzrakstu,ka autobuss nedaudz kavēsies utt.Atbildes nav.Atbraucu Bauskā-drauga arī nav. Šis zvana,ka ir Rīgā patreiz, kautkur rajonā pie Alfas.Viņš aizbraucis darīšanās un visu laiku cerējis,ka paspēs atbraukt.Vai es viņu tagad tur gaidīšot?Es šokā, ka nepabrīdināja, lai nebraucu. Un tikties varējām Iecavā, kad viņš brauktu atpakaļ no Rīgas. Vispār dusma par šādu izgājienu.Kā Jūs reaģētu manā vietā?
P.S. Jā, jā tas ir tas pats draugs,kuram nekad nav laika.Un šis atgadījums bija mūsu trešajā tikšanās reizē.

raina1970  Cilvēks, kurš ilgāku laiku ir bijis viens, aizvien vairāk aizmirst, kā ir , kad ir jārēķinās ar otru - savā dzīvē.. Arī tāds var būt skaidrojums šai situācijhai. Lai gan , lasot šo un iepriekšējo postu, man gribas tomēr saecināt- nu nebūs te aršana, nu nebūs.

Saara  Zinu, tēma izfantazēta, bet patīk pamodelēt situāciju, kā būtu, ja viss asaru stāsts būtu pa īstam.Nemaz nenosodu autori, ka viņa ar sabiedrisko devās ceļā uz randiņu. Es arī tā, iespējams, darītu. Nemaz nenosodu autori par to, ka viņa iepostēja jautājumu te, lai krokodilu baram ir ēdamais. Tikai-nianse-es to visu darītu tad, ja vīrietis ir tā vērts tīri fiziskā izteiksmē, jo par citām kvalitātēm nav racionāli runāt, jo no tām nekas gadījuma sakara dāmai netiks. Pie kājas statusi, grabuļi, zemes gabali, tie nav priekš tevis. A tā, šitās autores nopēlējas mierīgi var neņemt par pilnu, jo dzīvē tās ir gan sūkātājas, gan bankomāti, gan anālā seksa rotaļlietas-un tas viss, lai nezaudētu tieši šādu fruktu.

Rouzita  Gaišreģe Saara, gaišreģe. Piektdienas vakaram der visādi stāsti un komentari... relaxam.

valmierietis333  Kārtējais žultainais feiks ,
visu jau pēc Saulespuķa atbildēm var saprast , tēma ,lai tikai iekostu kādam !

Tā kā netērējiet laiku ar savām atbildēm !

Sallija2  Nu Saara ir smags gadījums, jau izreklamējusies, ka esot ar mieru nākamā džeka sānsoļus pieciest, ja tik tie sānsoļi ar prezervatīvu. Tagad nāk klajā ar atklāsmēm, ka arī anālo seksu piedāvāšot un rotaļlietas. Totāls izmisums! :)
Par saulespuķi.....nu cik noprotu, tad tev viņš tā patīk, ka viņš varētu arī vispār neatbraukt un nākamajā dienā piezvanīt pateikt ka tu esi vislabākā un ka viņam žēl ka tā sanāc un tu kā tāds dumjš dalmācietis priecīgi skrietu pie viņa un laizītu seju. Un tā gadiem. Ne tu pirmā ne pēdējā kas tādas muļķības dara, bet kurš gan tev var to liegt! Ir jau cilvēki, kam ciešanas sagādā baudu un varbūt tu esi tādā izmisumā, ka pat tie komplimenti šķiet tā vērti, katram jau gribas sajusties vajadzīgam un mīlētam.

Eiropa  Edgars37,
3.variants - abi precēti!

kuks10  Viņš vienkārši ir pidars..

jurisb  izrādās ka ir vel sievietes,kas skrien pakaļ večiem.tātad ir tā vērts,ja jau tā ņemas ap viņu

runcitis15  Cilvēka nekaunība necieņa,kad nepadomā par otru cilvēku!

neko  ko es domāju: parasta, ikdienišķa situācija, kāds kaut kur par stundu aizkavējas.

VAZ07  Sitas ir istais ,pie vina vajadzetu tureties !
Bauska jau viesnicas ir , varetu panemt nummurinu un aicinat pie sevis paciemoties!
Visdrizak vinam randins nojuka Riga , labi ka Tu tada saprotosa!
Tu esi vienkarsi jauka , ar Tevi butu interesanti draudzeties!

Piparkuka  Un tad Tu būtu gaidījusi, pienāktu vakars un nakts un no rīta, nabadzīte, ar autobusu brauktu uz Iecavu??!!
Tiešām?!
Ir daudz kas bijis un daudz kur skriets, braukts, arī naktīs.
Tikai tici man- tas ir 0 variants.
Vīrietim Tevi kārtīgi jāuzņem, jābrauc pašam ciemos, jāalkst kontaktēties utt.
Tu dzīsies un dzīsies pēc viņa, sevi izsmelsi un tāpat jau tagad saproti- neder! Tāda attieksme.

Piparkuka  Tā arī nebija atbildes par to- kas jums notiek brīvdienās?! Interesanti.

adamsone  No Iecavas līdz Bauskai nekāds gaisa gabals nav, var aizbraukt, reizēm pat ir labi braukt pašai, nevis lai šis mazpilsētā rēgojas un pēc tam visi kaimiņi runā. Tīri praktiski, labāk lai kaimiņi par sievietes gaitām zin maz vai vislabāk nezin neko.
Situācija šķiet ikdienišķa, tas zellis nav diezko ieinteresēts, bet tas tāpat skaidrs. Es rīkotos tā, ka ļautu lietām iet savu gaitu un vienā jaukā dienā pilnīgi bez piepūles aizmirstu aizbraukt. Nu tā sanāktu.
Bet suņuvilla mums ir gudriniece - protams, ka kurvīti saņemt labāk tuvāk pie mājām, ilgā dzīvē gūta vērtīga atziņa. :D Torpēdis arī to pašu saka.:D

neko  "Situācija šķiet ikdienišķa, tas zellis nav diezko ieinteresēts"
Tur jau tā problēma ka nav vairs zellis, kas sievietes pēc palēcieniem skries. Dara kas darāms ieplānotajā kārtībā, nevis visu pamet un skrien. Nu sanāca aizkavēties, nepatīkami, bet tā gadās. Bet kaut vai iesprūst sastrēgumā uz stundu, pēcpusdienā mēģinot tikt laukā no Rīgas ir visnotaļ ikdienišķa lieta kurā no cilvēka paša visnotaļ maz kas atkarīgs.

Torpedo  nu ja, izteiksim viņam _Sabiedrisko Lielo Fui_! Tā arī nodod viņam

kokto  Viņā jau no vienas puses nav vainīga ka uzrāvās atvainojos uz tāda "pimpja dzīslas " . Nu dod viņam ceturto iespēju . Ja nē hrens meklē nākamo .

av2  bildi studijaa - pateiksim, vai tie komplimenti nav feiki.
A taa, nu nezinu. Muusdienaas ja nevar pazvaniit, pabriidinaat ir lloti, lloti neforssi. Visiem ir telafoni kabataa !
Man , mana taala jauniibaa, bija sarunaats randinnss kautkaada...zvejniekciemaa, aiz Tumuma. Nu noklluvu tur ar peedeejo autobusu. Un, daama neuzskatiija par vajadziigo ierasties uz randinnu, jo redz, esot piemirsusi, ka sarunaajaam.
Neko dariit, ccaapoju atpakall uz...Tukumu. 30 km, Janvaarii, ziemaa pamatiigaa.Nekas,. izdziivoju :)

Vaukskis  Manuprāt, šeit svarīgs aspekts, ka sirdsdraugs "uzmeta" ne pirmajā vai otrajā randiņa reizē, taču vienalga alga ļoti nesmuki no viņa puses, ka iepriekš pat ne vārdu nebilda par savu braukšanu uz Rīgu. Vēl jo sliktāk, ja viņš tur pats nebrauca ar autobusu, kad būtu vairāk atkarīgs no citiem, bet gan stūrēja savu mašīnu, kad tiešām atceļā varēja paņemt sievieti līdzi uz Bausku "uz asīti". Ja es būtu tavā vietā, neslēptu neapmierinātību, tomēr censtos arī rīkoties racionāli. Te gan jāņem vērā sabiedriskā transporta kustības grafiks no Bauskas uz Iecavu. Tā kā tas ir darbdienas vakars, tad droši vien iespēja satikties ir mazliet lielāka nekā brīvdienās, bet nekādā ziņā nevajadzētu nokavēt pēdējo transportu ! Es par to skaidri un gaiši pateiktu komplimentu teicējam, ka gaidīšu līdz tikiem un tikiem, bet ne ilgāk ! Lai tā tagad ir vīrieša problēma iekļauties laika un ātruma ierobežojumos, bet paspēt atpakaļ uz mītnes pilsētu ! Tu viņu pagaidi tik ilgi, bet, ja joprojām būtu tur viena, pasaki sev, ka tā bija pirmā un pēdējā reize un turi vārdu- vairāk nesatiekaties !

Geisha  Saulespuķīt! Mani 36 gados vīrieši uz rokām vien nēsāja un nebija vajadzības skriet pēc kniebiena. Daži vēl šobaltdien apjautājas kā man klājas un ir gatavi skriet palīgos ja ko vajag.
Ko skaust? To, ka Tevi uzmeta? Jaunību skaust? Tā man bija. Visā savā krāšņumā.... bet es esmu Tava nākotne. Skaties un gaidi! Drīz būšu klāt!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu