Vai neprecējusies skan labāk nekā šķīrusies?

Tas vārdiņš šķīrusies pievelk tik daudz negāciju. Uzreiz jautā, kas tad tev vainas bija, ka tā? Un kaut kas jau tev tur nav, ja jau tā! Padomāju, varbūt nomainīt uz neprecējusies, jo faktiski es taču tagad neesmu precējusies, tātad esmu neprecējusies.

Sentija  Pajautā sev pati, ko izvēlētos pie pārējiem vienādiem parametriem-šķirteni vai vecpuisi, un lūk, arī būs tev atbilde.

N4Y  Atkarīgs viss kada vecumā - ar gadiem neprecējusies - tas ir - vecmeita ( iespējams kašķīga ko neviens negrib ) - skan trakāk nekā - šķīrusies - sieviete , jās varbūt zina , ka ir kļūdījusies un tāpēc patreiz ir tādā stāvoklī .

Geisha  Pati pazīstu tādus pārus kur vīrietis paņēma sievieti ar 3 bērniem un pat ar 5 bērniem. Mīlēja sievieti un palīdzēja uzaudzināt viņas bērnus. Un ir bez bērniem un pat bez kaķa ar dzīvokli un neņem. Ir kad 60 gadīgas ņem ar visām slimībām, bet 35 gadīgās neņem. Ne jau statuss, svars, augums vai vecums ir noteicošais. Vienkārši satiec savu dvēseles cilvēku un ir. Ir. Viss pārējais nav svarīgs.

VAZ07  Skirusies tomer skan labak! Pieredze, jau so to zin par dzivi , tatad bus vieglak saprasties !
Neprecejusies un pec 40 skan aizdomigi , nevienam nevajadzeja , tatad tur kaut kadi zemudens akmeni slepjas , kasiga, nesaticiga , greizsirdiga ja nu vel vesa un un vienaldziga!
Bet vispar jau virietis izvelas ar sirdi ! sarakstini tikkai uzmanibas pieversanai!

lefkoja  Piekrītu autorei. Sabiedrības acīs šķīrusies skan sliktāk, nekā neprecējusies.Šķīrusies skaitās neveiksminiece un neviens neiedziļināsies kapēc, vairākums precētās sievietes tā noteikti uzskata. Šķīrusies visbiežāk paliek ar bērnu vai bērniem- alimenti ir vai nav, sociālās problēmas ir vai nav, attiecīgi kādas iespējas, darbs, atalgojums. Mūsu valstī kā ir tā ir. Visbiežāk sieviete velk viena vezumu kā var un cīnās.Savukārt neprecējusies- var padzīvot ar vienu, otru, trešo gadiem kopā. Ko var darīt, ka nesanāk, papīri tīri, nav tiesu darbi un skaitās brīva neprecēta jebkurā brīdī.Agrāk tika piedēvēts vecmeitas statuss, tagad tas dzirdas retāk, jo bērni dzimst arī 40gadniecēm un vecākām. Palasot te komentārus- prasta valodiņa vienam otram, bet tādi arī ir cilvēciņi.

derevnja10  Ir tāds teiciens. Ja reiz bijušajam vīram nebiji vajadzīga, kur tad es Tevi likšu......:D:D:D
Tautas parunas.....:D:D:D

lefkoja  Ne jau tikai veči pamet sievas, arī sievietes pamet ņuņas.

lefkoja  Ņuņas nav ņuņņas, bet kas cits.Ņuņas te tup gadiem nedabūjuši.

mikelitis  nepreceeta,,,,,putni ir gana sskkiirusies ir bet mazaak

bruce  Neprecējusies sieviete ir stipri aizdomīgi, ja vairāk par 40 gadi.

mirga  Domāju, ka līdz 30-35 gadiem varētu rakstīt neprecējies/ neprecējusies, bet vēlāk pēc 35 - tā jau diagnoze- vecpuisis, vecmeita. Un skaidrs, ka ļoti izvēlīgi cilvēki. Varbūt te mani par šo viedokli
" nories" , bet tā nu tas ir.

Sentija  Punkts A) Vienmēr bijis tā, ka par pamešanu vairāk uztraucās sieva.
Punkts B) kurš mazāk pelna no abiem, tas arī ir sieva.

miglainaa_plava  Bet vispār normāls jautājums - "kas nebija labi". Tas tā sarunas uzturēšanai. Vīrietis iespējams grib saprast, kas tu par tipu, kādas tev prasības pret vīriešiem. Vienkārši kaut kā diplomātiski neitrāli jāatbild, jo ne jau tāpēc šķiras, ka kāda vaina. Es arī drošvien apjautātos vīrietim, kāpēc izšķīrās. Kaut arī... kāda gan tam nozīme?

Piparkuka  Es arī pie šiem vārdiem aizdomājos, aizpildot anketas- tādas šur tur vajag, piem. bankā u.c. Un man arī nepatīk tas "šķīrusies".
Un pirmais komentārs šoreiz ir pilnīgi nevietā!:(

kucens  "neprecējusies" - bez "precējusies" pieredzes, bet "šķirusies" - ar "precējusies" pieredzi. Tātad, ar papildus "putniem", sliktu vai ne tik sliktu pieredzi un savādākiem secinājumiem kā pirmajā variantā. Vai tie nāk par labu vai sliktu, tas jau ir cits stāsts, kas atkarīgs no indivīda paša. Kas iesaka nenorātīt, tas iesaka melot, vai vismas neteikt taisnību. Bet godīgums bieži ir pārvērtēts, lai arī pieķerta noklusēšana nav tik vienkārši atšķirama no meliem, par ko var gadīties nevietā taisnoties. Bet kuru gan interesē, ko citi domā...

Vaukskis  Jā, "neprecējusies" skan gan labāk nekā "šķīrusies" ! Šī ir tā retā reize, kad vārds ar priedēkli "-ne" izklausās jaukāk.

lefkoja  Es uzskatu ka apsaukāties nievājoši par cilvēkiem nav labi. Tā tur tāda vai tas tur šitāds. Cilvēku dzīves ir dažādas, dažādi likteņi un raksturi, laimes sajūta katram var būt cita.Un galu galā, lai katrs dzīvo kā grib, precēts vai neprecēts, viens vai ar kādu kopā, ne precēts labāks par šķīrušo un dzīvot kopā ar kādu vel nenozīmē, ka dzīvo kopā, tur kopdzīvē var būt elle, ko neviens nezin.Ja paskatās vēsturē, tad sabiedrībās vienmēr ir bijuši kādi stereotipi kā ir pareizi, kā nepareizi dzīvot.Bija kad ārpuslaulībā dzimušu bērnu sauca par maukas bērnu un tas zīmogs, kā kauna traips bija uz visu mūžu.Tāpat precējās ne pēc savas gribas un izšķirties bija grūti.

Edgars37  Statuss skirta vaai neprecejusies romanam netrauce;)

brivaunprasiga  Statuss šķīries ir labāk, nekā ja deklarē, ka neesmu bijusi precējusies vai neesmu precējies un līdz gadi 40......nu nē.....cilvēki izšķiras, domas mainās ar gadiem, katram cits stāsts kāpēc palikuši vieni, bet lai būtu jākaunās , ka šķīrusies - nē. Jā, foršāk ir mīlošs vīrietis blakus, laulība, bet arī ar statusu šķīrusies dzīvo un lepojas par lieliem bērniem!Vīrietim ir labāka tā sieviete ar kuru ir vēlējies tiešām bērnus, nevis ar kuru konkrēto laika posmu ,kaut kādu apstākļu dēļ ir izvēlējies būt kopā, pieaugušajiem reizēm tā ir arī spītība....ne mīlestība.

Sentija  12:20 labāk pateikt nevar...bet mēs domājam katra citu vīrieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu